Το καφέ της καρδιάς μας

Το κομμάτι του forum για να συζητήσετε ότι σας προβληματίζει ή απασχολεί στην καθημερινότητα σας, ή να κάνετε ένα διάλειμμα.
agathan
Site Admin

Re: Το καφέ της καρδιάς μας

Δημοσίευση από agathan » Παρ Ιουν 24, 2022 1:15 am

Μεταμεσονυκτιος agathan :nose_pick: :dizzy:

ωραιο που μαζευονται αρκετοι με την ιδια ασχολια-παθος! η μουσικη εχει την τιμητικη της εδω μεσα! :have_a_nice_day: :grin:

Περαστικα σου brazil :have_a_nice_day:

Οσο για αυτα που λεει η Σοφια μας... Δυστυχως δεν εχω γνωρισει απο κοντα οσους θα ηθελα. Βλεπεις υπαρχει το μεγαλο θεμα "αποσταση". Ο ενας Καλαματα, ο αλλος Αθηνα και ο παραλλος στα βορεια... :dizzy:

Ειχα μονο την ευχαριστηση να γνωρισω απο κοντα την Ντιανα, που με δεχτηκε στο σπιτι της :have_a_nice_day:
Μαζι με αυτη γνωρισα και τους κουκλους της :grin:
Και αυτο γιατι ετυχε να βρεθω κοντα στα μερη της και εγινε το μοιραιο :nose_pick:

Τωρα με τον φιλο κωστα... οποτε ανεβω στην Αθηνα, θα ειναι για να παω σε γιατρους... οποτε ειναι δυσκολο να του πω να βρεθουμε.
Το ασχημο ειναι οτι τοσα χρονια δεν εχω αφιερωσει χρονο για τον δω απο κοντα και νιωθω ασχημα :emojis-16:

Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από brazil » Παρ Ιουν 24, 2022 10:15 am

Ευχαριστώ παιδιά για τα περαστικά, είμαι αρκετά καλύτερα, απλά δεν μπορώ πλέον να "περηφανεύομαι" πως εμείς οι όμορφοι δεν κολλάμε. Γιατί είτε κολλάμε, είτε δεν είμαι όμορφη :lol:

Πάνε δύο εβδομάδες όμως πλέον! Ήταν οκ, χρόνια είχα να αρρωστήσω έτσι. Δεν κατέβαινε ο πυρετός 39.2 με τίποτα, αλλά δεν κράτησε πάνω από μία μέρα το μεγάλο πανηγύρι. Καθυστέρησαν να φύγουν η κούραση, το μπούκωμα και το σφίξιμο στα πνευμόνια λες και κάπνιζα σε τεκέ πολλές ώρες (δεν καπνίζω εδώ και πολλά χρόνια). Αυτό το αισθάνομαι ακόμα.

Γενικά οκ. Δεν θέλω να το ξαναπεράσω φυσικά, αλλά μου αρέσει να το παίζω άνετη, μια απλή γριπούλα και τα σχετικά :emojis-11:

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Παρ Ιουν 24, 2022 12:49 pm

Τι έγινε ρε παιδιά! Ζωήρεψε ξαφνικά το καφενείο! Έτσι πρέπει να ΄ναι πάντα. Λοιπόν έχουμε και λέμε.
Brazil, είναι μια μεγάλη αλήθεια. Και οι όμορφοι κολλάνε covid.
Σοφία, περιέγραψε λίγο τι σου αρέσουν, να ψάξω να σου βρω κανένα λογότυπο.
Άγγελε, τόσα χρόνια, γνωριζόμαστε καλά κι΄ ας μην έχουμε συναντηθεί από κοντά. Μην έχεις καμία τύψη.
Και τώρα, πάω να ροκάρω στο μπαράκι!
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Παρ Ιουν 24, 2022 3:01 pm

Δυνατό κορίτσι η brazil! Και όμορφο, βεβαιότατα! @onion24@
Ντιάνα, πόσο μας λείπεις... :emojis-21:
Agathan, πάλεψέ το για διαδικτυακή συνάντηση! Μου κόλλησε η ιδέα του Κώστα...
Τι μου αρέσει, λοιπόν, Κώστα... Τώρα πια θα έλεγα πως είμαι "τηλεορασάκιας". Επειδή πάντα μου άρεσε ο κινηματογράφος και το θέατρο, κλεισμένη πλέον στο σπίτι βλέπω ό,τι βλακεία, και μη μερικές φορές, κυκλοφορεί στο Netflix ή ό,τι καλό μπορώ να βρω σε Nova και Cosmote. Προτιμώ θρίλερ, όχι σπλάτερ, ψυχολογικά, αστυνομικά. Η μεγάλη μου λατρεία είναι ο Πουαρό και η Μις Μαρπλ της Άγκαθα Κρίστι. Το αγαπημένο διάβασμα το έχω αφήσει πίσω εδώ και χρόνια... Δεν ξέρω γιατί... Ίσως επειδή η δουλειά μου ήταν να διαβάζω και την έχασα πολύ απότομα, μου έμεινε απωθημένο! Θα έλεγα πως με την πάροδο... :emojis-9: των χρόνων :nose_pick: , μου αρέσει να "γράφω" παρά να λέω αυτά που θέλω... :emojis-17: Έτσι λοιπόν, μου άρεσε αρκετά αυτό που έβαλε η brazil στο μπαράκι. Ένα χέρι και μια πένα νομίζω. Τι λες;
Αυτά... Σας κούρασα; Δε νομίζω :grin:

Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από brazil » Παρ Ιουν 24, 2022 5:37 pm

Σοφία σαφώς δεν κουράζεις!! (και να μην με έλεγες όμορφη το ίδιο θα έλεγα :emojis-20: :emojis-20: )

Το όμορφο αυτό εικονίδιο με το χέρι και την πένα είχε βρει ο κώστας αρχικά και το χρησιμοποιούσε στο μπαράκι έτσι ώστε να ξεκινάει κάθε νέο πρόγραμμα από την αρχή της σελίδας! Είναι πιο τακτοποιημένα δηλαδή με αυτόν τον τρόπο. Εγώ απλώς το χρησιμοποιώ γιατί πράγματι είναι εξυπηρετικό και μου αρέσει κιόλας :emojis-8:

Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Παρ Ιουν 24, 2022 6:52 pm

Ψάχνουμε γι' άλλα λοιπόν... :emojis-14:

Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από brazil » Παρ Ιουν 24, 2022 11:04 pm

Αφού μας έδωσες μία ιδέα τι περίπου σου αρέσει, θα κάτσω να σκεφτώ κι εγώ και να σου στείλω ίσως κάποιες προτάσεις :emojis-8:

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Σάβ Ιουν 25, 2022 10:29 am

Καλημέρα ομορφόπαιδο :grin:
Πολύ χαίρομαι που ζωντάνεψε το καφενείο μας... Είχε πιάσει αράχνες στις γωνίες :emojis-12: :emojis-12:
Brazil περαστικά♥️♥️♥️ πέρασα πέρυσι covid και ξερω :dizzy:
Σοφάκι ήρθα 😘😘😘
Αγγαθανακι, ήταν πολύ όμορφο πού συναντηθήκαμε... Άλλωστε είσαι αδυναμία 😘
Η πρόταση της Σοφίας για διαδικτυακή μάζωξη είναι πολύ καλή... Πώς θα μπορούσε να γίνει;; Μήπως μέσω viber; :nose_pick:
Brazil αναμένουμε το μπαράκι :have_a_nice_day:
Κώστα και λοιπά ομορφόπαιδα τα φιλιά μου και την αγάπη μου =Kiss of love= =Kiss of love=
Α και Κώστα, μία Σαντορίνη είναι ό,τι πρέπει για να μου φτιάξει τη διάθεση :grin:
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Σάβ Ιουν 25, 2022 12:44 pm

Του Κώστα ήταν η ιδέα, Ντιάνα μου, μην κλέβω κιόλας! :ninja:
Τα τεχνικά πού να τα γνωρίζω @onion14@ Μόνο το Αγγαθανάκι μας! :emojis-10:
Σ' έβαλα και σένα σε κόπο, brazil :indifferent:
Καλά, Σαντορίνη... Και τι δε θά 'δινα να ξαναπάω! Η αδυναμία μου :emojis-16:

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Σάβ Ιουν 25, 2022 2:46 pm

Σαντορίνη έχουμε ξαναπάει αλλά μία φορά δεν αρκεί το εισητήριό σας εδώ

Το έχω μετανοιώσει που δεν έχω φτιάξει ευρετήριο με τους προορισμούς. Τόσα μέρη και πάνε χαμένα! Τώρα είναι πολύ δύσκολο να γίνει γιατί θέλει πάραααααα πολύ χρόνο.

Από εδώ, αρχίζετε να ταξιδεύετε στα νησιά μας
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης