Το καφέ της καρδιάς μας

Το κομμάτι του forum για να συζητήσετε ότι σας προβληματίζει ή απασχολεί στην καθημερινότητα σας, ή να κάνετε ένα διάλειμμα.
Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Re: Το καφέ της καρδιάς μας

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Τρί Ιουν 21, 2022 3:13 pm

:eyes_on_fire: Άρχισε το καμίνι!!! Ντιάνα μας, πώς είναι τα πράματα πιο ψηλά;

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Τρί Ιουν 21, 2022 5:57 pm

Γεια σας παιδιά.... Άρχισε η ζέστη εδώ και από αύριο σαρανταριά :dizzy:
Εγώ πάντως δεν είμαι και στα καλύτερά μου... :dizzy: :dizzy: Για αυτό και χάνομαι :dizzy:
Εύχομαι να είστε όλοι καλά... Την αγάπη μου και τα φιλιά μου =Kiss of love= =Kiss of love=
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Τρί Ιουν 21, 2022 8:01 pm

Ομορφοκόριτσο Ντιάνα, μας λείπεις... =Kiss of love=

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Τρί Ιουν 21, 2022 8:19 pm

Πες που θέλεις να σε πάω ταξίδι, ν΄ αλλάξει η διάθεσή σου. Εμείς εδώ γι΄ αυτό είμαστε. Ν΄ αλλάζουμε πεσμένες διαθέσεις =Kiss of love=
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Πέμ Ιουν 23, 2022 3:34 pm

Αύριο στο μπαράκι κάνει πρόγραμμα η Εικόνα Brazil.
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Πέμ Ιουν 23, 2022 6:19 pm

Χώρος στους... νέους, Κώστα; Καλόοοοοο! @onion20@

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Πέμ Ιουν 23, 2022 10:38 pm

Το μπαράκι είναι ανοιχτό σε όλους. Όποιος θέλει, δοκιμάζει να κάνει πρόγραμμα. Εννοείτε πως πριν θα έχει αποκτήσει το dj λογότυπό του. Με την brazil, είμαστε παλιοί γνώριμοι και μάλιστα έχουμε συναντηθεί και αρκετές φορές από κοντά. Είναι μια μικρή μουσική εγκυκλοπαίδεια από την οποία έχω μάθει ουκ ολίγα! Έμπειρη ντιτζεοπούλα, άξια συνεργάτης του μπαρακίου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως όποιος θέλει να συμμετάσχει στο μπαράκι πρέπει να είναι ειδήμων στη μουσική. Άλλωστε η πείρα και η γνώση, έρχονται με την ενασχόληση και την αγάπη γι΄ αυτό που κάνεις.

Υγ. Σοφία, δεν βρίσκεις ένα λογότυπο για το forum. Κάνει τις δημοσιεύσεις σου να ξεχωρίζουν πιο εύκολα. Κι΄ επειδή εξελίσσεσαι σε κολόνα του forum, νομίζω ότι επιβάλλεται. Γνώμη μου βέβαια, όχι υποχρέωσή σου!

Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από brazil » Πέμ Ιουν 23, 2022 11:20 pm

Πώς είμαι που σχεδόν κοκκινίζω διαβάζοντας το μήνυμα του Κώστα που εντάξει, έχετε όλοι δει τι γνώσεις έχει!! --> !admire!

Εξαφανίστηκα λίγο παιδιά γιατί κόλλησα covid, είμαι πλέον καλά όμως και έτοιμη να στρίψω τους δίσκους :enjoying_mah_playlist:

Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Πέμ Ιουν 23, 2022 11:29 pm

Ωωωωωωωω... Τι να πω... Ούτε στο τόσο δα φτάνω την αξιοσύνη σας! Η γνώμη σου, Κώστα, στο οτιδήποτε είναι σεβαστή για μένα. Και βέβαια δεν θα 'ταν κακό ένα λογότυπο! Αλλά καμιά ιδέα; :dizzy: Γιατί με τη θολούρα μου, πού να κατεβάσω... :emojis-11: Πόσο ωραίο που έχεις γνωρίσει την brazil! Με την Ντιάνα, με τον agathan γνωρίζεστε; Σας έχω εκφράσει την επιθυμία μου... Διαδικτυακά ναι, γιατί όχι; @onion14@ Απ' τ' ολότελα... :hope_my_fake_smile_works_again:

Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Πέμ Ιουν 23, 2022 11:34 pm

brazil, πολλά περαστικά!!! =mylove= Πώς ήταν η... εμπειρία @onion14@ Καλή επιτυχία αύριο! Αν και απ' ό,τι έχουμε ακούσει μέχρι τώρα, αλλά κι από τα λεγόμενα του Κώστα, είναι σίγουρη! @onion20@

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης