Εμβόλιο γρίπης και Π.Σ.

Οτιδήποτε θέλετε να μοιραστείτε και έχει σχέση με την σκλήρυνση, ή και όχι.
Χαρίτωνας15

Re: Εμβόλιο γρίπης και Π.Σ.

Δημοσίευση από Χαρίτωνας15 » Τρί Νοέμ 28, 2017 6:10 pm

MARINA έγραψε:
Δευ Νοέμ 27, 2017 11:31 pm
Ήρεμο λέμε το θέλουμε!λάθος κατάλαβα?αν είναι φορτσατο θα είναι φορτσατη κι η κα Σκπ!όχι? @onion35@
Αυτό που λέει η Μαρίνα κ η Ντιάνα εννοώ κι εγώ. Απ' ότι θυμάμαι οι γιατροί αποφεύγουν να δίνουν αντιβίωση γι αυτό ακριβώς το λόγο εκτός κι αν αλλαξε κάτι και μου διέφυγε.

MARINA

Δημοσίευση από MARINA » Τρί Νοέμ 28, 2017 7:03 pm

Εγώ πάντως την εισέπραξα την αντιβιωσουλα μου, καθότι λοίμωξη κατευθείαν ανώτερου αναπνευστικού (τα..."καλά" του tecfidera) χωρίς να έχει προηγηθεί πυρετός ή κάτι τέτοιο (με τόσο χαμηλά λευκά...)! :emojis-13: έναν ωραιότατο βήχα κονομησα και πονο στα κόκκαλα και τι άλλο, κόπωση!!!μιας και ήμουν ξεκούραστη!!! :emojis-12: ο πυρετός που μας κάνει ζημιά εμάς, ταυτόχρονα είναι και ένδειξη ότι λειτουργεί το ανοσοποιητικό!είναι φορτσατο και ότι είναι ένδειξη ότι μάχεται να διώξει τον ιο!έτσι μου χε πει κάποτε η παιδίατρος των παιδιών μου...εμένα έπεσε αμαχητί! :emojis-19: :emojis-22: ας είναι αυτό το λιγότερο!!!
C'est la vie!!!j'aime la vie!!!

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Τρί Νοέμ 28, 2017 8:14 pm

λοιπον, οι γιατροι δεν δινουν αντιβιωσεις κατα κυριο λογο σε παιδια για να δημιουργησουν τα δικα σου αντισωματα και να μην καταληξουν να εχουν εξαρτηση απο τα φαρμακα. το αντιβιωτικο κανει αμεση αντιδραση με την εκαστοτε μολυνση/ή οτι ειναι και δεν δημιουργουνται λεμφοκυτταρα που θα το αντιμετωπισουν, τα οποια τα χουμε και για την επομενη φορα που θα παθουμε το ιδιο.
τωρα, ο πυρετος ειναι μερος των πρωτων σταδιων ανταποκρισης του ανοσοποιητικου, κανει το αιμα να πηγαινει πιο γρηγορα οποτε τα λευκα φτανουν πιο γρηγορα στο σημειο που πρεπει.

το εμβολιο δινει καποιο ανενεργο στοιχειο/κομματι του ιου οποτε ο οργανισμος δημιουργει τα Τ λεμφοκυτταρα που ειπαμε πιο πανω, χωρις να εχουμε παθει το οτιδηποτε. οποτε οταν βρεθει ο ιος να μας χτυπησει την πορτα, το ανοσοποιητικο ειναι πανετοιμο και το πιο πιθανο δεν θα καταλαβουμε καν οτι ηρθε.
ετσι αποφευγουμε και το παραδειγμα που εδωσα με τον πυρετο (πολυ απλη συνεπεια με εμφανη αποτελεσματα για μας) γιατι δεν θα εμφανιστουν ολα οσα εκανε η σκληρυνση, για να μας ενοχλουν για οσες μερες ειμαστε με την γριπη.
συν αυτου, αν ενεργοποιηθει το ανοσοποιητικο τοτε μπορει να δωθει και εναυσμα στο να επιτεθει στην μυελινη.

οποτε το ερωτημα ειναι αν θελετε απλα να περιμενετε να σας ερθει ο ιος για να κανετε μονοι σας αντισωματα (παιρνουμε και βαρια φαρμακα οπως μας ειπε και η μαρινα) και να ταλαιπωρειστε ή να το περασετε οσο πιο ελαφρα γινεται.

τα ιδια λεμε ή οχι; :nose_pick:

MARINA

Δημοσίευση από MARINA » Τετ Νοέμ 29, 2017 3:43 pm

Με εξεπληξες για άλλη μια φορά agathan! :emojis-2:
C'est la vie!!!j'aime la vie!!!

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Τρί Ιαν 23, 2018 3:34 pm

εδώ μάζεψα όλα όσα πρέπει να ξέρει κανείς για το εμβόλιο:
https://www.allaboutms.gr/νέα/το-εμβόλι ... -σκλήρυνση