Το καφέ της καρδιάς μας

Το κομμάτι του forum για να συζητήσετε ότι σας προβληματίζει ή απασχολεί στην καθημερινότητα σας, ή να κάνετε ένα διάλειμμα.
Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Re: Το καφέ της καρδιάς μας

Δημοσίευση από Ντιανα » Τρί Οκτ 16, 2018 5:19 pm

Εχω τοση ωρα μπροστα στη λευκη οθονη και δεν ξερω τι να γραψω.....πφφφφ :nose_pick:
Νεα δεν εχω...κεφια δεν εχω....τσιγαρα δεν εχω...πφφφφ... :nose_pick:
Εχω ομως νευρα... :nose_pick: γενικα και αοριστα....και χωρις μυελινη μαλιστα... :ninja:
Κατα τα αλλα ολα καλα, ολα ανθηρα.... :grin:
Φιλια πολλα... =Kiss of love= =Kiss of love= =Kiss of love=
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Τρί Οκτ 16, 2018 6:06 pm

Το "νομιζω" απεχει παρασαγγας (το νιωθω το βραβειο λογοτεχνιας και ευρυμαθειας να μου ρχετε :emojis-12: ) απο το "ξερω" (νταξ το χασα :emojis-12: )!!! :grin: :grin: :nose_pick:
ρωτιναω για να μαθω! γι'αυτο κανει ερωτηξεις ο κοσμος! για να μαθει! αλλιως μυριζει τα νυχια του! :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12:
αλλα με βρικατε μικρο και με κοροδευετε! αυτο ξερω εγω!!! :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12:

ντιανα γραψε μας τι ξερεις ή τι νομιζεις εσυ για τα ντονατς και τα πενηνταρακια... μηπως και βγαλουμε ακρη :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12:
ας το κανουμε διαγωνισμο! οι σωστες απαντησεις κερδιζουν λουκουμι και οι πιο ευφανταστες 2 λουκουμια :grin: :grin: :grin: :grin: :nose_pick:

απο φτουνα τα αμυελινωτα νευρα εχουμε και μεις... και μας τα κανουν και κροσια... :nose_pick:

τωρα που πα κροσια... ποιος καθεται να στρωσει χαλια τωρα;;; πππφφφ.... κοντοζυγωνει η ωρα τους... πφφφφ.... :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12:

MARINA

Δημοσίευση από MARINA » Τετ Οκτ 17, 2018 12:05 am

Καλην εσπέρα άρχοντες!!!Εδω ταλαιπωρουμαι με μια παλιοιωση!Και μια θλάση (μάλλον)...Ενα κρακ σαν της Βίκυς...Και ποναει όταν βηχω...και είμαι πολύ πολύ πολύ κουρασμένη...τοσο που μόνο εσείς εδώ μέσα καταλαβαίνετε!Σας φιλω!Πήρα την αντιβιωσουλα μου, τα παυσίπονα και ...καληνύχτα! @onion40@ @onion40@ @onion40@ @onion40@ @onion40@ @onion40@
C'est la vie!!!j'aime la vie!!!

Βίκυ

Δημοσίευση από Βίκυ » Τετ Οκτ 17, 2018 9:24 am

Καλημέρα συγκάτοικοι!!!!
Μαρίνα,περαστικά, φιλί :have_a_nice_day:
Που έγινε το κρατς;
Ποδι;Χερι;
Όλα μαζί σε βρήκανε;;;Πφφφφφφ
Νεύρα εχεις ντιαρ; @onion35@
Ποιος σε πείραξε;Εεεεεεεε;
Αντμιν,κάτσε καλά ε; :dizzy:
Με μπερδευεις με τις δύσκολες λέξεις... :faill:
Μήπως το κανεις επίτηδες; :nose_pick:
Εδώ πάντα καλά
Αύριο αρχίζει η σχολική χρόνια,έχουμε αγιασμό :grin:
Όχι αντμιν,δεν πήρα καινούργια τσάντα (ξεεερω πως θα ρωτήσεις) :emojis-12:
Αυτά,τα ξαναματα λεμεεεεεεε :emojis-9:
Η ζωή...ειναι ωραία!!!

MARINA

Δημοσίευση από MARINA » Τετ Οκτ 17, 2018 4:55 pm

Καλησπέρα!!!Στα πλευρακια μου (σαν τη Μισέλ των 10 μικρών Μητσωβ) ακούστηκε Βίκυ κι εκεί πονάω!Δεν μπορούσα ούτε να βηξω, ούτε καν να ανασανω...Καλύτερα είμαι σήμερα πάντως!Χθες λιώμα στο στρώμα...Φιλιά σε όλους και καθέναν ξεχωριστά! =Kiss of love= =Kiss of love= =Kiss of love=
C'est la vie!!!j'aime la vie!!!

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Πέμ Οκτ 18, 2018 10:03 am

μερααααααααααααααα :grin: :nose_pick:
μαρινα τι παιζει; πηγες για σκι και σε επιασαν τα πλευρακια σου;;; :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12:
για πηγαινε κανε καμια ακτινογραφια, κανα τιποτις γιατι θα μας βγεις και συ σακατεμενο σαν την βικυ!!! :emojis-13: :emojis-13: :emojis-13:

βικυ δεν ειμαι προπετης! ουτε αλλες δυσκολες λεξεις! :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12:
ακου το κανω επιτηδες! :emojis-12:
για δε πηρες τσαντα; μια πολο, μια απο τα τζαμπο, μια λουι βιτον βρε αδερφε! :emojis-12:
εστω μια ερμες!!! (αυτη νομιζω μου την εμαθε η ντιανα) :emojis-12: :emojis-12:

πολο να παρεις να μπορω να σου λεω μετα "οποοοοιιιιοοοοος εχει τσααανταααα ποοοολοοοοοο, εεεχεεεειιιι καααιιι μεγαααλοοοοο κωωωωωλοοοοοο" :grin: :grin: :emojis-12: :emojis-12:
ναι ειμαι 30, δεν ειμαι 10... ειναι ολοφανερο, δεν ξερω γιατι ρωτατε :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12:

πριν λιγο εκανα τον υπερηχο μου, και εδειξε τα ιδια με πριν... ο κυριουλης κει περα μου πε δεν υπαρχει λογος ουτε να το κοιτας. ο γιατρος μου λεγε οτι δεν το γλυτωνεις να την βγαλεις. να τους δειρω ολους μαζι τωρα; :nose_pick: :nose_pick: :nose_pick:
σαν τον βεγγο που χε βαλει τις αδερφαδες του στην σειρα και τις σφαλιαρισε :grin: :nose_pick: :emojis-12:

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Παρ Οκτ 19, 2018 4:51 pm

Καλησπερα φιλαρακια μου... :grin:
Μαρινακι μου γλυκο περαστικα κοριτσι μου!! =mylove= =mylove=
Βικυ μου καλη "σχολικη" χρονια να εχεις, με ή χωρις πολο....καλυτερα hermes να παρεις :nose_pick: δινει ωραιες κουτουλιες :grin: ξερει το αγγαθανακι :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12:
Αν και το τελευταιο διαστημα που μου μαθαινε διαφορα και γω τον ζαλιζα :emojis-12: :emojis-12: προτιμουσε τσαντες λαϊκης :emojis-20: :emojis-20: :emojis-20: :emojis-20:
Αγγαθανακι μπραβο βρε :emojis-1: :emojis-1: ολα καλα με τον υπερηχο! :emojis-1: να 'σαι γερος να σε χαιρομαστε ουλοι :emojis-11: :emojis-11:
Κωστα, Κaiti, και λοποι θαμωνες, τα φιλια μου.... =Kiss of love= =Kiss of love= =Kiss of love=
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Παρ Οκτ 19, 2018 8:38 pm

"θα φας τσαντια! και δεν θα ναι ερμες! απο τη λαικη θα ναι!!!" καπως ετσι στο λεγα :nose_pick: :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12:

να με χαιρεστε και να μαστε χαζοχαρουμενοι ουλοι!!! :grin: :grin: :grin: :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12:

απορια που μου γεννηθηκε εψες: αμα εχεις 2 που τις λενε βαρβάρες, ή και περισσοτερες δεν θα τα χαλασουμε εκει, και αυτες κανουν παιδια... τοτε... θα μπορουμε να λεμε οτι ειναι παιδες βαρβαρων;;;

:grin: :grin: :grin: :nose_pick: :nose_pick: :nose_pick: :nose_pick: :grin: :grin: :grin: :nose_pick: :nose_pick: :nose_pick: :nose_pick: :nose_pick: :grin: :grin: :grin: :grin:

I still got it baby :grin: :grin: :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12:

Βίκυ

Δημοσίευση από Βίκυ » Παρ Οκτ 19, 2018 9:54 pm

Γειά σας συγκάτοικοι!!!!
Ευχαριστώ ντιαρ :have_a_nice_day:
Μαρίνα, πως είσαι; :have_a_nice_day:
Τώρα αντμιν,επειδή ειπες πολλά και δεν απάντησα....ήρθε η ωρα :grin:
Τσάντα polo, θα σου κάνω δώρο @onion20@
Όχι μια αλλά τρείς @onion20@
Πρωινή,κοκτέιλ και βραδυνή @onion20@
Έτσι για να έχεις @onion24@
Λουί βιτον θα πάρω για μένα,έτσι θέλω (επειδή θα ρωτήσεις γιατίιιιιι;;;) :grin:
30????Δεν σου φαίνεται, μικροδειχνεις!!!!!! @onion35@
Άμα είναι να δειρεις,σφύρα και εφτασα @onion29@
Αυτό με τις Βαρβαρες το σκεφτηκες πολύ;;;; @onion35@
Τι είχες φαει πριν; @onion35@
Υγ.Χαρηκα για τα αποτελέσματα του υπερηχου @onion20@

Οι υπόλοιποι συγκάτοικοι;
Πως είστε;
Καλά;
Πάντα καλά;
Όλα καλά,όλα ανθηρά; @onion35@
Η ζωή...ειναι ωραία!!!

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Παρ Οκτ 19, 2018 10:38 pm

εχωωωω 2 τσαντεεεες ποοολοοοοο :grin: :grin: :grin:
νιααα νιααα νιαααααααα :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12:
30 χρονων ε! 30 χρονων! :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12:

αμα ειναι να δειρω, εισαι η πρωτη που θα φωναξω!!! αν και εχεις θεμα κινητικοτητας και θα αργησεις να ερθεις! :nose_pick: :grin: :emojis-12:

αυτο με τις βαρβαρες;;; ειναι απο τις υπεροχες στιγμες μου που αγγιζω την υπερτατη νοημοσυνη!!! :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12:
οπως τοτε που ειχα αναρωτηθει γιατι δεν λεμε τους φοινικες μεγαλους αναναδες ή αναποδα τους αναναδες μικρους φοινικες :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12:
αμαααα θεεεελωωωω γωωωωωωω.... οοοοουυυυυυ.... :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12:

και αυτο το ακουγα συνεχεια το 2012 και το θυμηθηκα προψε και το ακουω ολη μερα παλι :grin:
γιατι και επειδη μπορω :emojis-12:

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες