Το καφέ της καρδιάς μας

Το κομμάτι του forum για να συζητήσετε ότι σας προβληματίζει ή απασχολεί στην καθημερινότητα σας, ή να κάνετε ένα διάλειμμα.
Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Re: Το καφέ της καρδιάς μας

Δημοσίευση από κώστας » Παρ Δεκ 26, 2025 2:18 pm

Σήμερα κι΄έγω σηκώθηκα στις 1.30. Ενώ το καταλάβαινα ότι είναι αργά, δεν άνοιγαν τα μάτια μου με τίποτα. Και το περίεργο δεν νοιώθω καθόλου κούραση, ούτε κοιμήθηκα ιδιαίτερα αργά!
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Σάβ Δεκ 27, 2025 5:15 pm

Χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλους με περισσότερη υγεία, εύχομαι 😊🥰♥️
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Κυρ Δεκ 28, 2025 1:39 pm

Χρόνια πολλά. Να είστε όλοι όσο καλύτερα μπορείτε και γίνεται.
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Πέμ Ιαν 01, 2026 3:02 pm

Εύχομαι σε όλους μας να έχουμε μια καλύτερη χρονιά.

"ΜΟΥΣΙΚΟΣ" ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2025

2025.jpg
2025.jpg (336.61 KiB) Προβλήθηκε 400 φορές

ΣΥΝΟΛΟ 275257 ΠΡΟΒΟΛΕΣ!

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Παρ Ιαν 02, 2026 2:00 pm

Καλή, φωτεινή χρονιά με περισσότερη υγεία, αγάπη, ειρήνη και ό,τι επιθυμεί ο καθένας από εμάς ♥️♥️♥️
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Κυρ Ιαν 04, 2026 9:28 pm

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους! :grin:

Πως περνάει η ομήγυρις; :nose_pick:

Η "καλύτερη" συναναστροφή που είχα αυτές τις μέρες, ήταν στις 24, πριν τα Χριστούγεννα. :nose_pick:
Μπαίνω το πουρνό στο ασανσερ για να πάω για δουλειά, και καταλήξαμε με μια γυναίκα από τον πάνω όροφο. Με την οποία είπαμε τα χρόνια πολλά και με ρωτάει "δεν έχεις κανονίσει να πας πουθενά;" και απαντώ "όχι.. καλά δεν είμαστε;", "καλά είμαστε αλλά πάμε για καλύτερα" και εκεί μένω στο τι θα της απαντήσω και της λεω "ναι πάμε για καλύτερα αλλά μην μας τύχουν τα χειρότερα" και μετά φτάσαμε ισόγειο και τελείωσε εκεί.
Άντε συ ξήγα της ότι μπορεί να χρειαστώ 4-5 φορές τουαλέτα μέχρι να φτάσουμε, και άντε αν έχω πρόσβαση, αμα δεν έχω τι κάνουμε; Και θα έχω ζεσταθεί και δεν θα βλέπω καλά και σίγορα θα μου κρατάει μούτρα το πόδι, οπότε σίγα μην "απολαύσω" την διαδρομή όπως εσείς οι άλλοι. Και άντε και έφτασα, θα έχω καταπονηθεί και θα θέλω 2-3 μέρες να συνέλθω... οπότε μέχρι τότε θα πρέπει να γυρίσωωωωωω... αντε ξήγα της τα χειρότερα :nose_pick: :emojis-12:
κουράστικα και μόνο στην ιδέα, ντεν τέλω νταξ; καλά μάστε :nose_pick: :emojis-12:

(και το κορίτσι μας εδώ πέρα κάπου έχει ξεπορτίσει και κάλα έχει κάνει! για να ξέρουμε τι λέμε :nose_pick: )

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Τρί Ιαν 06, 2026 2:25 pm

Έχει ξεπορτίσει αλλά σύντομα επιστρέφει. Επιτέλους να μας πει και κάποιος ότι πέρασε καλά!!! Όσο για σένα Agathan, όχι μόνο καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά και συμφωνώ μαζί σου. Δε φαντάζεσαι πόσο θα ήθελα να διαφωνήσω, αλλά δεν έχω κανένα ουσιαστικό επιχείρημα, πέρα από του εκ ασφαλούς ατάκες του τύπου "μην απογοητεύεσαι, μην σε παίρνει από κάτω" και και και... Παρολαυτά το κορίτσι μας, μας δίνει έμπρακτο παράδειγμα ότι μπορούμε να χαρούμε τη ζωή, έστω και με προϋποθέσεις. @onion20@

Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από brazil » Τετ Ιαν 07, 2026 4:27 pm

Καλησπέρα σας φωτεινά πλάσματα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Επέστρεψα και πέρασα πολύ όμορφα, το είχα όντως ανάγκη! Έκανα όλα όσα ήθελα και με περιποιήθηκαν αρκετά, με τάισαν και με πότισαν δικά τους κρασιά και ρακές φυσικά αχχχ

Δεν κατάλαβα αν εγώ είμαι το κορίτσι αλλά σίγουρα προσπαθώ να το χαρώ όσο μπορώ, νιώθωντας την απειλή να πλησιάζει συχνά, ακούγοντας τη δαμόκλειο σπάθη να τρίζει από πάνω μου έτοιμη να πέσει, αλλά όσο κρατάμε αδέλφια, θα το τερματίσω να το χαρώ όσο αντέχω δεν θα του το χαρίσω να κάνω εκπτώσεις και να προσέχω.

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Τετ Ιαν 07, 2026 11:31 pm

Γεια σου και σενα και καλη χρονια σου και αερα στα πανια σου :grin:

Χμμμ... υπαρχει ερωτηξις εδω περα... :nose_pick:
Υπαρχουν αμφιβολιες περι "κοριτσιου" :nose_pick:

Κατσε να δεις.. γενους θηλυκου. που ξεπορτισε κιολα. εδω μεσα που δεν ειμαστε και πολλες. ποια να ναι; :nose_pick:
για ποια να λεμε; ποια brazil ταιριαζει στην περιγραφη; περιεργα πραματα... μαλλον θα πρεπε να το βαλουμε στην ενοτητα με τους γριφους, δεν το βρισκω :emojis-11: :emojis-11: :emojis-11:

και τωρα σοβαρο ερωτημα. που πηγες και σε ποτισαν ρακες;

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Πέμ Ιαν 08, 2026 1:55 pm

Καλώς μας επέστρεψες. Μας έλειψες αλλά χαίρομαι που πέρασες καλά. Κι΄εγώ θέλω να μάθω για τις ρακιές!

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες