Το καφέ της καρδιάς μας

Το κομμάτι του forum για να συζητήσετε ότι σας προβληματίζει ή απασχολεί στην καθημερινότητα σας, ή να κάνετε ένα διάλειμμα.
Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Re: Το καφέ της καρδιάς μας

Δημοσίευση από κώστας » Κυρ Απρ 02, 2017 1:16 pm

Δίκιο έχεις σ΄αυτό που λες, αλλά ακόμη κι΄ αν το forum είναι υπό κατασκευή, αυτό δεν εμποδίζει σε τίποτα τα 18 του μέλη, που τυχαίνει να γνωρίζουμε ήδη, να συνδράμουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους και να μην περιμένουν τα πάντα "σερβιρισμένα στο πιάτο" από τον Άγγελο και τους συντονιστές του forum.
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

Σοφία

Δημοσίευση από Σοφία » Κυρ Απρ 02, 2017 1:41 pm

Καλησπέρα σε όλο τον καλό τον κόσμο απο την ηλιόλουστη θαλασσένια πόλη μου.
Είμαι η Σοφία-Δανάη κι΄επιτέλους αποκαταστάθηκε η σύνδεση με ιντερνετ που με καταταλαιπώρησε. (Νίκο , εδώ είμαι
και είμαι καλά. Μην ανησυχείς .Φιλιά στο σπίτι. Αν και σας ''θυμάμαι'' συχνά μέσω ραδιοφώνου ).
Επιτέλους σήμερα κατάφερα να μπώ εδώ και να μάθω τα νέα όλων σας. =Heart fill with love=
Σας χαιρετώ με αγάπη όλους.
(Ελπίζω να καταφέρω να στείλω αυτό το μύνημα , γιατί 2 προηγούμενα δεν τα κατάφερα και χάθηκαν στο δρόμο )

Βίκυ

Δημοσίευση από Βίκυ » Δευ Απρ 03, 2017 8:01 am

Καλημερα,καλη εβδομαδα και καλο μηνα!
Η Μαρικα, Κατερινα,ειναι παντα μαζι μου,δεν την αποχωριζομαι ποτε! :emojis-9:
Σημερα καφεδες και λοιπα, τα αναλαμβανω!!!
Ολα ετοιμα,περαστε και απολαυστε συγκατοικοι!
Η ζωή...ειναι ωραία!!!

Χαρίτωνας15

Δημοσίευση από Χαρίτωνας15 » Δευ Απρ 03, 2017 9:59 am

Καλημέρα από Κύπρο.
Ένα ανοιξιάτικο φραπεδάκι θα μας φτιάξει κανείς ρε παιδιά?
Σοφία Δανάη καλωσόρισες χαιρετισμούς στην οικογένεια (και στη τετράποδη και στη φτερωτή).
Έχει δίκιο ο Κώστας απλά ας μη βιαζόμαστε. Κάτι τέτοιο θέλει χρόνο, μήνες και χρόνια για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.
Φιλούθκια.

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Δευ Απρ 03, 2017 11:26 am

Πολύ ενδιαφέρουσα, Ελληνική πρόταση, που θα διευκολύνει τις μετακινήσεις μας. Ακόμα βέβαια είναι στη φάση αναζήτησης χορηγού, αλλά αν βρεθεί, θα μας δοθεί η δυνατότητα μετακίνησης με εμάς οδηγούς και δύο άτομα παρέα! Δείτε το!

http://epitrohon.gr/project-belo-roe-design-studio/
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

greekinGermany

Δημοσίευση από greekinGermany » Δευ Απρ 03, 2017 11:41 am

Έχω δει εδώ στο εξωτερικό, αρκετά αυτοκινούμενα, ηλεκτροκίνητα που είναι σαν μικρά αυτοκίνητα κτλ, αλλά η αλήθεια κανένα με τέτοιες δυνατότητες. Μοιάζει εξαιρετική ιδέα.
Ελπίζουμε, παλεύουμε, προχωράμε

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Δευ Απρ 03, 2017 11:48 am

Κι΄ακόμη πιο εξαιρετικό το γεγονός ότι θα μπορούμε να το αγοράζουμε με μορφή τύπου leasing, οπότε θα είναι ιδιαίτερα εφικτό μιας και θ΄ απαλλασσόμαστε από το κόστος συντήρησης αλλά και αρχικής αγοράς!

MARINA

Δημοσίευση από MARINA » Δευ Απρ 03, 2017 5:11 pm

Καλησπέρα σε όλους και καλή βδομάδα!Γεια σου Σοφία, επιτέλους, καλωσήρθες!! :emojis-4: :emojis-4: !Εύχομαι να μην έχεις αλλά θέματα με επικοινωνία!!!Καλη μας συνέχεια! :grin: =Kiss of love= =Kiss of love=
C'est la vie!!!j'aime la vie!!!

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Δευ Απρ 03, 2017 6:21 pm

Μια και η συζητηση περι φορουμ σημερα και περι της χρησιμοτητας και του ρολου του καφενειου, θα σας πω μια ιστορια καθως πινετε το καφεδακι σας...
το τελευταιο διαστημα νιωθω αδυναμη, πολυ αδυναμη...σημερα ολο το πρωι ημουν μονη στο σπιτι...πολυ συχνα σηκωνομαι απο το αμαξιδιο και στεκομαι ορθια μετακινωντας το βαρος απο το ενα ποδι στο αλλο για να ξεπιανομαι και για την κυκλοφορια και για να νιωθω οτι κατι κανω σ' αυτο το ταλαιπωρο κορμι....σημερα ομως ζαλιστηκα...κι αρχισα να χανω ισορροπια....και να πεφτω...και ισα που προλαβα να κρατηθω απ' το καροτσι...κι εγειρα η μιση πανω η μιση κατω...δυνατοτητα επικοινωνιας σ' αυτη τη σταση καμια....κι αρχισα να κλαιω...για μενα...για τη ζωη μου...για τα χρονια που εχασα...για τα χρονια που χανω...γι' αυτα που θα χασω...και γι' αυτη την καταραμενη μοναξια που τη νιωθεις ακομα κι οταν ειναι κι αλλοι γυρω σου....κι εκλαψα για ωρες...και ηταν λυτρωση...και βρηκα τη δυναμη σιγα σιγα να τραβηξω το κορμι μου προς τα πανω....μιση ωρα προσπαθεια...και καθησα παλι και δεν ξανασηκωθηκα....
και το γραφω γιατι καποιοι εδω μεσα θα καταλαβουν...καποιοι εδω μεσα θα νιωσουν....πολυ περισσοτερο απο ολους εκει εξω...αυτο ειναι για μενα το καφε της καρδιας μας...
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Δευ Απρ 03, 2017 8:43 pm

Όχι απλά σε καταλαβαίνω, αλλά έχω μείνει πεσμένος στο πάτωμα τρία τέταρτα, περιμένοντας να γυρίσουν η σύζυγός και ο γιος μου, που τόλμησαν να πάνε μια βόλτα, μία φορά, χωρίς να χρειάζεται κάποιος από τους δύο, να σπρώχνει το καρότσι!!!!!!!!

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες