Ζητώ συγνώμη για την απουσία μου. Είχα μία δύσκολη περίοδο. Κάθε μέρα πήγαινα στην δουλειά και εκτός από το ένα 1 πράγμα που ήλπιζα ότι θα κάνω μου εμφάνιζαν άλλα 10. Που είναι και ένα μέρος που μοιράζουν κακία απλόχερα και χωρις φόβο και πάθος. Είχα σταματήσει μία αγωγή που με είχε ταλαιπωρήσει πολύ, και για 2 μήνες ήμουν όμορφος και ωραιος. Παρεπιπτόντως σήμερα παρέλαβα την καινούρια (που δεν ξερω τι με περιμενει)...
Ο οφθαλμίατρος μου είπε ότι αυτό που έχεις όραση, αυτό το υποτυπώδες, αυτό ειναι και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα να βελτιωθεί. Εν μέρει το ήξερα αλλά είναι πιο βαρύ όταν το ακούς. Το τρεμόπαιγμα του ματιού είναι καθαρα νευρολογικό και δεν μπορει να γίνει τίποτα.
Ο ουρολόγος μου είπε απλά, θα δούμε.. ωραία και από κει... Και τον τελευταίο μήνα μου έχει βγεί μία ανυπέρβλητη κούραση που δεν σταματά με τίποτα.Όσο και αν κοιμηθώ, όσο και αν ξαπλώσω, ότι και αν κάνω (νομίζω).
Μπορεί να ξέχασα και κάτι
Δεν με δικαιολογώ, εξηγώ
Η φίλτατη ΣοφίαΟ ελπίζω να εμφανιστεί γιατί είχε κλειδωθεί απόξω απο το forum και με έψαχνε η δόλια να της το φτιάξω
P.S. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες

Καλό βράδυ παιδιά