Ασφαλής και εύκολος τρόπος επιβίβασης ΑμεΑ στο αυτοκίνητο
Re: Ασφαλής και εύκολος τρόπος επιβίβασης ΑμεΑ στο αυτοκίνητο
"Πάμε", λοιπόν, χέρι χέρι, Κώστα μου...
- Ντιανα
- Site Admin
Εγώ βρε παιδιά δεν μπορώ να σταματήσω την προσπάθεια και ας μη βγάζει πουθενά και ας μην έχω βελτίωση.... Αν παραιτηθώ θα είναι και το τέλος μου... Εξακολουθώ να αισιοδοξώ και να ελπίζω και να προσπαθώ με φυσικοθεραπείες... Όσο πάει.... Μέχρι το τέλος... Όποιο κι αν είναι αυτό ... Απλά δεν μπορώ να παραιτηθώ... Και με βοηθάει η καλή ψυχολογία που έχω... Η Σοφία με ξέρει από τις ομάδες στο facebook με αυτά που ανεβάζω... Πεντέμισι χρόνια στο κέντρο μακριά από το σπίτι μου κι όμως αντέχω... Και θα συνεχίσω 

if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward
Σου το έχω πει, είσαι ΦΑΡΟΣ ολόφωτος!!!
Σας προτείνω, καλοί μου συνοδοιπόροι, να την "ανακαλύψετε" και σεις στο φέισμπουκ!!! ΑΞΙΖΕΙ!!!

Σας προτείνω, καλοί μου συνοδοιπόροι, να την "ανακαλύψετε" και σεις στο φέισμπουκ!!! ΑΞΙΖΕΙ!!!

- κώστας
- Επικοινωνία:
Παρά την τεράστια απογοήτευση που νοιώθω, σχετικά με την πορεία μου στη σκλήρυνση, δεν έχω παρατήσει όσες δραστηριότητες, εκτός πάθησης, μπορώ ακόμα να κάνω. Έχω όντως παρατήσει κάθε προσπάθεια για βελτίωση όπως φυσικοθεραπείες και αμφιβόλου αποτελεσματικότητας φάρμακα. Έχω όμως διοχετεύσει την ενέργεια που μου έχει απομείνει, σε πράγματα από τα οποία μπορώ να έχω κάποια απολαβή (υλική, ψυχολογική, ηθική κλπ). Μπορεί να θεωρηθώ ωφελιμιστής, είναι όμως η πραγματικότητά μου! Αυτό εννοούσα με το «μαζί σου» που έγραψα στη Σοφία και όχι πλήρη παραίτηση.
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.
Ούτε κατά διάνοια ωφελιμιστής!!!
Δεν βρίσκω πού να πιαστώ για να... ενεργοποιηθώ...
Το μοναδικό αποκούμπι μου το φόρουμ μας! Αυτό με ταρακουνά πού και πού από τον λήθαργο!
Δεν βρίσκω πού να πιαστώ για να... ενεργοποιηθώ...
Το μοναδικό αποκούμπι μου το φόρουμ μας! Αυτό με ταρακουνά πού και πού από τον λήθαργο!
- κώστας
- Επικοινωνία:
Από την θέλησή σου.
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.
Αυτή είναι που μου λείπει...
- κώστας
- Επικοινωνία:
Τότε, ενεργοποιήσου για εμάς, τους δυο τρεις φορουμίσιους καλούς σου φίλους, που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα χαρούμε γι΄ αυτό!
Υγ. Σιγά μη σ΄ αφήσω να ξεγλιστρήσεις τόσο εύκολα!
Τι όμορφη λέξη!!! Πόσο καλοί φίλοι!!!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης