Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.
Απευθύνω μια ερώτηση-απορία. Τα νέα μέλη γιατί γράφεστε στο forum; Υποτίθεται πως όταν συμμετάσχω κάπου, κάνω κι΄ αισθητή την παρουσία μου. Αφού το forum είναι παντελώς ελεύθερο στην ανάγνωση όλων των θεμάτων του ποιος ο λόγος να γίνεστε μέλη του; Εύχομαι κάποιο νέο μέλος, να σπάσει την σιωπή του και να μας γράψει την προσωπική του άποψη!
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.
Σωστή η ερώτηση-απορία σου Κώστα....αλλά απάντηση δεν βλέπω
Καλησπέρα στην παρέα
Χαθήκαμε/χαθήκατε πάλι
Εδώ στα κεντρικά τα ίδια.....περίπου
Διότι έκανα ένα ακόμα πείραμα....botox στην ουροδοχο κύστη τα αποτελέσματα εκπληκτικα
Τα φιλιά μου σε όλους
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward
Γράψε μας αν θέλεις λίγες λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη χορήγηση botox και κυρίως πόσο θα διαρκέσουν τα εκπληκτικά αποτελέσματα. Κοινώς κάθε πότε πρέπει να ξανακάνεις botox.
Καλημέρα παίδες
Ελπίζω να είστε καλά
Κώστα, δημοσίευσα στην ενότητα "αγωγές" ενημερωτικό άρθρο για το μπότοξ στην ουροδόχο κύστη....οτιδήποτε θέλετε ας το συζητήσουμε εκεί καλύτερα. Πάντως, είμαι απόλυτα ικανοποιημένη
Η Σοφία μας πού χάθηκε; για τους υπόλοιπους δεν ρωτάω...
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward