Άρχισε το καμίνι!!! Ντιάνα μας, πώς είναι τα πράματα πιο ψηλά;Το καφέ της καρδιάς μας
Re: Το καφέ της καρδιάς μας
Άρχισε το καμίνι!!! Ντιάνα μας, πώς είναι τα πράματα πιο ψηλά;- Ντιανα
- Site Admin
Γεια σας παιδιά.... Άρχισε η ζέστη εδώ και από αύριο σαρανταριά
Εγώ πάντως δεν είμαι και στα καλύτερά μου...
Για αυτό και χάνομαι
Εύχομαι να είστε όλοι καλά... Την αγάπη μου και τα φιλιά μου

Εγώ πάντως δεν είμαι και στα καλύτερά μου...
Για αυτό και χάνομαι
Εύχομαι να είστε όλοι καλά... Την αγάπη μου και τα φιλιά μου

if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward
Ομορφοκόριτσο Ντιάνα, μας λείπεις... 

- κώστας
- Επικοινωνία:
Πες που θέλεις να σε πάω ταξίδι, ν΄ αλλάξει η διάθεσή σου. Εμείς εδώ γι΄ αυτό είμαστε. Ν΄ αλλάζουμε πεσμένες διαθέσεις 

Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.
- κώστας
- Επικοινωνία:
Αύριο στο μπαράκι κάνει πρόγραμμα η
Brazil.
Brazil.Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.
Χώρος στους... νέους, Κώστα; Καλόοοοοο! 

- κώστας
- Επικοινωνία:
Το μπαράκι είναι ανοιχτό σε όλους. Όποιος θέλει, δοκιμάζει να κάνει πρόγραμμα. Εννοείτε πως πριν θα έχει αποκτήσει το dj λογότυπό του. Με την brazil, είμαστε παλιοί γνώριμοι και μάλιστα έχουμε συναντηθεί και αρκετές φορές από κοντά. Είναι μια μικρή μουσική εγκυκλοπαίδεια από την οποία έχω μάθει ουκ ολίγα! Έμπειρη ντιτζεοπούλα, άξια συνεργάτης του μπαρακίου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως όποιος θέλει να συμμετάσχει στο μπαράκι πρέπει να είναι ειδήμων στη μουσική. Άλλωστε η πείρα και η γνώση, έρχονται με την ενασχόληση και την αγάπη γι΄ αυτό που κάνεις.
Υγ. Σοφία, δεν βρίσκεις ένα λογότυπο για το forum. Κάνει τις δημοσιεύσεις σου να ξεχωρίζουν πιο εύκολα. Κι΄ επειδή εξελίσσεσαι σε κολόνα του forum, νομίζω ότι επιβάλλεται. Γνώμη μου βέβαια, όχι υποχρέωσή σου!
Υγ. Σοφία, δεν βρίσκεις ένα λογότυπο για το forum. Κάνει τις δημοσιεύσεις σου να ξεχωρίζουν πιο εύκολα. Κι΄ επειδή εξελίσσεσαι σε κολόνα του forum, νομίζω ότι επιβάλλεται. Γνώμη μου βέβαια, όχι υποχρέωσή σου!
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.
Πώς είμαι που σχεδόν κοκκινίζω διαβάζοντας το μήνυμα του Κώστα που εντάξει, έχετε όλοι δει τι γνώσεις έχει!! --> 
Εξαφανίστηκα λίγο παιδιά γιατί κόλλησα covid, είμαι πλέον καλά όμως και έτοιμη να στρίψω τους δίσκους
Εξαφανίστηκα λίγο παιδιά γιατί κόλλησα covid, είμαι πλέον καλά όμως και έτοιμη να στρίψω τους δίσκους

Ωωωωωωωω... Τι να πω... Ούτε στο τόσο δα φτάνω την αξιοσύνη σας! Η γνώμη σου, Κώστα, στο οτιδήποτε είναι σεβαστή για μένα. Και βέβαια δεν θα 'ταν κακό ένα λογότυπο! Αλλά καμιά ιδέα;
Γιατί με τη θολούρα μου, πού να κατεβάσω...
Πόσο ωραίο που έχεις γνωρίσει την brazil! Με την Ντιάνα, με τον agathan γνωρίζεστε; Σας έχω εκφράσει την επιθυμία μου... Διαδικτυακά ναι, γιατί όχι;
Απ' τ' ολότελα... 
Γιατί με τη θολούρα μου, πού να κατεβάσω...
Απ' τ' ολότελα... 
brazil, πολλά περαστικά!!!
Πώς ήταν η... εμπειρία
Καλή επιτυχία αύριο! Αν και απ' ό,τι έχουμε ακούσει μέχρι τώρα, αλλά κι από τα λεγόμενα του Κώστα, είναι σίγουρη! 
Πώς ήταν η... εμπειρία
Καλή επιτυχία αύριο! Αν και απ' ό,τι έχουμε ακούσει μέχρι τώρα, αλλά κι από τα λεγόμενα του Κώστα, είναι σίγουρη! 
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης