Κανόνες Λειτουργίας

Κανόνες Λειτουργίας ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων
Κλειδωμένο
agathan
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 1293
Εγγραφή: Τρί Φεβ 21, 2017 3:58 am

Κανόνες Λειτουργίας

Δημοσίευση από agathan » Παρ Μαρ 10, 2017 4:56 pm

Το AllAboutMS είναι μια κοινότητα από ανθρώπους που πάσχουν από τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (ή που κάποιο κοντινό πρόσωπο τους πάσχει από την πάθηση). Οι ακόλουθοι Κανόνες Λειτουργίας θεσπίστηκαν ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στο forum.

Η εγγραφή και η συμμετοχή σας στο forum σημαίνει την πλήρη αποδοχή των κανόνων λειτουργίας, των οποίων η παραβίαση θα οδηγήσει στη λήψη μέτρων.
 1. Ο βασικότερος κανόνας του φόρουμ είναι να χρησιμοποιείτε την κοινή λογική. Οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους κανόνες βασίζονται σε αυτή.
 2. Σωστή συμπεριφορά. Αυτό θα πει ότι δεν επιτρέπεται η προσβλητική χρήση του γραπτού λόγου με οποιονδήποτε τρόπο, ούτε κακόβουλες αναφορές σε άλλα fora, sites ή μέλη της ιατρικής κοινότητας.
 3. Δεν επιτρέπεται η κακόβουλη συμπεριφορά, όπως οι απόπειρες ενσυνείδητου trolling, όπως και η άσκοπη επανάληψη του ίδιου μηνύματος, του ιδίου θέματος ή άλλη μορφή spamming.
 4. Απαγορεύεται η εμπορική διαφήμιση οποιασδήποτε μορφής με άμεσο ή έμμεσο τρόπο. Ενότητες που θα ανοίγονται γι' αυτό το σκοπό θα διαγράφονται.
 5. Απαγορεύονται προσβλητικές δημοσιεύσεις ή/και προσβλητικό περιεχόμενο και προσωπικά δεδομένα συνανθρώπων μας.
 6. Όταν δημοσιεύετε κάτι που ανήκει σε άλλη ιστοσελίδα, forum ή συγγραφέα, να αναφέρετε την πηγή των άρθρων σας. Αλλιώς η ανάρτηση μπορεί να θεωρηθεί spam και να διαγραφεί.
 7. Επίσης σημαντικό είναι και το αντίστροφο. Το υλικό που δημοσιεύουν στο forum τα μέλη (προσωπικές φωτογραφίες, βίντεο, κείμενα κ.τ.λ.) τους ανήκει και δεν επιτρέπεται να δημοσιευτεί οπουδήποτε αλλού χωρίς την έγκριση τους.
 8. Απαγορεύεται η διατήρηση περισσότερων του ενός λογαριασμών πρόσβασης ανά μέλος καθώς επίσης απαγορεύεται να χρησιμοποιούν περισσότερα του ενός άτομα τον ίδιο λογαριασμό.
 9. Απαντάτε βάσει του τίτλου και του περιεχομένου του θέματος. Προσπαθήστε να αποφεύγετε τις άστοχες (off topic) παρατηρήσεις και τοποθετήσεις. Στην περίπτωση που οι χρήστες θα τοποθετούνται εκτός θέματος, μετά από λίγες δημοσιεύσεις θα γίνεται παρατήρηση και αν οι χρήστες δεν συνετιστούν, τότε η συντονιστική ομάδα θα επεμβαίνει όπως κρίνει, κατά περίπτωση, για να αποκαταστήσει την εύρυθμη λειτουργία της ενότητας.
 10. Aπαγορεύεται η υπερβολική χρήση ΚΕΦΑΛΑΊΩΝ και μορφοποιήσεων κειμένου (διαφορετικά χρώματα, έντονη, πλάγια ή υπογράμμιση, μεγέθη και γραμματοσειρές, κενή γραμμή μετά από κάθε γραμμή κειμένου), πέρα από πολύ μικρό τμήμα του μηνύματος/ blog γιατί τα κάνει δυσανάγνωστα και αισθητικά δυσάρεστα.
 11. Οι διαχειριστές και οι συντονιστές της ιστοσελίδας δεσμεύονται ότι δεν θα δημοσιοποιήσουν για κανέναν λόγο, προσωπικά στοιχεία μελών και επισκεπτών του φόρουμ.
 12. Το Forum AllAboutMS (οι δημιουργοί, οι διαχειριστές και οι συντονιστές) δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των μηνυμάτων, των δημοσιεύσεων, των υπογραφών και των προσωπικών μηνυμάτων των χρηστών. Το κάθε μήνυμα, υπογραφή και προσωπικό μήνυμα εκφράζει αποκλειστικά και μόνο το δημιουργό του.
 13. Οι συμμετέχοντες κατανοούν και αποδέχονται ότι το AllAboutMS διατηρεί σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα ο Διαχειριστής και οι Συντονιστές να διορθώνουν τις προσβλητικές λέξεις, να διαγράφουν εξ ολοκλήρου τα προσβλητικά ή τα ανάρμοστα μηνύματα.
 14. Οι συμμετέχοντες κατανοούν και αποδέχονται ότι ο Διαχειριστής και οι Συντονιστές έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν, να μεταφέρουν ή και να «κλειδώσουν» σχόλια σε κάθε περιοχή του site, που, κατά την κρίση τους, δεν συμφωνούν με τους Κανόνες Λειτουργίας.
Μη τήρηση όλων των παραπάνω αποτελούν βασικό λόγο επίπληξης και διαγραφής από το forum. Οι διαχειριστές και συντονιστές του forum, έχουν κάθε δικαίωμα, εάν το κρίνουν απαραίτητο, να διαγράψουν ή να απαγορεύσουν (ban) την είσοδο (προσωρινά ή μόνιμα) σε μέλη που προσβάλουν και ενοχλούν τα υπόλοιπα μέλη, δεν σέβονται τους κανόνες και εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία της κοινότητας αυτής.

Όποιο μέλος ζητήσει την διαγραφή του, θα διαγράφεται σχετικά άμεσα. Διατηρούμε το δικαίωμα να παραμείνουν οι δημοσιεύσεις του στο forum. Θα διαγράφεται η πλειοψηφία τους, αν όχι στο σύνολο τους, αν το θελήσει και το ζητήσει ο/η ίδιος/α.

Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης