Το καφέ της καρδιάς μας
- κώστας
- Επικοινωνία:
Re: Το καφέ της καρδιάς μας
Το πρόβλημα, έφτιαξε μόνο του!
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.
Γεια σας και χρονια σας πολλα~!
Πως είστε; Πάντα καλά!
Η τελευταία βδομάδα έχει πάει περίεργα... Γενικά έχει περάσει ο καιρός πολύ περίεργα. Μου φαίνεται ότι σαν προχτές ήταν χριστούγεννα
Καθημερινά με καταβάλλουν πολλά, δυστυχώς έτσι είναι όταν περιτριγυρίζεσαι από τοξικούς ανθρώπους.
Τώρα, στα της τελευταίας βδομάδας... Την δευτέρα το βράδυ με έπιασε ένα απίστευτο κάψιμο στο δεξί πόδι, σε όλο το πέλμα και την επόμενη ημέρα έβλεπα το αριστερό να αρνείται πεισματικά να συνεργαστεί, ήταν μόνιμο σφιγμένο. Και μια μόνιμη συχνοουρία.
Την Πέμπτη συνέχιζαν ασταμάτητα όλα αυτά και είχα ανησυχήσει ΠΟΛΥ. Το βράδυ... ξημερώμστα Παρασκευής, θα πω κομψά, ευτυχώς που έχω πάρει το αδιάβροχο επίστρωμα.
Από την Παρασκευή όμως και μετά, άρχισαν όλα να υποχωρούν.. και η δυσαισθησία στα πόδια έχει επανέλθει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα (ξεκινάνε οι ζέστες, μην το ξεχνάμε
)
Κανονικά έχω ραντεβού με την νευρολόγο την επόμενη Δευτέρα, αλλά λέω να περάσω από κει αύριο για να της τα πω...
Για καινούρια εστία.. αποκλείεται, νομίζω. Θα μου είχε βγάλει κάτι καινούργιο σε ένα μεμονωμένο σημείο. Εγώ είχα μία "έξαρση" σε όοοοολα.
Άντε βγάλε άκρη
Πως είστε; Πάντα καλά!
Η τελευταία βδομάδα έχει πάει περίεργα... Γενικά έχει περάσει ο καιρός πολύ περίεργα. Μου φαίνεται ότι σαν προχτές ήταν χριστούγεννα
Καθημερινά με καταβάλλουν πολλά, δυστυχώς έτσι είναι όταν περιτριγυρίζεσαι από τοξικούς ανθρώπους.
Τώρα, στα της τελευταίας βδομάδας... Την δευτέρα το βράδυ με έπιασε ένα απίστευτο κάψιμο στο δεξί πόδι, σε όλο το πέλμα και την επόμενη ημέρα έβλεπα το αριστερό να αρνείται πεισματικά να συνεργαστεί, ήταν μόνιμο σφιγμένο. Και μια μόνιμη συχνοουρία.
Την Πέμπτη συνέχιζαν ασταμάτητα όλα αυτά και είχα ανησυχήσει ΠΟΛΥ. Το βράδυ... ξημερώμστα Παρασκευής, θα πω κομψά, ευτυχώς που έχω πάρει το αδιάβροχο επίστρωμα.
Από την Παρασκευή όμως και μετά, άρχισαν όλα να υποχωρούν.. και η δυσαισθησία στα πόδια έχει επανέλθει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα (ξεκινάνε οι ζέστες, μην το ξεχνάμε
Κανονικά έχω ραντεβού με την νευρολόγο την επόμενη Δευτέρα, αλλά λέω να περάσω από κει αύριο για να της τα πω...
Για καινούρια εστία.. αποκλείεται, νομίζω. Θα μου είχε βγάλει κάτι καινούργιο σε ένα μεμονωμένο σημείο. Εγώ είχα μία "έξαρση" σε όοοοολα.
Άντε βγάλε άκρη
Αχ, agathan μας, μέσα σε όλη αυτήν την ιδιαίτερη κατάσταση που βίωσες, φρόντισες να μας ομορφύνεις...
Εύχομαι όλα στο καλύτερο!!!

Εύχομαι όλα στο καλύτερο!!!

- Ντιανα
- Site Admin
Αγγαθανάκι μας, πρώτα απ' όλα, τους τοξικούς ανθρώπους, ως γνωστόν (
), τους κάνουμε πέρα, να πάνε στο καλό και όπου αλλού θέλουν, γιά να έχουμε το κεφαλάκι μας ήσυχο και να μη μας ζαλίζουν, εκτός αν βρίσκονται στον εργασιακό χώρο , οπότε πάω πάσο
Το πόδι που δεν συνεργαζόταν εμένα μου θυμίζει σπαστικότητα και όχι δυσαισθησία
Η συχνουρία είναι σύμπτωμα και ουρολοίμωξης (το παθαίνω συχνά, κάποτε συνοδεία πυρετού
)
Οι μαγνητικές σου είναι σταθερές τελευταία;
Εννοείται πως πρέπει να πας στην γιατρό σου όταν παρατηρεις συμπτώματα και ας είναι νωρίτερα από το ραντεβού...
Και όπως λέει και η Σοφία μας, όλα προς το καλύτερο να πάνε εύχομαι... Περιμένουμε νέα σου
Το πόδι που δεν συνεργαζόταν εμένα μου θυμίζει σπαστικότητα και όχι δυσαισθησία
Η συχνουρία είναι σύμπτωμα και ουρολοίμωξης (το παθαίνω συχνά, κάποτε συνοδεία πυρετού
Οι μαγνητικές σου είναι σταθερές τελευταία;
Εννοείται πως πρέπει να πας στην γιατρό σου όταν παρατηρεις συμπτώματα και ας είναι νωρίτερα από το ραντεβού...
Και όπως λέει και η Σοφία μας, όλα προς το καλύτερο να πάνε εύχομαι... Περιμένουμε νέα σου

if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward
- κώστας
- Επικοινωνία:

Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.
- Ντιανα
- Site Admin
καλό μήνα ομορφόπαιδα

- Συνημμένα
-
- 992483399f95ee80d649bf7144e3e298.jpg (137.8 KiB) Προβλήθηκε 2733 φορές
- κώστας
- Επικοινωνία:
καλό μήνα
- Ντιανα
- Site Admin
Καλό μήνα!
- Ντιανα
- Site Admin
Κώστα, χρόνια πολλά και καλά... με περισσότερη υγεία και με την ευχή γρήγορα να υπάρξει η αγωγή που θα μας βελτιώνει.... και γιατί όχι η θεραπεία που τόσο περιμένουμε...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες