Το καφέ της καρδιάς μας
Re: Το καφέ της καρδιάς μας
Αχ, Ντιάνα μου, όλα τα 'χουμε, σου 'ρθε κι η φωτιά... Σεισμοί, φωτιές, πλημμύρες, διακοπές ρεύματος οι εφιάλτες μας!!! Ελπίζω να καθάρισε κάπως η ατμόσφαιρα! 
Οταν η συζητηση πηγαινει σε τετοια θεματα, εγω κανω οτι δεν ακουω/βλεπω
Λόγω καταγωγής... δεν με συμφέρει καθόλου
Για την αποφυγή παρερμηνεύσεων, δεν γνωρίζω τίποτα σχετικά με την όποια "ψυχαγωγική" μορφή τους.
Λόγω καταγωγής... δεν με συμφέρει καθόλου
Για την αποφυγή παρερμηνεύσεων, δεν γνωρίζω τίποτα σχετικά με την όποια "ψυχαγωγική" μορφή τους.
- κώστας
- Επικοινωνία:
Η συσκευή, έχει επιστόμιο και όχι μόνο! Έχει και ρύθμιση θερμοκρασίας. Η θερμοκρασία στη κάφτρα ενός απλού τσιγάρου, ξεπερνά αρκετά τους 140 βαθμούς Κελσίου. Η ρύθμιση της συσκευής (από την εικόνα), φτάνει τους 180 βαθμούς. Άρα, μήπως το άνθος ουσιαστικά καπνίζεται; Μάλιστα υπάρχει ένδειξη που σου υποδεικνύει την απαιτούμενη θερμοκρασία. Αν όμως η θερμοκρασία αυτή υπερβεί τους 140 βαθμούς, ουσιαστικά καπνίζεις δεν εισπνέεις. Και σε τελική ανάλυση τι διαφορά υπάρχει από το “τσιγάρο”; Πολύ μικρά κομματάκια άνθους ανακατεύεις με καπνό και δεν παίζει ιδιαίτερο λόγο αν είναι φρέσκα ή ξερά. Στη συσκευή μάλιστα το προϊόν μπαίνει σκέτο! Σίγουρα δεν θα είναι έτσι τα πράγματα, απλά αναφέρω τις πρώτες μου αυθόρμητες σκέψεις.
Παρομοίως, δεν σταμάτησα το έλαιο επειδή ήταν ακριβό, αλλά επειδή δεν είδα κάποια ωφέλεια.
Υγ. Για να μην παρεξηγηθώ, απλά τυχαίνει να γνωρίζω κάποια πράγματα που έμαθα όταν ζούσα στη Νάξο. Άνθος δεν θέλησα ποτέ να δοκιμάσω.
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.
Σωστά, στον Γαληνό αναγράφεται ξεκάθαρα πως γίνεται εισπνοή. Όμως το μηχάνημα λειτουργεί ως ατμοποιητής, παρά να καίει το άνθος, όπως δηλαδή κάνει ένα τσιγάρο.
Το maroxim περιέχει Cannabidiol (CBD) 13,0% + Δ9-tetrahydrocannabinol (THC) 9,0%. Η τετραϋδροκανναβινόλη (THC) είναι και αυτή ευεργετική αλλά είναι και η χημική ένωση που προκαλεί την "μαστούρα", τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα δηλαδή. Δεν ξέρω αν η αναλογία αυτή που υπάρχει στο maroxim βρίσκεται ελεύθερη στην φύση αλλά δεν συμβαίνει αυτό από αυτά που κατάλαβα ψάχνοντάς το λίγο στο internet. Φαντάζομαι πως και η ποικιλία θα παίζει ρόλο επίσης. Δηλαδή ακόμα κι αν κάποιος ατμίσει με έναν δικό του ατμοποιητή το άνθος του φυτού μιας ποικιλίας, δεν ξέρω κατά πόσο θα επιτύχει τα ίδια αποτελέσματα. Είναι σίγουρα καλύτερο από το να καπνιστεί, τόσο από θέμα απορρόφησης, όσο και επειδή παρακάμπτονται τα βλαβερά σημεία του καπνού, αλλά δεν έχω ιδέα αν θα έχει τα ίδια αποτελέσματα.
Κοινώς, υπάρχουν πολλά ακόμα που δεν γνωρίζουμε. Το βλέπω ως κάτι ευχάριστο που κυκλοφόρησε κάτι τέτοιο και που συνασθενείς βλέπουν θετικά αποτελέσματα! Αλλά η τιμή του είναι ακόμα αρκετά υψηλή.
Στον Γαληνό περιέχονται αρκετές πληροφορίες αν ενδιαφέρεται κάποιος ΕΔΩ
Το maroxim περιέχει Cannabidiol (CBD) 13,0% + Δ9-tetrahydrocannabinol (THC) 9,0%. Η τετραϋδροκανναβινόλη (THC) είναι και αυτή ευεργετική αλλά είναι και η χημική ένωση που προκαλεί την "μαστούρα", τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα δηλαδή. Δεν ξέρω αν η αναλογία αυτή που υπάρχει στο maroxim βρίσκεται ελεύθερη στην φύση αλλά δεν συμβαίνει αυτό από αυτά που κατάλαβα ψάχνοντάς το λίγο στο internet. Φαντάζομαι πως και η ποικιλία θα παίζει ρόλο επίσης. Δηλαδή ακόμα κι αν κάποιος ατμίσει με έναν δικό του ατμοποιητή το άνθος του φυτού μιας ποικιλίας, δεν ξέρω κατά πόσο θα επιτύχει τα ίδια αποτελέσματα. Είναι σίγουρα καλύτερο από το να καπνιστεί, τόσο από θέμα απορρόφησης, όσο και επειδή παρακάμπτονται τα βλαβερά σημεία του καπνού, αλλά δεν έχω ιδέα αν θα έχει τα ίδια αποτελέσματα.
Κοινώς, υπάρχουν πολλά ακόμα που δεν γνωρίζουμε. Το βλέπω ως κάτι ευχάριστο που κυκλοφόρησε κάτι τέτοιο και που συνασθενείς βλέπουν θετικά αποτελέσματα! Αλλά η τιμή του είναι ακόμα αρκετά υψηλή.
Στον Γαληνό περιέχονται αρκετές πληροφορίες αν ενδιαφέρεται κάποιος ΕΔΩ
- Ντιανα
- Site Admin
Εγώ το δοκίμασα από τον συμπάσχοντα φίλο μου που το έχει και μου θύμισε λίγο τα iqos που καπνίζω. Η αλήθεια είναι ότι με χαλάρωσε. Η διαφορά με την κάνναβη όπως την ξέρουμε είναι ότι αυτό είναι νόμιμο και συνταγογραφείται
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward
Agathan, έγραψες!!!
Μακράν το καλύτερο σχόλιο!
Ο νευρολόγος μου, στη συζήτηση που κάναμε γι' αυτό, ανέφερε αυτολεξεί: "Πάντως, θα την ακούσεις"
Μακράν το καλύτερο σχόλιο!
Ο νευρολόγος μου, στη συζήτηση που κάναμε γι' αυτό, ανέφερε αυτολεξεί: "Πάντως, θα την ακούσεις"

Σοφία, το σχολίασε αυτό για το Maroxim, για το έλαιο ή για την κάνναβη στην πιο... αγνή της να το πω μορφή; 

brazil, για το Maroxim, αφού το έλαιο το είχα δοκιμάσει και δεν είδα διαφορά!
- κώστας
- Επικοινωνία:
Admin, προτείνω να μεταφέρεις τις αναρτήσεις για το maroxim, στο σχετικό θέμα, γιατί στο καφενείο, στο μέλλον, δεν θα γίνονται αντιληπτές.
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.
- Ντιανα
- Site Admin
Βιάστηκα και μετέφερα μέρος της συζήτησης μας εδώ στην ενότητα για το μαροξιμ.... Admin συμφωνώ απόλυτα με τον κώστα... Καλό είναι να μεταφερθούν οι συζητήσεις μας εδώ στην συγκεκριμένη ενότητα!
if you can't fly, then run.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες