Καλησπερες ολουθε
Ευχομαι να ειστε ολοι καλα και οσοι διακοπαρετε () και οσοι ειστε εντος και επι τα αυτα εγω εδω τα ιδια με καραντίνα και απαγορευση επισκεψεων παλι οχι οτι γινοταν παρτυ πριν δηλαδη ενα τεταρτο διαρκουσε η επισκεψη κατοπιν ραντεβου μια φορα την εβδομαδα και οι επισκεπτες ντυμενοι με στολη επικινδυνων αποστολων
Κατα τα αλλα ξεκινησα διατροφη συγκεκριμενη ( αγγαθανακι θα φαω τσαντια ξερω ) και συμπληρωμα βιταμινων και κατι φαινεται να γινεται
Αυτα......φιλια σε ολους ❤
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.
Απλά είναι ένα νεύρο που έχει υποστεί απομυελύνωση
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.
Κωστα εισαι καλλιτεχνης
Ελπιζω να μην ειναι κατι νεο που σου παρουσιαστηκε
Αλλα μια καλλιτεχνικη παρεμβαση στα χαλια μας...
Παρτε ενα φεγγαρι ντυμενο Κρονος τωρα....
FB_IMG_1599006920165.jpg (12.12 KiB) Προβλήθηκε 1968 φορές
ααααα.....καλο μηνα
FB_IMG_1598916600822.jpg (77.89 KiB) Προβλήθηκε 1968 φορές
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward
Το σκίτσο δεν το έχω φτιάξει εγώ. Στο διαδίκτυο το βρήκα και απλά του έκανα κάποιες, κατά τη γνώμη μου, βελτιώσεις.
Ντιάνα, δεν μου παρουσιάστηκε κάτι νέο. Καταρρέω κανονικά και μόνιμα με πολύ - πολύ αργό ρυθμό.
Αυτή τη φορά, μόνο τρεις δικές μου και οι υπόλοιπες ελεύθερες για κατέβασμα από το διαδίκτυο για να διαλέξετε και φυσικά να προτείνετε τις δικές σας. Δεν ξέρω αν η ανάλυση των φωτογραφιών του διαδικτύου βολεύει. Αν όχι, θα βρούμε άλλες.
σάρωση0002.jpg (366.03 KiB) Προβλήθηκε 1946 φορές
DSCF0355.JPG (193.18 KiB) Προβλήθηκε 1946 φορές
DSF0350.JPG (54.64 KiB) Προβλήθηκε 1946 φορές
Autumn-wallpaper-14-610x343.jpg (86.98 KiB) Προβλήθηκε 1946 φορές
Autumn-wallpaper-16-610x343.jpg (78.9 KiB) Προβλήθηκε 1946 φορές