Το καφέ της καρδιάς μας

Το κομμάτι του forum για να συζητήσετε ότι σας προβληματίζει ή απασχολεί στην καθημερινότητα σας, ή να κάνετε ένα διάλειμμα.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Re: Το καφέ της καρδιάς μας

Δημοσίευση από Ντιανα » Δευ Μάιος 04, 2026 1:53 pm

Όμορφο πλάσμα, προσυπογράφω όσα είπε ο Κώστας 😊😀 μπράβο αγγαθανάκι, καλή αρχή, είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά 😊😊 και να τονίσω πως είναι εμφανής η αλλαγή στην ψυχολογία και ιδιαίτερα ευχάριστη η συχνή παρουσία σου που τόσο μας είχε λείψει 😊😀😊
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Δευ Μάιος 04, 2026 7:25 pm

Γεια σας και χαρα σας! :grin: :nose_pick:

Ευχάριστο νέο αλλά είμαι συγκρατημένος... περιμένω να με πάρουν ντεντεφωνο αυτές τις μέρες για να προχωρήσουμε :nose_pick:
Σίγουρα το έχω ενα αγχος για το πως θα παει, αλλά θα φανει σιγουρα στην πράξη. Φαίνεται να έχει ενδιαφέρον και δεν ειναι κατι που εχει μεγαλη αποκρηση - δεν υπαρχουν πολλοι που το κανουν στην Ελλαδα, απο αυτά που συζητήσαμε

Τωρα η εμφανη διαφορα μου είναι σίγουρα γιατι αυτες τις μερες εχω παραπανω χρονο και σιγουρα εχω και την διαθεση. Ξεφορτωσα απο πανω μου ενα μεγαλο βαρος που με ειχε καταβαλει πολυ. Το ηξερα αλλα το βλεπω καπως πιο καθαρα τωρα.

Σε άλλα νέα! Σήμερα το πρωι πηγα στον ψυχιατρο! :grin:
Αυτος ο ανθρωπος δεν ξερω... απο αυτόν πρεπει να παιρνουν αιμα και να φτιαχνουν τα αγχολυτικα, δεν μπορω να το περιγραψω αλλιως :emojis-12:
Απολυτη ηρεμια ειχε και φανηκε καλος ανθρωπος. Για να μην πλατιαζω, κατεληξε να μου γραψει σεροτονινη (οπως το λεγε και η Ντιανα) :nose_pick: αντε να δουμε :nose_pick:

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Δευ Μάιος 04, 2026 7:50 pm

Για να σου φύγει το άγχος πήγαινε σ΄ ένα μαγαζί ραφτικών και αγόρασε δαχτυλίθρες ραψίματος Εικόνα :grin:
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Τρί Μάιος 05, 2026 1:41 am

:emojis-19: :emojis-19: :emojis-19: :emojis-19: :emojis-19: :emojis-19: :emojis-19: :emojis-19: :emojis-19: :emojis-19: :emojis-19: :emojis-19: :emojis-19:

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Τρί Μάιος 05, 2026 12:09 pm

Και να μάθεις σταυροβελονιά 😂😂😂😂😂😂

Μα αυτό που "χτυπάει" η σκλήρυνση είναι η σεροτονίνη, γι' αυτό παρουσιάζουμε κατάθλιψη χωρίς να το καταλαβαίνουμε οτι είναι κατάθλιψη... και αυτό είναι μεγάλη συζήτηση, για άλλη φορά...

Τέτοιους γιατρούς θέλουμε 😊
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Τρί Μάιος 05, 2026 2:39 pm

Κάτι τέτοιο θα κατάλαβε και αυτός και πολλά άλλα :nose_pick:

¨Οταν του πα οτι έκανα ιντερφερονη για 7 χρονια περιπου αλλα 2-3 χρονια τωρα έχω αλλάξει αγωγη, αρχισε να σημειωνει πραγματα... :emojis-12: και πιο μετα με ξαναρωτησε ποτε σταματησα :emojis-12:

Επισης οταν του ειπα εχω διαγνωστει με σκληρυνση περιπου το 2015, αλλαξε λιγο υφος και μου ειπε "λυπαμαι..."

Εχω ραντεβου να παω να τον ξαναδω σε ενα μηνα :grin:

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες