Επιχείλιος έρπης
Επιχείλιος έρπης
SOS και MAY DAY μαζί, συνοδοιπόροι μου! Μόλις ανακάλυψα πως έβγαλα έρπητα στο κάτω χείλος... Πρώτη φορά στη ζωή μου! Δεν πονάω. Ακόμα να πω; Κανείς άλλος; Θα ρωτήσω τον γιατρό μου, αλλά κι η βοήθειά σας ανεκτίμητη!
Re: Επιχείλιος έρπης
Καλησπέρα. Μου συνέβη κι εμένα πρώτη φορά. Πήγα στο φαρμακείο αμέσως και μου έδωσε ένα χάπι, την επόμενη μέρα είχε εξαφανιστεί. Πήρα το χάπι ακόμα για τρεις μέρες κατά τις οδηγίες του φαρμακοποιού. Όσο νωρίτερα πάρεις το χάπι τόσο πιο άμεσα θα εξαφανιστεί. Υπάρχουν και αλοιφές αλλά δεν είναι τόσο γρήγορα αποτελεσματικές.
Τα φάρμακα συνταγογραφούνται αλλά τα δίνουν και χωρίς συνταγή.
ΥΓ. Όταν πέφτει το ανοσοποιητικό, κάτι που έχουμε μόνιμα με τα φάρμακα που παίρνουμε, είναι πιο πιθανό να εκφραστεί ο έρπης.
Τα φάρμακα συνταγογραφούνται αλλά τα δίνουν και χωρίς συνταγή.
ΥΓ. Όταν πέφτει το ανοσοποιητικό, κάτι που έχουμε μόνιμα με τα φάρμακα που παίρνουμε, είναι πιο πιθανό να εκφραστεί ο έρπης.
- Ντιανα
- Site Admin
Έχω βγάλει και εγώ μερικές φορές και χρησιμοποιώ αλοιφή και περνάει γρήγορα
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward
Ευχαριστώ, κορίτσια μου! Ο νευρολόγος είπε να βάλω Fenivir. Κρίμα που δεν μου είπε για το χάπι... Αν θες, brazil, μου λες ποιο είναι. Το ανοσοποιητικό με φόβισε και μένα, λόγω του Ocrevus που είναι ανοσοτροποποιητικό. Εσείς το ενισχύσατε με κάτι μετά τον έρπητα;
Να σας πω, επίσης, πως φτάνω οσονούπω τα δεύτερα -ήντα και θα κάνω το εμβόλιο για τον έρπητα ζωστήρα.
Τα φιλιά μου, ομορφοπαρέα!
Να σας πω, επίσης, πως φτάνω οσονούπω τα δεύτερα -ήντα και θα κάνω το εμβόλιο για τον έρπητα ζωστήρα.
Τα φιλιά μου, ομορφοπαρέα!
Ο Έρπης ζωστήρας είναι από τον ιό της ανεμοβλογιάς όμως, δεν έχει να κάνει με το μικρόβιο του επιχείλιου
Πολύ συχνά ο ιός της ανεμοβλογιάς μένει στο σώμα και μπορεί να αναζωπυρωθεί από το σημείο που έχει μείνει. Συνήθως κάπου στον κορμό. Θυμάμαι εμένα μου παρουσιάστηκε κάποτε στην ωμοπλάτη και δεν μπορούσα να φορέσω σουτιέν όσο κράτησε
Το φάρμακο που είχα πάρει είναι το Valomed των 500mg που είναι γενόσημο. Η δραστική ουσία είναι το valaciclovir. Αυτό είναι για τον επιχείλιο Έρπη και είχε εξαφανιστεί πριν καν περάσουν οι πρώτες 12 ώρες κάνοντας μια επιθετική αγωγή που μου υπέδειξε ο φαρμακοποιός.
Πολύ συχνά ο ιός της ανεμοβλογιάς μένει στο σώμα και μπορεί να αναζωπυρωθεί από το σημείο που έχει μείνει. Συνήθως κάπου στον κορμό. Θυμάμαι εμένα μου παρουσιάστηκε κάποτε στην ωμοπλάτη και δεν μπορούσα να φορέσω σουτιέν όσο κράτησε
Το φάρμακο που είχα πάρει είναι το Valomed των 500mg που είναι γενόσημο. Η δραστική ουσία είναι το valaciclovir. Αυτό είναι για τον επιχείλιο Έρπη και είχε εξαφανιστεί πριν καν περάσουν οι πρώτες 12 ώρες κάνοντας μια επιθετική αγωγή που μου υπέδειξε ο φαρμακοποιός.
Ευχαριστώ, brazil! Το ξέρω, απλώς σας το ανέφερα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης