Το καφέ της καρδιάς μας
- κώστας
- Επικοινωνία:
Re: Το καφέ της καρδιάς μας
Από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη σειρά που έχει παίξει η τηλεόραση. Η ερμηνεία της Κώνστα, ήθελε όσκαρ!!!
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.
- κώστας
- Επικοινωνία:
Παραδοσιακοτάτη (Βίκυ) αφού τόχετε, γιατί δεν κάνετε ένα αφιέρωμα στο μπαράκι σε παραδοσιακά όργανα όπως πχ σαντούρι, κανονάκι, ούτι κλπ. Φυσικά και με τραγούδια ή και σκέτα. Είχα προσπαθήσει παλιότερα να κάνω ένα, αλλά εσείς θα τα καταφέρετε καλύτερα!
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.
Κώστα,θα κάνω ένα μπαράκι με πρωϊμα ρεμπετικα
Το Σάββατο θα παρουσιάσει η χορωδία μας 5 τραγούδια αυτής της περιόδου
Επειδής όμως, ειμαι βερι μπιζι, δεν λέω πότε.... τρέχω και δεν φτανω τώρα.... πάλι...
Τώρα, για αυτό που λες... σαντούρι και Κανονάκι.... Θα το έχω στα υπόψιν και αυτό κύριε αρχιμαστορα του μπαρακιου
Το Σάββατο θα παρουσιάσει η χορωδία μας 5 τραγούδια αυτής της περιόδου
Επειδής όμως, ειμαι βερι μπιζι, δεν λέω πότε.... τρέχω και δεν φτανω τώρα.... πάλι...

Τώρα, για αυτό που λες... σαντούρι και Κανονάκι.... Θα το έχω στα υπόψιν και αυτό κύριε αρχιμαστορα του μπαρακιου

Η ζωή...ειναι ωραία!!!
γεια σας και χαρα σας και αερα στα πανια σας
τελειωσε η μπλακ φραιντευ ... ντει γαδαρακο μου ντει
και πειναω... και ποναω... και νυσταζω... και βαριεμαι... και δεν μπορω αλλο... και σακουρτελε δεν την θελω την πιπιτσα ναναπεπε ναναπεπε
...σακουρτελε...

τελειωσε η μπλακ φραιντευ ... ντει γαδαρακο μου ντει
και πειναω... και ποναω... και νυσταζω... και βαριεμαι... και δεν μπορω αλλο... και σακουρτελε δεν την θελω την πιπιτσα ναναπεπε ναναπεπε
...σακουρτελε...
καλο μηνα
ειμεθα πλεον χειμωνιατικοι

ειμεθα πλεον χειμωνιατικοι

Καλο μηνα!
- Συνημμένα
-
- FB_IMG_1575232549116.jpg (53.29 KiB) Προβλήθηκε 2210 φορές
Καληνύχτα φιλαράκια μου!!!