Το καφέ της καρδιάς μας
Re: Το καφέ της καρδιάς μας
Φίλοι μου αγαπημένοι, εγώ, μάλλον, αντιμετωπίζω σοβαρότερο πρόβλημα με τις φωτογραφίες! Στις αρχικές βλέπω ακόμα τις χειμωνιάτικες!!!!!!!
Υπήρχαν, άραγε, και οι ανοιξιάτικες; 

- κώστας
- Επικοινωνία:
Εγώ φταίω για την αμέλεια!
Το άλλοθί μου:
Είμουνα στο Γεννηματάς με ανοιγμένο κεφάλι στην προσπάθεια να καταπολεμήσω το τρίδυμο.
Έτσι ανοιξιάτικες φωτογραφίες δεν είδαμε, αλλά το τρίδυμό μου, δεν θα δει τις καλοκαιρινές!!!
Το άλλοθί μου:
Είμουνα στο Γεννηματάς με ανοιγμένο κεφάλι στην προσπάθεια να καταπολεμήσω το τρίδυμο.
Έτσι ανοιξιάτικες φωτογραφίες δεν είδαμε, αλλά το τρίδυμό μου, δεν θα δει τις καλοκαιρινές!!!
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.
- Ντιανα
- Site Admin
Καλησπέρα ομορφόπαιδο
Κώστα οι φωτογραφίες στη μουσική αποκαταστάθηκαν δηλαδή τις βλέπω
Λείπει και ο φίλτατος admin για να αντικαταστήσει τις φωτογραφίες στην αρχική....
Αγγαθανάκι ελπίζω και εύχομαι να είσαι καλά και να μη σου δημιουργεί προβλήματα η καριολάιν...
:
Κώστα οι φωτογραφίες στη μουσική αποκαταστάθηκαν δηλαδή τις βλέπω
Λείπει και ο φίλτατος admin για να αντικαταστήσει τις φωτογραφίες στην αρχική....
Αγγαθανάκι ελπίζω και εύχομαι να είσαι καλά και να μη σου δημιουργεί προβλήματα η καριολάιν...
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward
Αφού έφυγε... το τρίδυμο, Κώστα, ας πάνε στα κομμάτια οι ανοιξιάτικες!!! Πρόσω ολοταχώς για τις καλοκαιρινές! 
- Ντιανα
- Site Admin
Χαιρετώ σας ομορφόπαιδα
Ευχές για έναν όμορφο και δροσερό μήνα
Και καρπουζάκι να σας δροσίσω
Ευχές για έναν όμορφο και δροσερό μήνα
Και καρπουζάκι να σας δροσίσω
Γεια σας! Η ανανέωση έχει γίνει και γίναμε καλοκαιρινοί!
Για τις φωτογραφίες της Άνοιξης, δεν μπήκαν ποτέ, λόγω δικής μου ολιγωρίας και παντελής έλλειψης διάθεσης. Δική μου παράλειψη και λάθος.
Σε άλλα νέα το kesimpta έχει δείξει (εχθές έκανα την ένεση) να με "συμπαθεί" και δεν μου έχει κάνει φοβερές παρενέργειες, εκτός από μία ακατάσχετη υπνηλία που δεν σηκώνομαι με τίποτα.
Σε επόμενα νέα, έχει αρχίσει και μου φαίνεται αναγκαία μια επίσκεψη σε ψυχολόγο. Δεν νομίζω ότι θα μου κάνει κάτι αλλά δεν έχω να χάσω κάτι εκτός από τον χρόνο μου και μερικά ευρώ.
Για τις φωτογραφίες της Άνοιξης, δεν μπήκαν ποτέ, λόγω δικής μου ολιγωρίας και παντελής έλλειψης διάθεσης. Δική μου παράλειψη και λάθος.
Σε άλλα νέα το kesimpta έχει δείξει (εχθές έκανα την ένεση) να με "συμπαθεί" και δεν μου έχει κάνει φοβερές παρενέργειες, εκτός από μία ακατάσχετη υπνηλία που δεν σηκώνομαι με τίποτα.
Σε επόμενα νέα, έχει αρχίσει και μου φαίνεται αναγκαία μια επίσκεψη σε ψυχολόγο. Δεν νομίζω ότι θα μου κάνει κάτι αλλά δεν έχω να χάσω κάτι εκτός από τον χρόνο μου και μερικά ευρώ.
Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, agathan
Ααααααααα, δεν θέλω ν' ακούω τέτοια! Να βλέπεις συνέχεια αυτές τις τόσο όμορφες φωτό μας και ν' ανοίγει η καρδιά σου!!!
Ααααααααα, δεν θέλω ν' ακούω τέτοια! Να βλέπεις συνέχεια αυτές τις τόσο όμορφες φωτό μας και ν' ανοίγει η καρδιά σου!!!- κώστας
- Επικοινωνία:
Agathan, μισή μισή η ευθύνη για τις φωτογραφίες. Κι΄ εγώ ξέχασα τις Ανοιξιάτικες.
Εύχομαι, το νέο σου φάρμακο να σε βοηθήσει.
Εύχομαι, το νέο σου φάρμακο να σε βοηθήσει.
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.
Όντως πολύ Καλοκαιρινό το φόρουμ μας!
Agathan (και όλοι δηλαδή) η ψυχοθεραπεία πιστεύω πως βοηθάει πολύ, όταν γίνεται με εξειδικευμένο ψυχοθεραπευτή (όχι απλώς ψυχολόγο) με τον οποίον "ταιριάζετε" κιόλας.
Agathan (και όλοι δηλαδή) η ψυχοθεραπεία πιστεύω πως βοηθάει πολύ, όταν γίνεται με εξειδικευμένο ψυχοθεραπευτή (όχι απλώς ψυχολόγο) με τον οποίον "ταιριάζετε" κιόλας.
- Ντιανα
- Site Admin
Άγγελε ο,τι καλύτερο εύχομαι
Μέλη σε σύνδεση