ms sessions 2017

Οτιδήποτε θέλετε να μοιραστείτε και έχει σχέση με την σκλήρυνση, ή και όχι.
Απάντηση
agathan
Site Admin

ms sessions 2017

Δημοσίευση από agathan » Δευ Σεπ 25, 2017 10:02 pm

Τo shift.ms https://shift.ms/ και το EMSP http://www.emsp.org/ κάνουν μια καινούρια ενέργεια, το http://mssessions.com/

Το ms sessions είναι ένα διήμερο φεστιβάλ που θα φέρει κοντά όλους τους νέους ανθρώπους (έχουν βάλει όριο τα 40 χρόνια) με σκλήρυνση από όλη την Ευρώπη. Το φεστιβάλ περιλαμβάνει ομιλίες, δρώμενα, χώρους αποφόρτησης για όσους κουράζονται και πολλά ακόμα. Όλα αυτά θα έχουν το διάρκεια περίπου στα 20 λεπτά, για να μην κουράζονται όσοι παρακολουθούν.

Φέτος διάλεξαν σαν τοποθεσία την Πράγα, αλλά τις επόμενες χρονιές αναμένεται να διαλέξουν άλλες τοποθεσίες για να κρατήσουν τον ευρωπαικό χαρακτήρα του φεστιβάλ.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην σελίδα του φεστιβάλ, τα κύρια έξοδα των συμμετεχόντων θα καλυφθούν από τους ίδιους, αφού η όλη ενέργεια έχει χρηματοδοτηθεί από αρκετές φαρμακευτικές εταιρίες με καθαρές δωρεές τους (δεν θα έχουν καμία διαφήμιση ή οποιαδήποτε σχέση με το φεστιβάλ). Η περίοδος δηλώσεων τελείωσε στις 26 Αυγούστου και απ'όσο γνωρίζουμε είναι sold out.

δείτε και τα βίντεο που μας μιλάει η Sarah για το φεστιβάλ (εξηγεί τα παραπάνω που σας έγραψα περίπου και κάμποσα περισσότερα):

υ.γ.1: δεν σας είχα ενημερώσει πιο νωρίς. Από την μία παράλειψη μου και δέχομαι επιπλήξεις, από την άλλη όλα θα είναι στα Αγγλικά, οπότε φαντάστηκα ότι δεν θα σας βολεύει και τόσο για να πάτε.

υ.γ.2: για όσους δεν το γνωρίζουν, στο shift.ms κάνω εθελοντικά κάποια πράγματα και μιλάω σχετικά συχνά με την Sarah. (ναι ναι αυτή από τα βίντεα :emojis-12: :emojis-12: ). Έχουμε καλές σχέσεις και γνωρίζουν για το AllAboutMS και το φόρουμ μας.

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Re: ms sessions 2017

Δημοσίευση από Ντιανα » Τρί Σεπ 26, 2017 1:49 pm

Πολυ ενδιαφερουσα και ομορφη ενεργεια!! Μπραβο τους! @onion20@
Εχω ενσταση βεβαιως! :emojis-17: γιατι μεχρι σαραντα;;; @onion35@ εεεε;;;; :emojis-17: :emojis-17: εμεις οι σαρανταφευγα και τον ανηφορο αποξω;;; :emojis-17: :emojis-17:

υ.γ. agathan μας κανεις περηφανους για αλλη μια φορα! :grin:
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Τρί Σεπ 26, 2017 3:34 pm

για σας τους αποξω το εξηγουν οι ιδιοι:
Why is 40 the cut off age?
This year is the inaugural MS Sessions and we, Shift.ms and EMSP, made a call to keep the age range tight. We chose 18-40 as this is the time when many people with MS are diagnosed (a recent study shows 81% are diagnosed under the age of 40). We intend everyone there (including the team) to be under the age of 40. The only exception will be some of the speakers.
στατιστικα το 81% των διαγνωσεων γινεται σε ανθρωπους μικροτερους των 40, οποτε αποφασησαν οτι πρεπει να υπαρχουν καποια ορια, να το κρατησουν στο 18-40.

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Τρί Σεπ 26, 2017 5:53 pm

Και το 19% θα δημιουργουσε θεμα.... @onion35@ ακομα κι αν διαγνωστηκε στα 27! αλλα περασαν τα χρονια.... :emojis-16: χμμμμ :nose_pick:
I don't get it! :dizzy: να το πεις στη Sarah αυτο...ενισταται μια 50αρα! :have_a_nice_day:

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Τρί Σεπ 26, 2017 6:09 pm

αγανακτισμενη 50αρα, σας το ειπα και στην αρχη "θα φέρει κοντά όλους τους νέους ανθρώπους". εγω που μαι 29 μετραω ακομα για νεος, εσυ; τι; :nose_pick:

και απο την αλλη, και να σε δεχοντουσαν, και να πηγαινες, τι θα τους ελεγες; "γουατσανεμε;;; (what's your name?) χαου ντουγρου ντουγρου;;; (how do you do?)" και αλλα τετοια; :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12:

και θα σε στελναμε και στην Τσεχια και θα χανοσουν πουθενα και αντε να σε βρουμε :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12:

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Τρί Σεπ 26, 2017 6:27 pm

Εγω τι; απλως μια γρια πενηνταρα..... :emojis-13: :emojis-13: :emojis-13: :emojis-13:
Επισης εχω ταξιδεψει δεκαδες φορες στα εξωτερικα και που να στα λεω!!! :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12: επεστρεψα σωα ολες τις φορες!!! :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12:
Και τελος θα ειχα τον προσωπικο μου διερμηνεα, αμ πως! :emojis-3: ή θα χρησιμοποιουσα την νοηματικη :emojis-3: και εξαλλου τα αγγλικα μου για μια απλη συνεννοηση αντεχουν :emojis-9:
Οχι βεβαια οτι θα πηγαινα, απλως αναφερθηκα στο "αδικο" του θεματος. Απο την αλλη, μπορει εγω να εχω αδικο και να βλεπω λαθος τα πραγματα....οποτε οκ!!! :emojis-2: :emojis-2:

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης