Χρόνια μας πολλά και Χρόνια Πολλά στις μανούλες σας-μας!!!
και ευχαριστούμε για τις ευχές!
Βίκυ, καλή ανάνηψη!!!Και βέβαια στην υγεία σου!!!
Δεν καταλαβα γιατί αφού δεν ειναι υποτροπή, σου έδωσε κορτιζόνη?Σε χάπι?
Η κορτιζόνη είναι πανάκεια γι΄ αυτούς! Και μένα στο «Γεννηματάς» με μόνη την διάγνωση ότι έχω σκλήρυνση και χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ενεργό σύμπτωμα, με σαπίσανε σε πενθήμερο σχήμα ενδοφλέβιας κορτιζόνης!
Άγγελε, υπάρχει κάποιο όριο στις γραμμές ή στις λέξεις που μπορεί να έχει μια δημοσίευση; Ρωτάω για το ευρετήριο στο μπαράκι, που ενδέχεται ν΄ αντιμετωπίσει πρόβλημα χώρου στο εγγύς μέλλον.
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.
Κορτιζόνη γιατί, δυο κήλες που έχω,ενας δισκος που μετακινηθηκε...πιέζουν το νεύρο και έχει κάνει φλεγμονή..κάπως έτσι μπακαλιστικα...
Αν έπαιρνα αντιφλεγμονώδη, θα καθυστερούσε πολύ να υποχωρήσει η υπαισθησια...την είχα ηδη τρεις εβδομάδες χωρίς να υποχωρεί...με κούρασε
Την προτιμησα λοιπόν για άμεση "ανακούφιση", όπως και έγινε...
Τρείς μερεςχ2,τρεις χ1,τρείς χ1/2
Λίγη θα παρω
Ευχαριστώ για τα περαστικά,είμαι ηδη καλύτερα
κώστα είτε σε μήνυμα είτε σε δημοσίευση τα όρια ειναι 1-60000 χαρακτήρες. νομίζω θα σε φτάσουν, αλλιώς θα αλλάξουμε τα όρια
Άνετα! Αυτή τη στιγμή, μαζί με τα κενά, βρίσκομαι στους 18000 χαρακτήρες και κάτι ψηλά. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.