Το καφέ της καρδιάς μας

Το κομμάτι του forum για να συζητήσετε ότι σας προβληματίζει ή απασχολεί στην καθημερινότητα σας, ή να κάνετε ένα διάλειμμα.
Απάντηση
agathan
Site Admin

Re: Το καφέ της καρδιάς μας

Δημοσίευση από agathan » Δευ Ιούλ 06, 2026 8:20 pm

Γεια σας και χαρά σας και αερα στα πανια σας! :grin: :nose_pick:
Καλο μηνα! :grin:

Πρωτα πρωτα να πω οτι η σεροτονινη μου ειχε βγαλει μια ατερμονη και ατελειωτη υπνηλια και κοιμομουν ολη την ωρα.. μαλλον το λες και καλο γιατι κοιμηθηκα πολυ :emojis-12:
και καπως ετσι με χασατε αυτη την φορα :nose_pick:

Δευτερον... απο δουλεια δεν εχω ψαξει καθολου αυτο τον καιρο. Ενα η σεροτονινη, απο την αλλη η ωραια κατασταση να μου λενε ενταξει δωσαμε τα χερια θα σε παρουμε τηλεφωνο και οσο σας πηραν εσας, πηραν και εμενα :emojis-12: (απλα δεν εχω ορεξη να παιζω τις κουμπαρες με κανεναν :nose_pick: ). Απο την παραλλη, αρχινιξανε οι ζεστες με κλαινε οι ρεγγες... οπως τους περισσοτερους απο μας :emojis-12:
Οποτε ειπα να περιμενω να ηρεμησουν καπως τα πραγματα και να δωσω προτεραιοτητες σε πιο αμεσα ζητηματα :nose_pick:

Τριτον, το πιο αμεσο ζητημα ειναι την Παρασκευη που μας ερχεται! Θα περασω ΚΕΠΑ :grin: :nose_pick:
το καλο που τους θελω, να μου δωσουν καλο ποσοστο, για να μαι και γω επισημα ενα ναπαπηρι :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12:

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Re: Το καφέ της καρδιάς μας

Δημοσίευση από κώστας » Τρί Ιούλ 07, 2026 12:47 pm

Πού καταντήσαμε, να ευχόμαστε να πάρουμε όσο μεγαλύτερο ποσοστό αναπηρίας γίνεται. Τι να πω!... :emojis-18: :emojis-18: :emojis-18:
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες