Να συστηθώ λέγοντας ότι είμαι η ρούλα 36 ετών και χάρηκα για τη γνωριμία έστω και διαδικτυακά!!
Πριν περίπου δύο μήνες ξεκίνησαν κάποια ελαφριά μουδιάσματα στα χέρια...((κυρίως στο αριστερό))
Στην συνέχεια τα μουδιάσματα απλώθηκαν σε όλο το σώμα... Κεφάλι πόδια κτλ.....
Μαζί με τα μουδιάσματα υπαρχει και ένας ελαφρύς πονοκέφαλος όπως και όραση θολή...!!!
Όλα αυτά τα συμπτώματα που σας περιγράφω δεν είναι έντονα... Και δεν είναι συνεχόμενα..!!
Έρχονται και φεύγουν κρατάνε λίγο .. κάθε μέρα..η μέρα παρά μέρα όχι όμως συνεχόμενα δηλαδή δεν κρατούν πάνω από ένα τέταρτο...
Έρχεται ένα μούδιασμα μέσα στη μέρα κρατάει 5 λεπτά σταματάει.. την ίδια μέρα το απόγευμα θα μουδιάσω ξανά για άλλα δύο λεπτά θα σταματήσει.. και κάπως έτσι είναι τα πράγματα κάθε μέρα εδώ και περίπου δύο μήνες....
Επισκέφθηκα ένα νευρολόγο .. με εξέτασε κλινικα.... μου έκανε ηλεκτρομυογράφημα και μου είπε ότι ήταν όλα okay...με έβαλε να κάνω μαγνητική εγκεφάλου και αυχένα...
Έκανα χωρίς σκιαγραφικό ο αυχένας έδειξε μόνο δισκοκήλες....
Ο εγκέφαλος έδειξε μία εστία αριστερά....
Δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες γιατί έχω κλεισει να κάνω μαγνητική την επόμενη εβδομάδα και με σκιαγραφικό για μία σαφή ολοκληρωμένη εικόνα.....
Λόγω θολής όρασης ((καποιες στιγμες μέσα στη μέρα)) επισκέφθηκα οφθαλμίατρο έκανα πλήρη οφθαλμολογική εξέταση και βυθοσκόπηση και δεν βρέθηκε κάτι.....
Περίπου την ίδια περίοδο που ξεκίνησαν τα μουδιάσματα η όραση κτλ... Διαγνώστηκα με χασιμότο και προδιαβήτη τα οποία ""νοσήματα ""με χάπια προσπαθώ να ελέγξω.
Η βιταμίνη 12 ειναι 535
Η βιταμίνη d είναι 11
Και η ανοσοσφαιρίνη igg στην εξέταση αίματος είναι 1371.
Εννοείται ότι δεν είμαστε γιατροί και ότι θα πρέπει να κάνω ολοκληρωμένα τη μαγνητική μου για να μπορέσω να πάρω κάποιες απαντήσεις απλά θα ήθελα μία γνώμη και τη δική σας άποψη με βάση όλα αυτά που εσείς γνωρίζετε....
Θα μπορούσε να είναι σκλήρυνση?
Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

τουλάχιστον να ξέρω τι γίνεται κ ότι είναι να το αντιμετωπίσω....