Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.
9bf4830f3a1d2e6a63bf9eb423b07cd3.jpg (225.24 KiB) Προβλήθηκε 59 φορές
Καλό μήνα ομορφόπαιδα καλό φθινόπωρο με περισσότερη υγεία
το αγαπώ πολύ το φθινόπωρο είναι μία εποχή που έχει τα ωραιότερα χρώματα..... και αυτή τη γλυκιά μελαγχολία που με συνεπαίρνει...
Κοπιάστε για καφεδάκι και συμπάθεια
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward
213017baf5fd536007a5b8f5dda54156.jpg (229.56 KiB) Προβλήθηκε 72 φορές
Καλημέρα και σήμερα ομορφόπαιδα καλή Πέμπτη να είστε όλοι καλά και όσο καλύτερα γίνεται κοπιάστε για καφεδάκι και συμβάθεια
Αλλά, κοπιάστε όμως, γιατί από τους πολλούς καφέδες, που πίνω περιμένοντας να ρθείτε, θα πάθει τίποτα το νευρικό μου σύστημα όχι ότι δεν έχει πάθει μία χαρά είναι το νευρολογικό μου : όπως όλων μας άλλωστε
Tα ομορφότερα κεράσματα καφέ. Με γλυκιά μελαγχολία και ανυπέρβλητα χρώματα!
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.
Αλλά, κοπιάστε όμως, γιατί από τους πολλούς καφέδες, που πίνω περιμένοντας να ρθείτε, θα πάθει τίποτα το νευρικό μου σύστημα όχι ότι δεν έχει πάθει μία χαρά είναι το νευρολογικό μου : όπως όλων μας άλλωστε
2ec0d2aec8852e8f1bd96dff42940400.jpg (120.79 KiB) Προβλήθηκε 17 φορές
Καλημέρα ομορφόπαιδα καλό σάββατο να έχουμε
Κοπιάστε για καφεδάκι και συμπάθεια
θα περιμένω αααα, και πού είστε... μπορείτε να ανεβάζετε και εσείς, να μη μένει κλειστό το καφέ, όταν βαριέμαι εγώ.... βέβαια, θα μου πείτε, τρεις και ο κούκος μείναμε στο καφενείο μας, όμως δεν πειράζει... ας ανεβάζουμε,σε πείσμα των καιρών... η ελπίδα δε σβήνει ποτέ...