Το καφέ της καρδιάς μας

Το κομμάτι του forum για να συζητήσετε ότι σας προβληματίζει ή απασχολεί στην καθημερινότητα σας, ή να κάνετε ένα διάλειμμα.
agathan
Site Admin

Re: Το καφέ της καρδιάς μας

Δημοσίευση από agathan » Παρ Μαρ 03, 2023 10:08 pm

Ω ναι γενεθλιαζω σημερις! :grin:

φχαρστωωωωω για τις ευκες :grin:

αντε οβιδες και σουπα μουπες !beerpint! !beerpint! !beerpint! !beerpint! !beerpint! !cocktail4! !cocktail4! !cocktail5! !cocktail5! !cocktail6! !cocktail6! !wine1! !wine1! !cocktail3! !cocktail3! !cake4! !cake3! !cake2! !cake1! !cupcake5! !cupcake4! !cake4! !cake3! !cake2! !cake1! !cupcake5!

Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Παρ Μαρ 03, 2023 11:10 pm

Ωωωωωωω!!!! Χρόνια καλά!
Μαζί με τις ευχές μας, να και τα δώρα της παλιοπαρέας σου, admin μας!!!!!! :emojis-4:
αρχείο λήψης.jpeg-20.jpg
αρχείο λήψης.jpeg-20.jpg (10.6 KiB) Προβλήθηκε 1929 φορές

MARINA

Δημοσίευση από MARINA » Κυρ Μαρ 05, 2023 8:18 pm

Χρόνια σου πολλά και καλύτερα Αγγελε, με καθυστέρηση!Ευχομαι καλη ευκολία σε ό,τι κάνεις και την καλύτερη δυνατή πορεία στην υγεία σου! !cake4! !cake4! !cake3! !cake3! !cake3! !cake2! !cake2! !wine1! !wine1! !wine1! Να έχεις αγάπη στη ζωή σου που είναι το πιο σημαντικό στήριγμα! Και να μη χάσεις ποτέ το χιούμορ σου και τη ζωντάνια σου!
Ντιανα μου,ντρέπομαι να μιλάω για προβλήματα μπροστά στο Γολγοθά που ανεβαίνεις τόσο καρτερικα, τόσα χρόνια...Αλλα εσύ ξέρεις, πως κι εσύ κάπως έτσι ξεκίνησες όπως εμείς και μου έχεις πει πόσο πρέπει να προσέχω με την κούραση και το άγχος...Ειναι πολλά τα προβλήματα της καριολαιν, πολλά τα στάδια και οι εκπλήξεις της...Ευχομαι ο Θεός να δίνει δύναμη σε όσους παλεύουν όλο και πιο σκληρά με αυτή και επιτέλους να βρεθεί ένα φάρμακο για την πραγματική βελτίωση της προιουσας!!!Και για σένα Ντιανα μου αγαπημένη, ευχομαι να μπορέσεις να βγεις από εκεί, να πας στο σπίτι σου,στους αγαπημενους σου...
Οσο για το δυστύχημα...εθνική τραγωδία, θλιψη και κατάθλιψη...Ειναι φοβερό να συνειδητοποιεις πόσο σε έχουν εγκαταλείψει στην τύχη...Τοσα νέα παιδιά έφυγαν τόσο βίαια...τι θλίψη... @onion2@ @onion2@ @onion14@ @onion14@
C'est la vie!!!j'aime la vie!!!

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Παρ Μαρ 10, 2023 6:30 pm

Χάθηκα για πολύ καιρό. Νοσηλευόμουν στο Γεννηματάς, όπου και έκανα μια πολύ δύσκολη χειρουργική επέμβαση στο τρίδυμο νεύρο. Μου έκαναν κρανιοεκτομή και μέσω μαγνητικής, εντόπισαν μια εστία πάνω στο τρίδυμο ελάχιστα πριν αυτό εισέλθει στον εγκέφαλο. Προσέγγισαν την εστία και με μια καινοτόμο επέμβαση κατάφεραν και μόνωσαν το νεύρο στο σημείο που του έλειπε η μυελίνη. Μετά από 5 ώρες χειρουργείο και 20 ράμματα, κάποια στιγμή ξύπνησα χωρίς να νοιώθω (έως και σήμερα) τον παραμικρό πόνο. Μοναχά η μισή πλευρά του προσώπου μου (η αριστερή), είναι σχεδόν νεκρή, λόγω της επέμβασης πάνω στο νεύρο. Μου είπαν θ΄ αργήσει λίγο, αλλά θα αποκατασταθεί. Στην αρχή μάλιστα δεν άκουγα ούτε έβλεπα από το αριστερό αυτί και μάτι. Εν ολίγοις η επέμβαση όχι απλώς πέτυχε, αλλά μου είπαν ότι πλέον θ΄ απαλλαγώ μόνιμα και ολοσχερώς από τον πόνο. Πράγμα που ισχύει έως τώρα. Εννοείται πως σταδιακά μου έκοψαν τελείως τα φάρμακα που έπαιρνα. Τώρα καθημερινά ανακάμπτω, χωρίς πλέον το άγχος του πόνου! Αυτά τα λίγα προς το παρόν γιατί κουράζομαι εύκολα. Άγγελε χρόνια πολλά! Μαρίνα, βγάζε έξω ό,τι νιώθεις. Τουλάχιστον εδώ, καταλαβαινόμαστε!
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από brazil » Παρ Μαρ 10, 2023 9:57 pm

Υπέροχα νέα Κώστα!!! Έτσι, να απαλλάχτηκες μια για πάντα από τον άτιμο αυτόν πόνο!! Χάρηκα πραγματικά τόσο πολύ!!! @onion24@

Καλή ανάρρωση και εδώ είμαστε εμείς, θα σε περιμένουμε :emojis-1:

Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Παρ Μαρ 10, 2023 11:29 pm

Τι ευχάριστα νέα, Κώστα!!!! Το τόλμησες τελικώς! Εύχομαι γρήγορα να περάσει και η κούραση για να επιστρέψεις κοντά μας!

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Σάβ Μαρ 11, 2023 11:56 am

Σας ευχαριστώ! Κοντά σας είμαι πάντα. Απλά προς το παρόν, όχι και τόσο ενεργός. Τη επόμενη Παρασκευή, θα κάνω πρόγραμμα μπαράκι. Brazil, σ΄ευχαριστώ-ούμε που τόσο καιρό το κράτησες ανοιχτό!
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Σάβ Μαρ 11, 2023 1:40 pm

Πραγματικά χαίρομαι πολύ Κώστα και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ταχεία ανάρρωση =mylove=
Γρήγορα να είσαι κοντά μας και πάλι :have_a_nice_day:
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Δευ Μαρ 13, 2023 8:21 pm

Μπραβο ρε Κωστα!!! :grin: Αυτα ειναι πολυ ευχαριστα νεα!!! :grin:

Θα επανελθεις σαν να μην συνεβη ποτε τιποτα, δεν στο ευχομαι, ειμαι σιγουρος! :grin:

Σ'ευχαριστω για τις ευχες σου, όπως και ολους σας :grin: :have_a_nice_day:

Να σας πω και τα δικα μου τα ωραια; :nose_pick:
Τις προαλλες, την Τεταρτη, πηγα για την προγραμματισμενη μαγνητικη... εγκεφαλου, αυχενα, θωρακικη μοιρα γιατι ειμεθα και κιμπαριδες και χαριζουμε! (εχω εστιες σε ολα :emojis-13: )
Πηγα 9 το πρωι και εφυγα 10:30... :dizzy: αμα δεν εκανε φασαρια ο τομογραφος θα ημουν σιγουρος οτι με ξεχασαν μεσα :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12:
Και στις 12 εκανα το μεγαλο βημα που απεφευγα εδω και πολλα χρονια: πηγα σε οφθαλμιατρο. Πρωτον μου εσπασε τα νευρα γιατι μου ελεγε συνεχεια για το οριο που εχουν για την οδηγηση και για διπλωμα κτλ. "Δεν οδηγαω ουτε θελω ουτε σκοπευω, δεν με εμπιστευομαι" "ναι αλλα εισαι οριακα στο οριο τωρα" ... μηπως επρεπε να του δωσω καμια σφαλιαρα να συνελθει; :emojis-12:
Αλλα το τελικο πορισμα μας ηταν οτι τα οπτικα νευρα δειχνουν ατροφια. Κανονικα ειναι 250-300 μικρομετρα. Εμενα τα εβρισκε 65 μικρομετρα... :dizzy:
Την παρασκευη πηγα στην νευρολογο και της τα πα ολα... δεν την ειδα να ειναι και σιγουρη τι να μου πει... :emojis-12: Αλλα ειπαμε να αλλαξουμε αγωγη γιατι μαλλον αυτη που παιρνω τωρα μαλλον δεν αποδιδει πλεον... οποτε μου πε να βρω ποιες σκεφτομαι και να της πω γιατι εγω τα διαβαζω και ξερω (τρομαρα μου) :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12:

οποτε ριξτε ιδεες :grin: :emojis-11: (plegridy ειμαι τωρα, tecfidera επαιρνα πριν)

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Τρί Μαρ 14, 2023 1:49 pm

Δηλαδή η τρέχουσα αγωγή σου, ενδέχεται να είναι υπαίτια για την ατροφία των νεύρων;!
Τελείως στην τύχη δηλαδή!
Καλά, τα φάρμακα που παίρνεις δεν έχουν δραστική ουσία που να είναι γνωστό αν ενδέχεται ή συμβάλλει στην ατροφία των νεύρων;
Λες να είσαι ο πρώτος στον κόσμο που εκδηλώνει τέτοια παρενέργεια!!!
Αμ το άλλο της νευρολόγου! Ρίξε ιδέες, τουλάχιστον να μην πάρω εγώ την ευθύνη!!! @onion35@

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες