Σύντροφοι να σας πω τι έπαθα!
Πήγα σήμερα να κάνω το τριπλό μαγνητικό μου, καιρό είχα.
Ξύπνησα νωρίς, στην ώρα μου πρωινιάτικα στο νοσοκομείο, με το σκιαγραφικό μου, τέλεια.
Συμπληρώνω τα χαρτιά, αφαιρώ ζώνη - σουτιέν, μου βάζουν τη φλέβα να είμαι έτοιμη.
Μπαίνω μέσα. Μου φόρεσαν ακουστικά με κλασσική μουσικούλα, να ακούω μαζί με την τέκνο του τομογράφου. Ευπρόσδεκτο. Μου βάζουν και αυτό το βάρος πάνω στο στήθος που βάζουν σε ορισμένα νοσοκομεία για τη θωρακική μοίρα; καθόλου ευπρόσδεκτο που τα πιέζει όλα, αλλά τι να κάνεις.
Γίνεται του εγκεφάλου, προχωράμε στον αυχένα. Το καταλαβαίνω, αφού με μετακίνησαν πιο ψηλά. Δεν είμαι και καμιά χθεσινή!
Εεε και εκεί που υπολογίζω πως τελειώνει και ο αυχένας ξαφνικά σταματά η κλασσική, σταματά και η τέκνο παιδιά, κλείνουν τα φώτα, ησυχία! Μπαίνει κάποιος μέσα (δεν βλέπω και τίποτα), με βγάζει έξω. Διακοπή ρεύματος! Ξαπλωμένη ακόμα η brazil. Αυτή ξεκινάει τα συγγνώμη και δεν ξέρω γιατί δεν πήρε μπροστά η γεννήτρια κλπ. Εγώ εν τω μεταξύ να με έχει πιάσει νευρικό γέλιο μέχρι δακρύων (σοβαρά, νόμιζαν πως είχα βάλει τα κλάμματα όταν με είδαν και δεν μπορούσα και να σκουπιστώ με τα κάγκελα του Χάνιμπαλ Λέκτερ).
Η ακτινολόγος να βλαστημά πως και γιατί έπρεπε να τύχει σε δύσκολη εξέταση (;;; εντάξει, δεν έκανα και χειρουργείο!), εγώ να με πιάνει να γελάω πως διακόπηκε η μαγνητική στη μέση, μου φαινόταν εξαιρετικά αστείο και να κουνιέται όλο αυτό το βάρος πάνω από το στήθος και την κοιλιά από τα γέλια.
Κάποια στιγμή 5 λεπτά μετά, επανέρχονται τα φώτα!
Έρχεται η ακτινολόγος ξανά δίπλα μου.
– Έχω και καλά νέα, μου λέει!
– Έφυγαν οι εστίες; Τη ρωτάω
– (δεν γέλασε) Ολοκληρώσαμε του εγκεφάλου και δεν σας μετακινήσαμε, οπότε θα συνεχίσουμε να ολοκληρώσουμε και του αυχένα από εκεί που ήμασταν.
ξεκινά να με βάζει ξανά μέσα. Την ώρα εκείνη σταματάνε ξανά όλα!
– Τα κακά νέα είναι πως μπορεί να ξαναϋπάρξει διακοπή - όπως και έγινε, ολοκληρώνει.
Εεε ήμουν ακόμα κάνα τέταρτο έτσι ξαπλωμένη με το βάρος επάνω μου - κάντε με εικόνα. Είχαμε φώτα τώρα, αλλά ο μαγνητικός λέει δεν λειτουργούσε. Τελικά ο chief ιατρός αποφάσισε να φύγω.
Θα περιμένω να με καλέσουν τώρα να κλείσω ξανά μαγνητική φτου κι από την αρχή. Δεν έχω πρόβλημα με τις μαγνητικές να κάνω αφού δεν πονάει. Αλλά παιδιά εντάξει, έχω γυρίσει πλέον σπίτι και ακόμα γελάω που έπεσε το ρεύμα κατά τη διάρκεια!
Ευτυχώς γενικά το νοσοκομείο μπορούσε να συνεχίσει να λειτουργεί, αποκαταστάθηκαν δηλαδή είδα όλα - μόνο με τον μαγνητικό υπήρξε το πρόβλημα και μου είπαν δεν θα το λειτουργήσουν τουλάχιστον μέχρι τέλος της εβδομάδας θα ακυρωθούν όλα.
Εσείς κάποιο νέο; Πως είστε με τις φωτιές; Ελπίζω να είστε όλοι ασφαλείς