Το καφέ της καρδιάς μας

Το κομμάτι του forum για να συζητήσετε ότι σας προβληματίζει ή απασχολεί στην καθημερινότητα σας, ή να κάνετε ένα διάλειμμα.
agathan
Site Admin

Re: Το καφέ της καρδιάς μας

Δημοσίευση από agathan » Πέμ Νοέμ 20, 2025 11:48 pm

Γεια σας και χαρά σας και αέρα στα πανιά σας! :grin:

Η επιστροφή του ασώτου :emojis-11: Κάτσε να ξεσκονίσω την καρέκλα μου :emojis-12:

Εδώ τον τελευταίο καιρό τα πράγματα πάνε δύσκολα. Μην πω τα τελευταία δύο χρόνια περίπου. Έχω δεχτεί δύο απρόκλητες επιθέσεις, την μία την ξέρετε, η δεύτερη ακριβώς ένα χρόνο μετά. Και οι δυο τους, απ όσο θυμάμαι, τον Μαιο, την ημέρα της σκλήρυνσης. Το οποίο αφήνει μία πικρή γεύση.
Από την άλλη, έχω απομακρύνει διάφορα πράγματα και ανθρώπους που με κατέβαλαν συνεχώς.. Η μοναξιά είναι πολύ κακή φίλη, αλλά την συνιθίζεις και την αποζητάς. Είναι σαν να ναρκωτικό από ένα σημείο και μετά.
Στην δουλειά, ζήτω η παράνοια. Δεν ενδιαφέρει τι λέμε και τι γίνεται, άμα το πει το chatGPT είναι νόμος! :emojis-13: και πρέπει να μείνω γιατί στην κατάσταση μας, δεν γίνεται αλλιώς.
Η ψυχολόγος... με έχει δυσκολέψει. Γίνονται όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά.. τα συζητάμε.. αλλά δεν παίρνω μια απόκριση που θα περίμενα. Παίρνω κάτι "όλα πάνε υπέροχα". Ναι δεν πάνε υπέροχα.. Άλλο "υπο" έχουμε κοπελιά! ΥΠΟΦΕΡΩ! :emojis-13:
Και που της το συζήτησα.. το μόνο που αποκόμισα ήταν ότι προσπαθεί να μου δώσει θάρρος και να με εμψυχώσει. Εμένα; Σίγουρα γνωριζώμαστε; Σίγουρα τα λέμε 2 χρόνια τώρα ή μιλάς με καναν άλλο και μας μπέρδεψες; :emojis-13:

Επίσης! Τον Απρίλιο περίπου εμφάνισα κάτι ενοχλήσεις στα δεξί πόδι και κοινώς τα κανα πάνω μου. Ύστερα από ψάξιμο κατέληξα σε ορθοπεδικό και έκανα μία μαγνητική στην μέση! ΡΕ! ΡΕ! ΡΕ! ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ; ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΗ!!!!!! :enjoying_mah_playlist:
Και καλοκαιριάτικα, μέσα στον Ιούλιο, κατέληξα να πηγαίνω για φυσιοθεραπείες :dizzy:
Τις έκανα αυτές για την μέση αλλά μιλήσαμε μετά για να ξεκινήσω τον Οκτώβριο να κάνω για όλα όσα με ταλαιπωρούν. Την πρώτη φορά που πήγα και μου έκανε μασάζ και μου έβαλε και μαγνήτες και κάτι όργανα... ΡΕ. ΕΦΥΓΕ ΤΟ DROPFOOT. ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ.
Μετά από μερικές ημέρες ξαναέκανε δειλά την εμφάνιση του αλλά είναι πολύ καλύτερα. Τώρα που κάνουμε ασκήσεις γυμναστικής... δεν βλέπω να γίνονται και πολλά. Σύντροφε, γυμνάζομαι από 14-15 χρονών και είναι 37, δεν μου κάνει και πολλά :nose_pick:

Από την μία, θα ήθελα να έρχομαι πιο συχνά αλλά η ζωή δεν με αφήνει. Η καθημερινότητα είναι βάναυση. Ξυπνάω 8, φεύγω 9. Μέχρι τις 5:30 στην δουλειά, μετά έρχομαι σπίτι να μαζέψω, να μαγειρέψω κτλ. Να κάνω την γυμναστική μου (εκτός από Τετάρτες που πάω στην φυσικοθεραπεία) και όπως τώρα πάει 11 και κάτι και ακόμα δεν έχω τελειώσει... κατά τις 2 θα πέσω στο κρεβάτι, ο ύπνος δεν με παίρνει με την μία ακόμα και με μελατονίνη (σκλήρυνση σου λέει μετά) και ξανά το ίδιο.
Θα πω μόνο ότι θα πρσπαθήσω να περνάω πιο συχνά, ακόμα και αν τα λέω αμοναχός μου :nose_pick:

ΥΓ. αν και αργοπορημένα, ευχαριστώ για τις ευχές!

Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από brazil » Παρ Νοέμ 21, 2025 11:30 am

Γειά σου Άγγελε :emojis-8: λυπάμαι με αυτά που μας λες αλλά χαίρομαι που σε βλέπω ξανά εδώ @onion14@

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Παρ Νοέμ 21, 2025 12:27 pm

agathan έγραψε:
Πέμ Νοέμ 20, 2025 11:48 pm
Θα πω μόνο ότι θα πρσπαθήσω να περνάω πιο συχνά, ακόμα και αν τα λέω αμοναχός μου

Μονάχος δεν είσαι. Έχεις κι΄εμάς τους σίγουρους τρεις. Ντιάνα, Brazil και εμένα!
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Παρ Νοέμ 21, 2025 2:11 pm

κώστας έγραψε:
Παρ Νοέμ 21, 2025 12:27 pm

Μονάχος δεν είσαι. Έχεις κι΄εμάς τους σίγουρους τρεις. Ντιάνα, Brazil και εμένα!
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο 🙂😉😊
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Δευ Νοέμ 24, 2025 12:23 pm

Για ν' ανοίξει η όρεξη...

1.jpg
1.jpg (399.51 KiB) Προβλήθηκε 800 φορές
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Δευ Νοέμ 24, 2025 4:44 pm

Παιδιά, η Σοφία τι γίνεται;! Έχει εξαφανιστεί εδώ και πολύ καιρό. Τα τελευταία νέα της, ήταν ότι ψυχολογικά ήταν πάρα πολύ άσχημα. Μακάρι να δει την ανάρτηση και να μας δώσει ένα σημάδι. @onion35@ =Kiss of love=

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Τετ Δεκ 10, 2025 2:31 pm

Αλήθεια πόσο καιρό έχω να μπω στο καφέ μας ⁉️⁉️⁉️ είμαι επιεικώς απαράδεκτη 😳😳😳
Εύχομαι να είστε όλοι καλά και όσο καλύτερα γίνεται 😊❗😊❗😊
Με την Σοφία, επικοινωνούμε από καιρού εις καιρόν στο viber, Κώστα, είναι καλά στην υγεία της, αλλά μάλλον δεν είναι έτοιμη ακόμα να μας επισκεφτεί... Ας ελπίσουμε σύντομα να είναι πάλι κοντά μας 🙂🥰♥️
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από brazil » Τρί Δεκ 23, 2025 6:36 pm

Καλησπέρα ρε παιδιά και καλές γιορτές να έχουμε, είτε τα γιορτάζετε είτε όχι τα Χριστούγεννα. Εγώ θα λείψω ένα διάστημα, ούτε που θυμάμαι πόσα χρόνια έχω να πάω διακοπές τέτοιες μέρες... Αλλά τέλος πάντων, θα τα πούμε λογικά μετά των Φώτων καλά να είμαστε. Ό,τι επιθυμεί ο καθένας :champagne3: (ανοίγω σαμπάνια γιατί είναι το πιο γιορτινό εικόνιδιο που βρήκα :lol: )

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Πέμ Δεκ 25, 2025 1:14 pm

Να περάσεις πολύ καλά! =Kiss of love=

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Πέμ Δεκ 25, 2025 6:52 pm

Γειαααα σαααας! και χρονια πολλααααα! :grin: :nose_pick:

Τι κανουτε; καλα σαστε; η μια διακοπαρει απ'οσο καταλαβα και δεν θα την δουμε τις επομενες ημερες.. καλα το κανει :grin:

Σημερις μου χει βγει μια κουραση.. τιτανομεγιστοτεραστια. με το ζορι σηκωθηκα απο το κρεβατι στις 2 :dizzy: ξυπνησα οπως συνηθως στις 8... εκανα ενα σουλατσο μεσα στο σπιτι, αδειασα τον αφυγραντηρα που χε γιομισει και μετα ξαναπηγα στο κρεβατι... ενδιαμεσα διαλλειματα 1-2 μονο για να παω τουαλετα :nose_pick: και τωρα μου χει μεινει μια επιθυμια να ξαναξαπλωσω... ηπια καφε αλλα τιποτις.. πφφφφ :nose_pick:

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης