Το καφέ της καρδιάς μας

Το κομμάτι του forum για να συζητήσετε ότι σας προβληματίζει ή απασχολεί στην καθημερινότητα σας, ή να κάνετε ένα διάλειμμα.
Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Re: Το καφέ της καρδιάς μας

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Τετ Αύγ 02, 2023 11:20 pm

@onion20@

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Πέμ Αύγ 03, 2023 2:44 am

μπρεεεε συυυ.. εχω επαε περα ενα μπουκαλι ρακι! ελα να πιουμε μια! :grin: :emojis-12:

Αυτο που σου εκαναν ελπιζω να μην ηταν passive aggressive, αν και ετσι μου ακουγεται... αμα εκανες φονικο θα ερχομουν για μαρτυρας...

χμμμμ... θα ρωτηξω στο φαρμακειο τι κανουμε στην περιπτωση σου, μηπως υπαρχει τιποτα... :nose_pick:

Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από brazil » Πέμ Αύγ 03, 2023 11:10 am

Σοφία στην υγειά μας!! !cheers! !drinkbuddies!
agathan έγραψε:
Πέμ Αύγ 03, 2023 2:44 am
αμα εκανες φονικο θα ερχομουν για μαρτυρας...
Το κρατάω γιατί μπορεί να σε χρειαστώ στο μέλλον :emojis-20: :emojis-20:

Πήγα προχθές στο φαρμακείο, οι φαρμακοποιοί πάντα βοηθάνε! Της είπα πως νιώθω, τι με πιάνει και τι όχι, και μου έδωσε Musco-Ril να δοκιμάσω, μήπως και είναι μυικό. Δεν το δοκίμασα ακόμα γιατί μου είπε πως θα με χαλαρώσει πολύ και ήταν πανσέληνος, ήθελα να βγω να πιω κανα ποτάκι κοιτάζοντάς την γιατί είμαι και ρομαντικιά, καταλαβαίνεις.

Βγάλε τη ρακί και στείλε συντεταγμένες που βρίσκεσαι! Θα φέρω και κανα μπινελίκι να μην κατεβαίνει ξεροσφύρι! Ξέρεις που λένε πως μόνο ό,τι δεν περνάει με ρακί θεωρείται σοβαρό. Νομίζω καλύτερα να το εξακριβώσουμε 8-)

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Πέμ Αύγ 03, 2023 4:17 pm

Γενικα στα φαρμακεια ειναι ποιους θα πετυχεις.. :nose_pick:
Τους ειπες οτι παιρνεις stedon και σε βοηθαει για λιγη ωρα μονο; :nose_pick:
Ειναι δυνατο φαρμακο και αρκετα συγκεκριμενο, οποτε θα πρεπει να το υπολογισουν κι αυτο.. ισως το musco-ril να μην σου κανει; δοκιμασε το ομως, ποτε δεν ξερεις :nose_pick:

¨Μες την καψα την πολυ πινουμε και μια ρακι" :grin: :grin: :grin:

υ.γ. Οι ρομαντισμοι δυστυχως δεν ειναι αποδεκτοι ή αντιληπτοι απο ολους. Εχω υπάρξει μαρτυρας στην θεϊκη ατακα "καλυτερα να μου παρεις ενα σουβλακι παρα λουλουδια"... και αυτα τα πλασματα υπαρχουν γυρω μας

Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Πέμ Αύγ 03, 2023 11:59 pm

Μώρ' τι είστε σεις στον Νότο???!!!! Πάρτε με και μένα! :emojis-10: :emojis-10: :emojis-10:

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Σάβ Αύγ 05, 2023 10:30 pm

Καλησπέρα και εβιβα περα πωδες! :grin: :nose_pick:
!beerpint! !beerpint! !beerpint! !beerpint! !beerpint! !beerpint! !beerpint! !beerpint!

Λεπον. Προψε ηκαμα την ενεση του kesimpta. Αλλο να σου λεω και αλλο να με βλεπεις :grin:
Πηρα ενα παυσιπονο προληπτικα και μη σου πω τζαμπα που το πηρα :grin:
Μετα απο την περιπετεια με το tecfifera και τα 6-7 χρονια με plegridy που φερνε μυαλγιες, πυρετους κτλ κτλ... νομιζω ηρθε η ωρα μου :grin:
Μονο μου φερνει τρομερη κουραση/υπνηλια. Πρεπει να κοιμομουν 12+ ωρες :nose_pick: αλλα μπρος στα καλλη τι ναι ο υπνος; :emojis-12: θα κανω τον ωραιο κοιμωμενο :emojis-12:
Και τωρα στα πιο "ωραια". Για καποιο λογο ενω ημουν μεσα στο σπιτι και πηγαινα αμεριμνος στην κουζινα, το ποδι μου μπλοκαρε, εχασα την ισορροπια μου πηγα ενα μικρο γυαλινο παραμαζωμα και χτυπησα το πισω μερος του κεφαλιου μου στην γωνια του επιπλου της τιβι. Προς το παρον τα ριχνω στην ζεστη, γιατι πιο πριν ειχα παει στο σουπερ μαρκετ και γυρισα με το ζορι... θα δουμε..

Σεις καλα; παντα καλα :grin:

Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Σάβ Αύγ 05, 2023 11:57 pm

Ωωωωωωωω... Δεν έχασες τις αισθήσεις σου με το πέσιμο; Τώρα δεν νιώθεις ζάλη, τάση προς έμετο; Δεν πήγες σε νοσοκομείο;
Μακάρι να ήταν αυτό όλο κι όλο! Για να... χαρείς και το νέο φάρμακο, γαμώτο! Πολλά περαστικά! :emojis-4:

Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Σάβ Αύγ 05, 2023 11:58 pm

Αααα! Κι εβίβα! !cheers2!

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Κυρ Αύγ 06, 2023 11:13 am

Σαν επαγγελματίας των πτώσεων με το κεφάλι (τότε που ψιλοπερπάταγα κυρίως αλλά και τώρα ακόμα, πολύ σπάνια βέβαια, που τρώω καμιά τούμπα με το αμαξίδιο!), σου λέω πως αφού δεν νιώθεις ζάλη ή τάση προς έμετο, τη γλίτωσες την διάσειση. Περιόρισε στο ελάχιστο τις επισκέψεις στο supermarket ή καλύτερα παράγγελνε να σου φέρνουν στο σπίτι αυτά που χρειάζεσαι. Εύχομαι να σου ταιριάξει καλά το kesimpta. Και μη ξεχνάμε. Ζέστη είναι, θα περάσει!

Beer.gif
Beer.gif (1.31 MiB) Προβλήθηκε 1148 φορές
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Κυρ Αύγ 06, 2023 6:07 pm

Ολα καλα! Εβαλα παγο και περιμενα... ουτε ταση για εμετο, ουτε ζαλαδες, ουτε απωλεια προσωρινης μνημης... Οπως ειπε και ο επαγγελματιας, φτηνα την γλυτωσα!
Δεν θα ελεγα οτι ειναι καλη λυση να παραγγελνω. :nose_pick:
Ειναι στη μεση της διαδρομης απο την δουλεια προς το σπιτι. Οποτε εχω μια σταση που υπαρχει air condition!
Δεν ηταν οτι θα το απεφευγα ευκολα, "επρεπε" να γινει.

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες