Το καφέ της καρδιάς μας

Το κομμάτι του forum για να συζητήσετε ότι σας προβληματίζει ή απασχολεί στην καθημερινότητα σας, ή να κάνετε ένα διάλειμμα.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Re: Το καφέ της καρδιάς μας

Δημοσίευση από brazil » Τρί Μαρ 24, 2026 12:12 pm

Όπως μου είπε κι εμένα η νευρολόγα όταν της μίλησα για την σπαστικότητα στο αριστερό μου χέρι που με δυσκολεύει να κάνω πράγματα "και τι σε πειράζει; Δεξιόχειρας δεν είσαι;" :dizzy:

Έτσι κι εσύ, τι τα θες και τα δύο μάτια τώρα; Καλά είσαι και το ένα αν βλέπει σωστά :ka_boom:

Προφανώς αστειεύομαι. Σαν χαρτί από τον οφθαλμίατρο είναι δυνατό για τα ΚΕΠΑ πάντως έχω διαπιστώσει. Όπως και ο ουροδυναμικός. Τα άλλα αίματος/ηλεκτρομυογράφημα κλπ, δεν τους έχουν δώσει σε εμένα ποτέ σημασία (οι μαγνητικές παραμένουν οι αγαπημένες τους - προτιμήσεις είναι αυτές, δεν κρίνω :lol: )

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Τρί Μαρ 24, 2026 12:26 pm

χμμμ... δεν ειμαι υπερ της βιας αλλες καποιες φορες ειναι αναγκαια...
οποτε αν της ελεγες αν σου πατησω μια ξαναστροφη με το αριστερο και μια σβουριχτη με το δεξι... με ποια θα κουδουνισει το κεφαλι σου; :nose_pick:

αλλους τους σπρωχνεις μονο και παθαινουν αμοκ και φωναζουν για την αστυνομια (ονοματα δεν λεμε :emojis-12: ) που αμα τους φωναζε οντως, θα εβγαζα καμια γνωματευση και θα γελαγαν και οι πετρες μαζι του :emojis-13:

οποτε θα παρω και γω ενα παπαγαλο και θα κανω τον πειρατη οπως παμε :emojis-11:

σημερα εχω ουρολογο... να δουμε τι θα μας πει και αυτος... ουροδυναμικο δεν θελω αλλα χρειαζεται. πριν χρονια που πηγα να κανω, ειχα πεθανει στον πονο, οπως μου ειχαν πει χτυπαει στον προστατη και τα κανει αυτα... :dizzy:

Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από brazil » Πέμ Μαρ 26, 2026 4:11 pm

Ωχ.. τότε ελπίζω να μην σου ζητήσει να επαναλάβεις την εξέταση γιατί όντως πονάει -sad-

Επίσης... σε έκανα εικόνα με το μαύρο κάλυμμα ματιού και καλέ... τι στυλ! Από εμένα είναι ναι, ή να πω καλύτερα Aye (pun intented με το eye) !hearteyes!

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης