Κάποιοι πρέπει να ντρέπονται (τουλάχιστον) !!!!!!

Οτιδήποτε θέλετε να μοιραστείτε και έχει σχέση με την σκλήρυνση, ή και όχι.
MARINA

Re: Κάποιοι πρέπει να ντρέπονται (τουλάχιστον) !!!!!!

Δημοσίευση από MARINA » Τρί Φεβ 06, 2018 8:48 pm

Να διευκρινίζουμε ότι αφορά την πρωτοπαθως ή δευτεροπαθως προϊουσα σκπ εννοείται.
C'est la vie!!!j'aime la vie!!!

bdiaman

Δημοσίευση από bdiaman » Παρ Φεβ 09, 2018 11:19 pm

κώστας έγραψε:
Δευ Φεβ 05, 2018 12:19 pm
Βασίλη και πάλι ειλικρινέστατη συγγνώμη! Σε παρεξήγησα (και να πεις πως δεν μου το λένε οι δικοί μου, πως δυστυχώς το ρημάδι το περιεχόμενο του κεφαλιού μου, έχει αρχίσει να φυραίνει!).
Κώστα μην ανησυχείς !! Το περιεχόμενο του κεφαλιού πολλών μας φυραίνει . Το ζήτημα όμως είναι ότι φαίνεται να φυραίνει και των υγείων (κατά τα άλλα) αρμοδίων που έχουν την τύχη μας στα χέρια τους ......... !!!!!! :nose_pick: :nose_pick:
Να είστε πάντα... καλύτερα !!!!!

Άβαταρ μέλους
καιτη

Δημοσίευση από καιτη » Κυρ Φεβ 11, 2018 3:45 pm

καλησπερα σας εχω μια απορια, γνωριζω ατομο που ειναι σε καροτσι και εδω και 10 χρόνια δεν υπαρχει καμια αλλαγη στις μαγνητικες της φυσικά εχει την δευτεροπαθη, αλλα.....γνωριζω ατομα που ειναι σε καροτσι και συνεχεια κανουν υποτροπες ποια ειναι η σκεψη μου και να τους γραψει ο γιατρος οτι εχουν μια απο τις δυο μορφες θα το δεχτουν τα κεπά; ή θα πουν ααα κανεις υποτροπες αρα εισαι στην υποτροπιαζουσα, αλλο..... ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι μετα απο ενα χρονο διαγνωσης ολοι μας ειμαστε στην πρωιουσα μορφη, σας ειπα οτι εγω ειμαι γιατι τα συμπτωματα δεν μου εφυγαν ποτε και χειροτερευω χρονο με τον χρονο. αρα θα περιμενω να δω απο εδω και περα ποσο θα οφελεισει αυτη η αποφαση τους συνασθενεις γιατι θα το γραψουν. θα δουμε τι αποτελεσματα θα εχει αυτη η αποφαση εν καιρο. και agathas αυτο ειναι παλιο.
https://www.iliaweb.gr/eeaskp-entoni-di ... ias-amskp/ αυτο ειναι η διαμαρτυρια του συλλογου της πατρας.

bdiaman

Δημοσίευση από bdiaman » Κυρ Φεβ 11, 2018 6:51 pm

καιτη έγραψε:
Κυρ Φεβ 11, 2018 3:45 pm
καλησπερα σας εχω μια απορια, γνωριζω ατομο που ειναι σε καροτσι και εδω και 10 χρόνια δεν υπαρχει καμια αλλαγη στις μαγνητικες της φυσικά εχει την δευτεροπαθη, αλλα.....γνωριζω ατομα που ειναι σε καροτσι και συνεχεια κανουν υποτροπες ποια ειναι η σκεψη μου και να τους γραψει ο γιατρος οτι εχουν μια απο τις δυο μορφες θα το δεχτουν τα κεπά; ή θα πουν ααα κανεις υποτροπες αρα εισαι στην υποτροπιαζουσα, αλλο..... ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι μετα απο ενα χρονο διαγνωσης ολοι μας ειμαστε στην πρωιουσα μορφη, σας ειπα οτι εγω ειμαι γιατι τα συμπτωματα δεν μου εφυγαν ποτε και χειροτερευω χρονο με τον χρονο. αρα θα περιμενω να δω απο εδω και περα ποσο θα οφελεισει αυτη η αποφαση τους συνασθενεις γιατι θα το γραψουν. θα δουμε τι αποτελεσματα θα εχει αυτη η αποφαση εν καιρο. και agathas αυτο ειναι παλιο.
https://www.iliaweb.gr/eeaskp-entoni-di ... ias-amskp/ αυτο ειναι η διαμαρτυρια του συλλογου της πατρας.

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Κυρ Φεβ 11, 2018 7:18 pm

Βρε παιδιά, εξηγήστε μου να καταλάβω.
Γιατί κοπτώμεθα τόσο πολύ να ενταχθούν όλες οι μορφές της νόσου στην λίστα;! Όποιος δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα, δεν πρόκειται να έχει κανένα πρακτικό όφελος από την ένταξη ή μη της πάθησης στην λίστα, πέρα από την ηθική ικανοποίηση ότι η νόσος του αναγνωρίστηκε και χαρακτηρίστηκε και επισήμως σαν ανίατη. Όποιος έχει έντονα προβλήματα και ιδιαίτερα κινητικά, ούτως ή άλλως θα πάρει απόφαση χαρακτηρισμού ΠΑ εφ΄ όρου ζωής, άσχετα με την μορφή της ΣΚΠ από την οποία πάσχει. Συνεπώς προς τι όλος αυτός ο «τζερτζελές»;!
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

bdiaman

Δημοσίευση από bdiaman » Δευ Φεβ 12, 2018 12:00 am

Κώστα φαινομενικά έχεις δίκιο ! Σκέψου όμως ότι υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες οι γιατροί δεν δίνουν γνωματεύσεις για πρωτοπαθώς ή δευτεροπαθώς προϊούσα μορφή και ο ασθενής είναι στο .... καρότσι ή και κλινήρης. Τώρα το πως και το γιατί δεν είναι της παρούσης !!! Συνεπώς..... @onion14@

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Δευ Φεβ 12, 2018 11:13 am

Μου φαίνεται κοιτάμε το δένδρο και δεν βλέπουμε το δάσος! Σκασίλα μας κι΄αν δεν εντάξουν όλες τις μορφές της ΣΚΠ στην λίστα. Μπορούμε νάμαστε καλά με την βρωμοαρρώστια που παντρευτήκαμε;! Αυτό είναι το πραγματικά ζητούμενο και να ευχόμαστε το ΠΑ μας, να μην υπερβεί ποτέ το 35%. Δεν μας χρειάζεται καμία λίστα για ν΄ αποδείξουμε τον Γολγοθά που τραβάμε. Άλλωστε εμείς και οι δικοί μας, τον βιώνουμε καθημερινά! Ας ευχόμαστε λοιπόν να μην πιάσουμε ποτέ την ανηφόρα που οδηγεί στον τόπο του μαρτυρίου κι΄ αν αυτό δυστυχώς συμβεί, νάμαστε σίγουροι πως τότε δεν θα μας ενδιαφέρει καμία απολύτως λίστα!
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης