Καλησπερα φρεντς! ολα καλα, ολα ανθηρα... οοοοριστεεε...
εδω μαζευομαστε στο φορουμ περναμε παρα πολυ ωραια... οοοοριστεεεε...
μας εχει φαει το τικ τοκ

μπορει να εχει γινει η δουλεια μου τα σοσιαλ μιντια αλλα νομιζω οτι εχω αρχισει να γερναω... περναω πλεον στην φαση που οταν βλεπω κατι καινουριο λεω: "ΤΙ ΕΙΝ ΤΟΥΤΟ ΔΩ ΤΟ ΚΟΛΟΚΥΘΙ;;;; ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΦΤΟΥΝΟΙ ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ!!!"
Πολλα και διαφορα εδω περα: καζανακι εσπασε και μαζευα νερα, ευτυχως ημανε στο σπιτι και το προλαβα και δεν χρειαστηκε να παρω βαρκα. Στην δουλεια ενας καλουλης ανθρωπος δεν ειδε ποτε οτι του στελνανε emails για να δωκει κατι χαρτια και κλειδωσσαααανεεε το siteeeee.. και μετα επρεπε ο Αγγελος να μυρισει τα νυχια του και να βγαλει το φιδι απο την τροοοουυυπααααα... οπως και μυρισε τα νυχια του για να φτιαξει κατι χαρτια που ζητουσανε στην Αγγλια, και στην ερωτηση "σε αυτο τι να βαλω τελικα;" επαιρνα την δοκισισοφη (καινουρια λεξη που την κολλαω παντου πλεον

) απαντηξη "ε βαλε κει περα οτι βρεις, βρες το μονος σου"

και αλλα πολλα
Εδω και κανα μηνα παιρνω αγχολυτικα bespar μηπως και συνελθω λιγο. Το αποφασησα μονος μου αφου απο κανεναν δεν ειδα προκοπη. Επισης αυτες τις μερες εχω συνεχεια σαν ημικρανιες και δεν ξερω τι γινεται...
Τωρα. Το site μας ασπαζεται οπως φαινεται την τακτικη μετρησεων των ημερομηνιων με καγκουρικη μεθοδολογια και βρισκεται πλεον στις 96 Αυγουστου.. νομιζω..
Θα βαλω τις φωτογραφιες που μαζεψατε μεσα στις επομενες 2-3 ημερες μπας και ντυθουμε λιγο φθινοπωρινα.
Οντως ειναι μικρη βρε Κωστα αυτη εκει περα. Θα βρω αμα ειναι καμια παρομοια που να ειναι πιο μεγαλη. ΟΚ;
Οταν ψαχνεις για εικονες, αν θυμαμαι καλα, οι διαστασεις ειναι 1920x1280, κυριως να προσεχεις/ετε να υπαρχει η αντιστοιχη αναλογια (aspect ratio)