Κάτι περίεργο που μου συμβαίνει είναι το εξής:
Πριν νοσήσω, ιδιαίτερα τα καλοκαίρια, τα κουνούπια με τσιμπούσαν μετά μανίας σε κάθε εκτεθειμένη περιοχή του δέρματός μου. Από τη στιγμή που νόσησα και μέχρι σήμερα, δεν μ΄ έχει ακουμπήσει κουνούπι! Μάλιστα, όποιο με πλησιάζει, απομακρύνεται τάχιστα! Τι είναι άραγε αυτό που ανιχνεύουν στο αίμα μου και τ΄ απωθεί;! Αν συμβαίνει και σε άλλους συνασθενείς, τότε το θέμα χρήζει διερεύνησης. Άλλωστε, όλες οι μεγάλες ανακαλύψεις, έχουν γίνει σχεδόν τυχαία ή συμπτωματικά!
Πείτε την εμπειρία σας
- κώστας
- Επικοινωνία:
Πείτε την εμπειρία σας
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.
Re: Πείτε την εμπειρία σας
σε σένα κάτι έχει παιχτεί...
δεν έχω δει κάτι τέτοιο σε μένα πάντως..
ποτέ δεν με συμπαθούσαν τα κουνούπια, και ακόμα δεν με συμπαθούν! τσιμπούσαν και τσιμπάνε τους πάντες γύρω μου εκτός από μένα.
δεν έχω δει κάτι τέτοιο σε μένα πάντως..
ποτέ δεν με συμπαθούσαν τα κουνούπια, και ακόμα δεν με συμπαθούν! τσιμπούσαν και τσιμπάνε τους πάντες γύρω μου εκτός από μένα.

-
greekinGermany
Εμένα πάλι και πριν τη διάγνωση και μετά, ένα κουνούπι να υπάρχει στο σπίτι σε μένα θα έρθει. Κάθε καλοκαίρι με κάνουν με κάτι ωραιώτατες κόκκινες βούλες
Ελπίζουμε, παλεύουμε, προχωράμε
- κώστας
- Επικοινωνία:
Παιδιά, μάλλον συμπτωματικό είναι. Απλά το ανέφερα γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται!
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες