Θεραπεία με Ocrevus
Re: Θεραπεία με Ocrevus
Στο καλό!!!
Εμείς εδώ, πάντως, έχουμε ίδια δακτυλικά αποτυπώματα
Βρε παίδες, ξέχασα να σας πω πως, ναι, συνεχίζω το Ocrevus! Ποια δόση ήταν αυτή δεν θυμάμαι Άρχισα Νοέμβρη του '21. Στο μέτρημα... μπούφος Τι σημασία έχει, άλλωστε...
Πώς είπατεεεεε;;;;; Βελτίωση;;;; Άκουσα καλά;;;; Εεεε, όχι, βέβαια!!! Τώρα, λένε, πρέπει να κάνω κάνα μποτοξάκι. Όχι, καλέ, για μποτέ! Απλώς, τώρα δεν ξεκουνιέται ούτε το αριστερό πόδι...
Όταν θα κάνω τις επαφές μου , θα τα πούμε σε άλλη ενότητα. Παρακαλώ όπως βοηθήσετε τη γραφομαθήτρια πού θα πρέπει να τοποθετήσει τη δημοσίευσή της!
Πώς είπατεεεεε;;;;; Βελτίωση;;;; Άκουσα καλά;;;; Εεεε, όχι, βέβαια!!! Τώρα, λένε, πρέπει να κάνω κάνα μποτοξάκι. Όχι, καλέ, για μποτέ! Απλώς, τώρα δεν ξεκουνιέται ούτε το αριστερό πόδι...
Όταν θα κάνω τις επαφές μου , θα τα πούμε σε άλλη ενότητα. Παρακαλώ όπως βοηθήσετε τη γραφομαθήτρια πού θα πρέπει να τοποθετήσει τη δημοσίευσή της!
- κώστας
- Επικοινωνία:
Έχω φίλο με σκλήρυνση που έκανε μποτοξάκι και όχι μόνο δεν είδε βελτίωση, αλλά ένοιωσε και χειρότερα! Βέβαια θα σου πουν πως κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Κι΄αν σου κάτσει!!!!!
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.
Πόσο δίκιο έχεις, Κώστα...
Γεια σας, φίλοι μου αγαπημένοι! Πώς... πάμε??? Εγώ, έναν μήνα πριν από τη δόση του Ocrevus, θα κάνω κορτιζόνη! 2 γραμμάρια όλα κι όλα, αφού μαζί με το Ocrevus θα κάνω ένα ακόμη. Δεν πήγαινε άλλο... Αναμείνατε εις το ακουστικόν σας για τη συνέχεια!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης