Γεια σας και χαρα σας!
Ας ξεκινησω να σας πω ενα τελευταιο και μαλλον το πιο βαρυ για τον ουρολογο που το ξεχασα προψε
Κάπου προς το τελος εγινε ο παρακατω διαλογος:
"θα στο πω πολυ απλα, φταις"
"δεν ειπα ποτε οτι δεν φταιω (το παιδι δεν εχει επαφη, απο μεσα μου)"
"στο λεω οφ δε ρεκορντ, φταις"
"φταιω αλλα δεν βοηθησε οτι 2-3 φορες που ειχα μιλησει με ουρολογους δεν πηρα καποιο πορισμα, συμβουλη, κατι"
"φταις ομως. απο την εμπειρια μου, οι ανθρωποι ξερουν τι εχουν αλλα δεν το παραδεχονται"
"οκ (ο τυπας δεν εχει ιδεα για τι πραγμα μιλαει. μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα. αλλα... και τι α κανς; α κατς α μαλωεις;

)
brazil, εκνευρισου κιαλλο τωρα
Το μονο θετικο ειναι οτι με εφερε σε επαφη με ενα ανθρωπο απο μια εταιρεια για να ξεκινησω αυτοκαθετηριασμους. Εχτες ηρθε απο δω μαζι με μια νοσηλευτρια με μιλησαμε.
Εκεινη μου εδειξε πως θα το κανω σωστα μονος μου, και με τον ανθρωπο μιλησαμε για τα διαδικαστικα και το τι θα χρειαστουμε για μου στελνουν καθετηρες στο σπιτι απο την εταιρεια που δουλευει. Επισης θα με βοηθησει για να κανονισω ραντεβου για ουροδυναμικο στο νοσοκομειο!
Τωρα, για την ψυχολογο. Οπως ειπε και η brazil, υπαρχουν πολλες προσεγγισεις και μεθοδοι. Ισως καποιες ταιριαζουν περισσοτερο σε καποιους, σύμφωνα με το τι τους απασχολει. ΌΛΕΣ τους ομως εχουνως βασικο στοχο τον ανθρωπο-θεραπευομενο και καπως να τον βοηθησουν.
Το "πρεπει" που ανεφερες Κωστα ειναι κατα μια εννοια απαγορευμενη λεξη οταν εισαι εκει. Ακομα και γω που το χρησιμοποιω πιο ελαφρα (τυπου "επρεπε να χα πεταξει τα σκουπιδια, βρωμισαμε", και αυτο εχουμε μπει σε διαδικασια να το συζητησουμε οτι δεν το χρησιμοποιω ως κατι επιτακτικο αλλα ως "καλο θα ηταν να γινει").
Αν γινουν τοσο επιτακτικοι... ισως το "να τους παρουν το πτυχιο" να μην ειναι καθολου υπερβολη.
Κλασικη δικη μου εκφραση αν μου το πει καποιος επιτακτικα "γιατι πρεπει; και ποιος οριζει αυτο το πρεπει;"
οχι που θα ρθεις εμενανα να μου επιβαλλεις την δικη σου ηλιθιοτητα... αει σα περα μαρη σακοραφα!
Στην δικη μου περιπτωση... ειμαι ιδιαζουσα περιπτωση. Οι περισσοτερες προσεγγισεις (και οι πιο συνηθισμενες) δεν λειτουργουν. Δεν την κατηγορω, δεν ειναι δυνατο να με καταλαβει.
Της εχω μιλησει αρκετες φορες για αυτο, και για πραγματα που εχουν ειπωθει μεταξυ μας που δεν φαινεται να επικοινωνουμε σωστα (οπως το παραπανω. με γνωριζει 2.5 χρονια και πιστευεις οτι θα με νευριαζε ετσι απλα κατι τετοιο;). Αρκετες φορες εχω φτασει στο συμπερασμα οτι πρεπει να σταματησουμε και καποιες το εχω συζητησει μαζι της. Δεν ειναι ομως ενα βημα που θα το εκανα ευκολα, οπως και αν εχει.
Τωρα ομως τα πραγματα εχουν δρομολογηθει. Πριν 2 μηνες μου ανακοινωσε οτι ειναι εγκυος και θα συνεχισει μεχρι τελος Απριλιου περιπου, και μετα απο Σεπτεμβρη περιπου. Οποτε τα πραγματα θα σταματησουν.
Για μενα ισχυει οτι θα εχουμε 2-3 συνεδριες ακομα και μετα θα τελειωσουμε οριστικα. Απο την μια, ως ανεργος δεν μπορω να το συνεχισω μετα, σπο την αλλη ηταν κατι που ηταν αναμενομενο να γινει.
Τωρα θα μου πεις και γιατι να τις κανεις αυτες τις 2-3; Για να λεω τουλαχιστον οτι ειχε ενα πιο ηπιο τελος ολο αυτο.