Το καφέ της καρδιάς μας

Το κομμάτι του forum για να συζητήσετε ότι σας προβληματίζει ή απασχολεί στην καθημερινότητα σας, ή να κάνετε ένα διάλειμμα.
Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Re: Το καφέ της καρδιάς μας

Δημοσίευση από κώστας » Τρί Μαρ 15, 2022 12:17 pm

Σοφία ευχαριστώ. Από το στόμα σου και στου Θεού τ΄ αυτί.
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Τρί Μαρ 15, 2022 12:54 pm

Καλημέρα παιδιά :have_a_nice_day:
Δυστυχώς έχω μέρες να μπω και τώρα είδα Κώστα αυτά που έγραψες :emojis-18: δεν ήξερα ότι περνάς τέτοιους πόνους :emojis-18: απίστευτη ταλαιπωρία :emojis-18: εύχομαι γρήγορη ανάρρωση.... Εννοείται να κάνεις την επέμβαση και εύχομαι όλα να πάνε καλά :have_a_nice_day: η καριολαιν σε διέλυσε :emojis-22: :dizzy:
Προτείνω όλο αυτό που έγραψες να το μεταφέρεις στα συμπτώματα ως καινούργιο θέμα... Αξίζει να υπάρχει ενότητα για τη νευραλγία τριδύμου.
Τα φιλιά μου σε όλες και όλους :emojis-4: και πάλι περαστικά Κώστα :have_a_nice_day:
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Τετ Μαρ 16, 2022 1:29 pm

Καλημέρα παιδιά :have_a_nice_day:
Κώστα άνοιξα το θέμα για τη νευραλγία τριδύμου. Αν θες μετάφερέ εκεί αυτό που έγραψες εδώ :have_a_nice_day:
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Τρί Μαρ 22, 2022 10:12 pm

κυριες και κυριοι και αγαπητα παιδια :grin:
ευπειθως αναφερω οτι μας εκανα πλουμιστους και ανοιξατικους.. το ι λειπει εσκεμμενως και υπουλοτροπως διοτι και καθοτι ειμεθα ανοιΞΑτικοι και ουχι ανοιΞΙΑτικοι :emojis-12:
περιμενα να φυγει και αυτη η μπουζοκρυγιεροπαγωμαρα (αμα ειναι ο ανθρωπος λεξιπλαστης και ευρυμαθης και ανακλιντρος :emojis-12: ) αλλα ματαια οποτε το πηρα αποφαση να τα βαλω και οτι γινει :emojis-12:

τωρα... φιλτατε κωστα... μπορω μονο να φανταστω ποσο δυσκολο ηταν αυτο που περασες και μαλλον παλι λιγα θα βαλω με το νου μου. ελπιζω τωρα να εισαι καλυτερα... ενημερωσε μας πως πηγαν ολα (επεμβασεις και μη) :have_a_nice_day:

Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Τετ Μαρ 23, 2022 12:29 am

Μπράβο, agathan! @onion20@ Είναι σα να μπαίιιινει η άααανοιξη!!! !treeswing! ΥΠΕΡΟΧΑ!!!

MARINA

Δημοσίευση από MARINA » Τετ Μαρ 23, 2022 11:36 am

Έχω καιρό να μπω και από πού να ξεκινήσω...Κωστα, εύχομαι ολόψυχα και προσεύχομαι να την κάνεις γρήγορα την επέμβαση με το καλό και να σωθείς από τους άθλιους πόνους ή αν ειναι για κακο να μην την κάνεις...Ό,τι είναι καλύτερο ...Ειχα μόνο μια κρίση νευραλγιας τριδυμου χωρίς διάρκεια που ακολουθήθηκε από ημιπαρεση του προσώπου
άλλα μιλάμε για πραγματικά ανυπόφορο πόνο...Φαντάζομαι σε διάρκεια πώς είναι ή μάλλον δεν θέλω να φαντάζομαι...Ευχομαι ολόψυχα να μη σου ξανασυμβεί! :emojis-14:
Αντμιν, μεγάλωσες κατά ένα χρόνο?Δεχεσαι ευχές φαντάζομαι έστω και καθυστερημένα....Σου εύχομαι πολύχρονος και γερος να είσαι και να έχεις χαρές πολλές, τόσες που να τις σκορπάς ολουθε όπως ξέρεις εσύ να κάνεις πολύ καλά!!!! :emojis-9: 🍾🍾🍾🍾Να σε χαίρονται αυτοί που σε αγαπάνε και εμείς μαζί έστω μέσω του φόρουμ...Τα φιλιά μου και αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους και ιδιαίτερα στην αγαπημένη μου Ντιανα!💞💞💞💞💞❤❤❤❤
C'est la vie!!!j'aime la vie!!!

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Παρ Μαρ 25, 2022 12:33 am

Ω ναι! Το σωτηριον ετος 2022 μετα Χριστον... ειμαι πλεον 34 :grin: :nose_pick:
Επισης η γιορτη κρατα 40 μερες.. οποτε εχεις καμια δεκαρια μερες περιθωριο να μου τα πεις :emojis-11:

Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωω :grin:

υγ ανοιξη ακομα δεν εχω δει και λεει οτι ο καιρος ξαναχαλαει απο δευτερα... αντε βγαλε ακρη σοφια :emojis-12:

Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Παρ Μαρ 25, 2022 7:20 pm

Μη μου λες τέτοια, agathan... Σήμερα ένιωσα ανοιξιάτικη!!! @onion13@

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Δευ Μαρ 28, 2022 12:47 am

σαν να αποφασισε να ζεστανει αλλα κρατω και μικρο καλαθι γιατιιιι πολλα γινονται στις μερες μας :nose_pick: :emojis-12:

Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από brazil » Δευ Μαρ 28, 2022 9:54 am

Καλημέρα ρε παιδιά! Είμαι νέα στο φόρουμ αλλά όχι στην πάθηση.

Κώστα περαστικά!! Παίζει να είναι ο χειρότερος πόνος η νευραλγία τριδύμου...

Και agathan, γενέθλια είδα;; Χρόνια πολλά και καλά, αν και ίσως τώρα πέρασε και το 40ήμερο :emojis-10:

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες