6o Quiz: Κατοικίδια

Απάντηση

Έχετε κάποιο/α κατοικίδιο/α στην ζωή σας που σας κρατά συντροφιά;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ Ιουν 11, 2026 10:03 pm

Σκύλος
1
33%
Γάτα
1
33%
Κουνέλι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πτηνά (Παπαγάλος, καναρίνι, κ.ά.)
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ψαράκια (χρύσοψαρο, κ.ά)
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Άλλο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Δεν έχω κατοικίδιο
1
33%

Σύνολο ψήφων: 3

agathan
Site Admin

6o Quiz: Κατοικίδια

Δημοσίευση από agathan » Πέμ Ιουν 04, 2026 10:03 pm

Πριν αρκετό καιρό είχα διαβάσει κάποιο "εύπεπτο" άρθρο που έλεγε για τα οφέλη ενός κατοικοιδίου για κάποιον με σκλύρυνση.

Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει συγκεκριμένα αλλά γνωρίζω ότι βοηθά όλες τις ευπαθείς ομάδες, ανεξαρτήτως τι πάθηση έχουν!

Εγώ δεν είχα ποτέ κατοικίδιο οπότε δεν ξέρω καθόλου... Πολλές φορές σκέφτομαι κάτι του τύπου χρυσόψαρο και να το λέω "Βρασίδα" :grin:
Και εννοείτε θα βάλω μέσα στην γυάλα πράγματα από μπομπ σφουγγαράκη ε! :grin: :grin: :grin:

(Σε αυτό εδώ νομίζω η Ντιάνα θα μπορεί να μας πει τα περισσότερα)

Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Re: 6o Quiz: Κατοικίδια

Δημοσίευση από brazil » Παρ Ιουν 05, 2026 12:41 pm

Αν και ο γατούλης είναι περισσότερο συγκάτοικος πλέον, παρά κατοικίδιο :emojis-4:

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Re: 6o Quiz: Κατοικίδια

Δημοσίευση από Ντιανα » Πέμ Ιούλ 09, 2026 12:11 pm

Αχ βρε παιδιά τώρα το είδα το κουίζ...
Όσο ήμουν στο σπίτι είχα δύο σκυλάκια γιορκσάιρ αρσενικό και ένα θηλυκό και δύο γατούλες πανέμορφες να περιφέρονται στην αυλή... Να πω ότι το θηλυκό μου γιορκι ήταν ερωτευμένο μαζί μου και με ακολουθούσε παντού ακόμα και στην τουαλέτα περίμενε κάτω από το αμαξίδιο... Κοιμόμασταν μαζί... Ήταν η συντροφιά μου όταν ήμουν μόνη... Επειδή λόγω της σκάλας δεν είχα πρόσβαση στους πάνω ορόφους του σπιτιού μου, εμένα σε ένα δυαράκι για φιλοξενούμενους που είχα στο ισόγειο (άγγελε το θυμάσαι εσύ) και το σκυλάκι μου ήταν η μόνιμη συντροφιά τις ώρες που ήμουν μόνη..
Και ναι πιστεύω πώς βοηθάνε πολύ τα ζώα συντροφιάς τους ανθρώπους με αναπηρία λόγω της άδολης αγάπης τους... Και της συναισθηματικής αποφόρτισης... Αν ήμουνα στεναχωρημένη, αρκούσε να πάρω αγκαλιά την κρίστη, να με κοιτάξει με κείνα τα γλυκύτατα γεμάτα αγάπη μάτια για να ξεχάσω οτιδήποτε άλλο.
Αυτά και συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση..
Υ.Γ. τώρα στο σπίτι έχουμε τον απόγονο των δύο γιορκσάιρ μου, και τον έχουν τα παιδιά μου...
Αν γυρίσω στο σπίτι, θα πάρω και πάλι ενα θηλυκό γιορκσάιρ είναι το μόνο σίγουρο...😊🥺
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

Απάντηση

Επιστροφή στο “Quizzes για όλη την παρέα - και όχι μόνο”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες