Το καφέ της καρδιάς μας

Το κομμάτι του forum για να συζητήσετε ότι σας προβληματίζει ή απασχολεί στην καθημερινότητα σας, ή να κάνετε ένα διάλειμμα.
Απάντηση
MARINA

Re: Το καφέ της καρδιάς μας

Δημοσίευση από MARINA » Τετ Μαρ 22, 2017 5:07 pm

Ντιάνα μου νομίζω πήρες την καλύτερη απόφαση! Εύχομαι όλα να σε βγάλουν σε καλό αποτέλεσμα! =Kiss of love=
Βίκυ, ψυχραιμίααααα και be cool!!! :have_a_nice_day: :emojis-8:
Βικακι για σένα!
C'est la vie!!!j'aime la vie!!!

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Τετ Μαρ 22, 2017 7:06 pm

Φυσικά και πρέπει να το παλεύουμε και να μην τα παρατάμε, όμως όσο κι΄ αν το θέλουμε και το πιστεύουμε, κατά πόσο είναι εφικτό να αντιστρέψουμε ή να παρακάμψουμε μόνιμες βλάβες που έχουν προκληθεί στο νευρικό μας σύστημα; Έκανα φυσικοθεραπείες τακτικά για δύο χρόνια με αποτέλεσμα ένα απειροελάχιστο σχεδόν μη αντιληπτό όφελος. Έπαιρνα συμπληρώματα για επτά μήνες με τα ίδια αποτελέσματα. Έτσι πλέον εύλογα αρχίζω να πιστεύω, πως όλες αυτές οι βελτιωτικές, προληπτικές και δεν ξέρω κι΄ εγώ τι άλλο μέθοδοι και αγωγές, αποσκοπούν αποκλειστικά στην οικονομική μας αφαίμαξη. Όλες πουλούν ελπίδα σε ανθρώπους που πνίγονται και ψάχνουν απεγνωσμένα μια σανίδα να κρατηθούν. Κι΄ εκεί ποντάρουν! Σου πετάνε κι΄ ένα "δύσκολη η περίπτωση σας αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Άλλωστε πρέπει να δοκιμάσετε μπας και... Μην αφήνεστε στην τύχη σας". Κι΄ έτσι εμείς συνεχίζουμε να τρώμε τα σ..τά μας κι΄ εκείνοι χτυπούν μ΄ ενθουσιασμό τις τσέπες τους που εμείς αδιάκοπτα γεμίζουμε. Όχι ρε παιδιά, να μην τα παρατήσουμε, αλλά ας βγει έστω και ένας μας που θα πεί "δοκίμασα αυτό και πέτυχε. Ένοιωσα πραγματική βελτίωση!". Αλλά ακόμα και τότε, μπαίνει στο παιχνίδι η ιδιαιτερότητα της περίπτωσης του καθενός. Εν ολίγοις μπρος γκρεμός και πίσω γκρεμός. Κι΄ όχι τίποτα άλλο, αλλά αυτό το χειμώνα το χιόνι έκαψε το δένδρο της αυλής μου που έκοβα τα πενηντάρικα!...
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

Mιμικαμ

Δημοσίευση από Mιμικαμ » Τετ Μαρ 22, 2017 9:15 pm

Aγαπημένοι μου παλιοι συγκάτοικοι :emojis-1: ποσο χαίρομαι που σας ξαναβρηκα :emojis-1: ποσο ζεστος κακι φιλόξενος χωρος, διαβασα τα νεα σας οσο προλαβα, επεται η συνέχεια αργοτερα, καλορίζικο το μαγαζί και καλες δουλειες ευχομαι απο καρδιας... :emojis-1: Συγχαρητηρια agathan, φιλια σε ολες και ολους σας ποσο χάρηκα που σας ξαναβρηκα , δεν υπλάρχουν λογια, πετάω, :emojis-10: :emojis-1:

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Τετ Μαρ 22, 2017 9:26 pm

Καλως ηρθες Μιμικα μου αγαπημενη! :emojis-4: Μου ελειψες πραγματικα πολυ! Νιωθω οτι ο χωρος αυτος αρχιζει να γινεται το σπιτι μας παλι, παρεα με τα αγαπημενα φιλαρακια της καρδιας μας !smallheart! Εδω θα ειμαστε να τα λεμε κι εχουμε πολλα να πουμε...! :emojis-1:
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

Βίκυ

Δημοσίευση από Βίκυ » Τετ Μαρ 22, 2017 10:04 pm

Μαρινα, ευχαριστώ, ωραίο τραγουδάκι :emojis-8:
Αγγελε, η Ζηνα μόνο στις γατες γαβγιζει-γρυλιζει-αγριευει, αστο.... ακυρο
Μιμικα, καλώς ήρθες κοριτσι!! :emojis-10: :emojis-10: :emojis-10: :emojis-10:

Υγ. Μήπως να πάρω το γνωστό, μπαζουκας;;;; :ninja:
Η ζωή...ειναι ωραία!!!

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Πέμ Μαρ 23, 2017 9:38 am

Καλημερα πλασματα αγαπημενα! !sundrinks!
Πως ειστε σημερα; ευχομαι ολοι να ειστε οσο καλυτερα γινεται! :have_a_nice_day:
Σημερα τα καφεδακια ειναι σπιτικα !coffeecup4! !coffeecup3! !coffeecup1!
Ναι, ειμαι σπιτι!
Μαρινα μου, δεν ξερω αν πηρα την πιο σωστη αποφαση, ομως εκανα αυτο που ειχα αναγκη τωρα.Σου στελνω την αγαπη μου !smallheart! προσεχε την κουραση! :emojis-17:
Κωστα, ολα οσα εγραψες ειναι ολα οσα σκεφτομαι! Και αυτες οι σκεψεις με εκαναν να παρω την αποφαση να επιστρεψω στη βαση μου. Ομως το βλεπω σαν ενα ευχαριστο διαλειμμα, γιατι οσο δικιο κι αν εχεις, δεν εχω το θαρρος να σταματησω, εχω αναγκη να κρατιεμαι απο την ελπιδα οτι κατι καλυτερο μπορει να γινει για μενα... η αισιοδοξια το χαρακτηριστικο μου :emojis-3:
Βικυ, το μπαζουκας παντα θα μας ειναι χρησιμο! Φιλι, κοριτσι! =Kiss of love=
Μιμικα, πως ειναι η κορη σου και τα ζουζουνια σας; ελπιζω ολα να ειναι τελεια! !smallheart! !smallheart!
Βαγγελη, τι γινεται στα μερη σας και πως παει το ξεπακεταρισμα; εβαλες ταξη ή σκονταφτεις ακομα πανω σε κουτες; :emojis-19:
Σοφια, που εισαι; προβληματα συνδεσης να υποθεσω; :emojis-17:
αγγαθανακι, να κερασω μια βυσσιναδα; !cocktail1!
Anni :emojis-4: τι νεα απο Θεσ/νικη φιλεναδα; και συ πως εισαι;ολα καλα;
Πανο;;;;;που εισαι φιλε;
Φιλια σε ολους =Kiss of love= καλη συνεχεια στη μερα μας :have_a_nice_day:

Βίκυ

Δημοσίευση από Βίκυ » Πέμ Μαρ 23, 2017 10:07 am

Καλημέρα συγκάτοικοι, ολη μέρα!
Ντιανα, εναν σπιτικό καφέ για μενα, φερνω τα συνοδευτικά
!cupcake1! !cupcake2! !cupcake3! !cupcake4! !cupcake5!
Υποχώρησε η "καταιγίδα"......
Όλα καλύτερα λοιπόν, μέχρι νεωτέρας
Η ζωή...ειναι ωραία!!!

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Πέμ Μαρ 23, 2017 2:12 pm

φερε βυσσιναδα, παντα χρειαζεται!!! :nose_pick:

Ζηνα σου λεει μετα και πολεμιστρια... ντυσε τους γατες τοτε για να τους κυνηγαει!!! :emojis-1: :emojis-1:

αυξανεστε και πληθυνεστε βλεπω! καλα παμε! :grin:

kely

Δημοσίευση από kely » Πέμ Μαρ 23, 2017 8:23 pm

:emojis-8: γειάάααααααααααααα σας χαίρομαι πολύ πολύ πολύ που σας ξαναβρίσκω αγαπημένα φιλαράκια , φιλαράκια καρδιάς φιλάκια φιλακια.
Agathan συγχαρητήρια για ότι έκανες και ευχαριστούμε που μας βοήθησες να επικοινωνήσουμε πάλι.
Αισθάνομαι σαν να γύρισα σπίτι μου και βρήκα δικούς μου ανθρώπους.
Ντιανούλα φιλενάδα μου γλυκειά πεθύμισα καφεδάκι απο τα χεράκια σου να πιώ .Θα πιώ και τσιπουράκι στην υγειά όλων σας . Αντε λοιπόν καλώς σας βρήκα.
Δεν ξέρω απο την χαρά μου τι να γράψω βλέπω ονόματα παλιών φίλων και τρελαίνομαι. Μπράβο μπράβο .

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Πέμ Μαρ 23, 2017 8:30 pm

Καλως το κοριτσι μου το αγαπημενο :emojis-4: :emojis-4: :emojis-4: και καφεδακια και τσιπουρακια κι ο,τι τραβαει η ορεξη σου θα πινουμε τωρα που ηρθες! :emojis-1:

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες