Το καφέ της καρδιάς μας
- κώστας
- Επικοινωνία:
Re: Το καφέ της καρδιάς μας
Η δεύτερη φωτογραφία, είναι αριστούργημα!
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.
- Ντιανα
- Site Admin
Εύχομαι για όλους μας ένα μήνα καλύτερο από τους προηγούμενους 

if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward
- κώστας
- Επικοινωνία:
Ψαχτήρι, με την Kruangbin πήρες πολλούς πόντους ανέλιξης στην μουσική εγκυκλοπαίδεια του forum που ούτως ή άλλως είσαι καθιερωμένη. Συγχαρητήρια

Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.
- Ντιανα
- Site Admin
ευχαριστώ πολύ 
if you can't fly, then run.
Πραγματικά!! Και γέλασα με την εικόνα και έμαθα ένα νέο κομμάτι 
Ομορφόπαιδά μου, φιλιά πολλά! Την Τρίτη έκανα την 4η δόση. Τετάρτη, παρ' όλα τα Depon, ένα χάλι. Ούτε τα μάτια μου δεν μπορούσα ν' ανοίξω... Σήμερα, όλα καλά!!!!! 

- κώστας
- Επικοινωνία:
Χτες, κόπηκε για ένα τέταρτο το ρεύμα. Όταν επανήλθε, δεν δούλευε τίποτα. Υπολογιστής, laptop, scanner, εκτυπωτής, ηχεία, οθόνη. Στα πρόθυρα εγκεφαλικού ότι κάηκαν όλα, την λύση έδωσε ο πατέρας μου, ετών 93, παλιός ηλεκτρολόγος. Χονδρικά σας λέω, χωρίς τεχνικές λεπτομέρειες, ότι έφταιγε η πρίζα που έπαιρναν ρεύμα. Έτσι τώρα σας γράφω και γλύτωσα και το εγκεφαλικό.
χαχαχα Κώστα ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά, αλλά για λίγο όσο διάβαζα γούρλωσα τα μάτια και σταμάτησα να αναπνέω. Ανησυχία το έχω μην πέσει το ρεύμα και μέχρι να έρθει δεν έχω προλάβει να αποσυνδέσω τις συσκευές 
Μεγαλωσα με πατερα πολυτεχνιτη-ηλεκτρολογο οποτε εχω παρει το βαπτισμα του πυρος...
Εχω γαλουχηθει με εκφρασεις του τυπου "για μυρισε το... λες να καηκε;" "αυτο τωρα.. γιατι επεσε;" "φτοοουυυ... δεν του χω βαλει φισα.. φερε την μονοτικη να δεσουμε τα καλωδια"
πριν ξεκινησετε, λεφτα παιρναμε στο τελος και δεν τρωγαμε ξυλο οποτε κατι καναμε σωστα
ετσι εμαθα και γω οτι θα το παθω το εγκεφαλικο αλλα τι θα πρεπει να κανω για να το διαχειριστω
μεγαλη εφευρεση (αυτος που τα φτιαξε ειχε πολυ μυαλο) ειναι τα πολυπριζα με διακοπτη και ακομα καλυτερα με προστασια για υπερταση! πεφτει το ρευμα; κλεινεις το πολυπριζο και δεν τρεχει καστανο!
και αμα ξαναρθει και σου κανει κολπα, του λες "χαααα... εχω προστασια για υπερτασηηηηη... γααατααακιιιιιιι"

Εχω γαλουχηθει με εκφρασεις του τυπου "για μυρισε το... λες να καηκε;" "αυτο τωρα.. γιατι επεσε;" "φτοοουυυ... δεν του χω βαλει φισα.. φερε την μονοτικη να δεσουμε τα καλωδια"
πριν ξεκινησετε, λεφτα παιρναμε στο τελος και δεν τρωγαμε ξυλο οποτε κατι καναμε σωστα
ετσι εμαθα και γω οτι θα το παθω το εγκεφαλικο αλλα τι θα πρεπει να κανω για να το διαχειριστω
μεγαλη εφευρεση (αυτος που τα φτιαξε ειχε πολυ μυαλο) ειναι τα πολυπριζα με διακοπτη και ακομα καλυτερα με προστασια για υπερταση! πεφτει το ρευμα; κλεινεις το πολυπριζο και δεν τρεχει καστανο!
και αμα ξαναρθει και σου κανει κολπα, του λες "χαααα... εχω προστασια για υπερτασηηηηη... γααατααακιιιιιιι"
- κώστας
- Επικοινωνία:
Agathahn, είδα τη παιδική μου ηλικία σε λίγα λεπτά με την περιγραφή σου! Αφού είπα, δε μπορεί, θάμαστε τουλάχιστον ομογάλακτοι. Μετά συνειδητοποίησα τη μεγάλη διαφορά ηλικίας. Παιδί πολυτεχνίτη ηλεκτρολόγου κι΄ εγώ, έχω πάρει από μικρός το βάπτισμα. "Άμα θέλεις πρίζα που να σηκώνει μεγάλα φορτία, να βάζεις δυομισάρι καλώδιο", ¨Σφίγγε πολύ γερά τις κλέμες αν τις χρησιμοποιείς", "Να βάζεις πάντοτε ρελέ στον πίνακα. Αν υπάρχει κάπου διαρροή θα πέφτει και θα κόβει το ρεύμα στο σπίτι" και και και ... Έγραψες στη Brazi ακριβώς αυτά που θα έγραφα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης