Το καφέ της καρδιάς μας

Το κομμάτι του forum για να συζητήσετε ότι σας προβληματίζει ή απασχολεί στην καθημερινότητα σας, ή να κάνετε ένα διάλειμμα.
Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Re: Το καφέ της καρδιάς μας

Δημοσίευση από Ντιανα » Παρ Μάιος 25, 2018 7:00 pm

Να μη λειψω λιγο, χαμος γινεται δω μεσα :nose_pick:
Ο ενας αναβαθμιζει μπαρακια και ντιτζεισες :emojis-1: ο αλλος σπαει οθονες :emojis-7: (αμαν βρε αγγαθανακι :emojis-17: ) η αλλη κανει οινοτουρισμο :emojis-19: και οι υπολοιποι αφαντοι :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12: σαν εμενα :emojis-12: :emojis-12: εγω ομως εχω δικαιολογια, εσεις τι εχετε;;;; :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12:

FB_IMG_1526667190952.jpg
Και περα απο αυτο εχω την σπαστικοτητα που με εχει κανει τα νευρα κροσσια και πρηστηκαν και οι αστραγαλοι μου και το πανω μερος των πελματων, και εκτος απο daflon μου δωσανε και λασιξ και εχω τρελλαθει στο κατουρημα :emojis-13: :emojis-13: :emojis-13: :emojis-13:
Κωστα πα να δω τι εκανες στο μπαρακι :grin:
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

MARINA

Δημοσίευση από MARINA » Σάβ Μάιος 26, 2018 7:10 pm

Καλησπέρα!Με μια εμπυρετη ίωση και εξάντληση τρομερή, :dizzy: αλλά ατενίζουμε αισιόδοξα το μέλλον!!! :emojis-11: :emojis-1: Και που ν'αρχισουν οι....πολλές ζέστες!!! :emojis-23: Ντιάνα μου, πολλές πολλές αγκαλιές και φιλιά!!! =Kiss of love= =Kiss of love= =Kiss of love=
C'est la vie!!!j'aime la vie!!!

MARINA

Δημοσίευση από MARINA » Σάβ Μάιος 26, 2018 7:39 pm

Αθάνατος τραμπακουλας!!!

Βίκυ

Δημοσίευση από Βίκυ » Σάβ Μάιος 26, 2018 10:06 pm

Γεια σας, γεια σας!
Μαρινα περαστικα ,φιλι
Ντιανα....ντιαρ,φιλι
Χαιρετισματα σε ολους
Καληνυχτα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εικόνα
Η ζωή...ειναι ωραία!!!

Αρτεμις

Δημοσίευση από Αρτεμις » Κυρ Μάιος 27, 2018 8:25 am

Καλημέρα !!! Καλημέρα!! :emojis-1: καλή εβδομάδα να έχουμε. Σας εύχομαι από σήμερα γιατί τρέχω με τις πανελλήνιες!! Πολύ κούραση! Πολύ άγχος!!! Φιλια πολλά!!! :emojis-6: :emojis-6: :/emojis-5:

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Κυρ Μάιος 27, 2018 5:34 pm

γεια χαρα! :grin: :grin: :grin:

τι λεει; δεν σας μιλαει; :nose_pick:
ουτε και μενα :grin: :nose_pick:

με βλεπω να παιρνω καινουριο ταμπλετ, περιμενω μια εβδομαδα να μου πουν ποσο θα παει το μαλλι και τιποτα... :nose_pick: :nose_pick:
να τους σιχτιρισω ή μπα; :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12:

κωστα το απλο "ενεργοποιησε" δεν εφαρμοζεται εδω περα. δεν ειναι οτι δεν εχω πατησει 1-2 κουμπακια για να εχει ολα αυτα που λες. θελει ωρες δουλειας για να μπουν στην θεση τους, να λειτουργησουν σωστα και να μην δημιουργουν καποιο κενο ασφαλειας στο φορουμ.
το κουμπακι του youtube το βλεπετε; ειχε παρει 3-4 ωρες μεχρι να μπει εκει που ειναι :nose_pick:
καποια στιγμη θα τα κοιταξω, προς το παρον ομως... πολυ δυσκολο :faill:

MARINA

Δημοσίευση από MARINA » Κυρ Μάιος 27, 2018 6:08 pm

Καλο κουράγιο και καλή επιτυχία Άρτεμη!!!! :emojis-10: Ποιος δίνει?Είσαι καθηγήτρια?Εσύ δίνεις μήπως?Κάποιος δικός σου?

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Κυρ Μάιος 27, 2018 6:45 pm

Άγγελε κατανοώ απολύτως αυτά που λες. Εδώ μια σχετικά απλή αλλαγή στην εμφάνιση του ευρετηρίου πήγα να κάνω και πέθανα στις προεσκοπίσεις για να δω αν εμφανίζεται σωστά. Σκέψου το forum που έχει να κάνει με ολόκληρο κώδικα! Μια αγκύλη ξεχνάς να βάλεις και τρομάζεις να βρείς το λάθος! Κάνε με την ησυχία σου ό,τι και όποτε μπορείς. Εγώ απ΄ τη μεριά μου θα σου συσσωρεύω ιδέες!

Άρτεμη κουράγιο. Πανελλήνιες είναι, θα περάσουν!
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Κυρ Μάιος 27, 2018 8:47 pm

Να πω εγω που ξερω :nose_pick:
Η Αρτεμις ειναι καθηγητρια μαθηματικων, εχει φροντιστηριο πολυ πετυχημενο μαλιστα και προετοιμαζει τα παιδακια για πανελληνιες :grin:
Και μια που λεμε για πανελληνιες, δινει κι ο γιοκας μου ο 2ος φετος :have_a_nice_day:
Και γω θα κατσω στη Λαρισα κι αυτος θα κατσει στην ησυχια του να διαβασει χωρις να τον ενοχλω.... :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12: δεν πρεπει να χει ματαξαναγινει :emojis-12: το παιδι σου να δινει πανελληνιες και συ να κανεις διακοπες σε σπα :emojis-12: :emojis-12:
Μαρινα μου περαστικα και φιλι :emojis-4:
Βικυ ανταποδιδω :emojis-4:
Φιλια και στους υπολοιπους γιατι ξερω τι ζηλιαρηδες ειστε κατα βαθος :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12:
Ζεστη εδω....σκαωωωω :dizzy: και φυσικα χαλασμενο κλιματιστικο :dizzy: μη μου πειτε οτι δεν ειμαι γκαντεμω μετα... :dizzy:
Α! Και σπαστικοτητα... :dizzy: μην ξεχνιομαστε :emojis-9: την μιση μερα τουλαχιστον :emojis-13: :emojis-13:
Αυτα....και καλα κρασα ..... :grin:
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

Αρτεμις

Δημοσίευση από Αρτεμις » Δευ Μάιος 28, 2018 12:24 am

Καλησπέρα. Μαρινα μου καθηγήτρια είμαι. Ντιάνα μου καλή επιτυχία στο γιοκα σου!!!!! Και σε όλα τα παιδιά που δίνουν. ❤️

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες