η βικυ πρωτα δερνει ολο τον κοσμο μετα καθεται να δροσιστει, με τα αυτια της να πετουνε, και μετα βαζει το κοκκινο φουστανι εκεινο που την κανει να μοιαζει πυρκαγια... αααααααα ααααααααααα...
ωραια περνας βικυυυυυ
εγω κανω απεντομοσεις στην μαγευτικη (ουτε καν ) καλαμπακα...
εχω σκοτωσει 4 τερεζες μεχρι σημερα
ειπα και στην ντιανα να της δειξω και μου ειπε οτι ειμαι ντιπ για ντιπ βλαμμενο... αντε βγαλε ακρη
Γεια σας γεια σας!!!!!
Η Βίκυ η θεα περνάει καλά;;;;;
Ποια είναι αυτή;;;;;
Να μας πει τι πίνει και δεν μας δινει
Έχουν συμβεί τοσα πολλά, που αν αρχίσω θα με διαγράψει ο αντμιν λόγω αμφιβολιών περί ψυχικής καταστασης
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Θα σας πω μόνο το χθεσινο
Έσπασα ποδι...το μετατάρσιο
Την Τρίτη θα αποφανθεί ο ντοκτορ αν χρειάζομαι επέμβαση
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Θετε και αλλα;
Οοοοοοχι
Γεια σου Βίκυ με τις τσαχπινιες σου
Κατα τα αλλα ....πάντα καλα
Συνημμένα
GIF-5ed261a95f147c2ec6c1a9079494218d.gif (602.94 KiB) Προβλήθηκε 2393 φορές
Μην ανησυχειτε όμως,δεν ποναω καθόλου
Ούτε έχω χάσει το κέφι μου
Βέβαια γελαω σαν τη χαζή και αυτό είναι ανησυχητικό...με κοιτάζουν όλοι κάπως περίεργα...
Όμως είναι κάτι περαστικό και θα διορθωθεί
Αυτό έχει σημασία
Άντε, τα λέμεεεεεεεε
Συνημμένα
dunamh-ths-thelhshs.jpg (27.88 KiB) Προβλήθηκε 2390 φορές
Για σας! Φέτος επέστρεψα νωρίτερα και είπα να δω τι γίνεται στο forum. Βρε σεις, τα λουκετώσατε τα μαγαζιά! Ναι σε σας τις δύο απευθύνομαι. Τις ντιτζεοπούλες. Η μία μοιράζει αβέρτα φιλιά και καρδιές, η άλλη σπάει μετατάρσια και ψάχνει για μυρμήγκια αρσιβαρίστες και τα μαγαζιά κλειστά! Ο κόσμος θέλει να πάει διακοπές και σεις κρατάτε το ταξιδιωτικό γραφείο κλειστό! Να μην πω για το μπαράκι. Έπρεπε εδώ και καιρό νάχει βγάλει τα τραπεζάκια του στον κήπο, ν΄ απολαμβάνει ο κόσμος το ποτάκι του στη δροσιά. Αααα όλα κι΄ όλα. Θα επέλθουν αυστηρές κυρώσεις. Εκτός κι΄ αν ξυπνήσετε. 11 Αυγούστου έχουμε ακόμη!
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.
Βικουλινι μου!!!!! Τραυματιας;;;;;
Περσι το σπασα εγω...λογω σπαστικοτητας....πεταχτηκε ο πους(της) και καρφωθηκε στην λεκανη με δυναμη και εσπασε πανω απο το μικρο δαχτυλακι στο μεταταρσιο....και ουτε εγω πονουσα....και για χιλιοστα γλιτωσα την επεμβαση και στραβωσε μονο το δαχτυλακι μονο και φετος φιρι φιρι το παει να σπασει ξανα κι αυτο και το αλλο ποδι...
Κωστα επιτελους ηρθες να αναλαβεις καθηκοντα!!!!
Γιατι αν περιμενες απο μας......
Αγγαθανακι τι;; δε σ' αρεσει η καλαμπακα;;; μα γιατι;;; τοσες τερεζουλες εχει!!!
Μαρινα μου φιλι
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward