Το καφέ της καρδιάς μας

Το κομμάτι του forum για να συζητήσετε ότι σας προβληματίζει ή απασχολεί στην καθημερινότητα σας, ή να κάνετε ένα διάλειμμα.
Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Re: Το καφέ της καρδιάς μας

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Τρί Ιουν 28, 2022 3:42 pm

Είμαι εκτός facebook, agathan, λόγω... καλίασης εγκεφάλου @onion14@
Το zoom το 'χω δουλέψει κάνα δυο φορές και θεωρώ πως θα τα ξανακαταφέρω :emojis-9:
Ό,τι πεις :grin:

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Τρί Ιουν 28, 2022 8:16 pm

FB_IMG_1656432705779.jpg
FB_IMG_1656432705779.jpg (47.27 KiB) Προβλήθηκε 1035 φορές
Κούκλε δικό σου :emojis-12: :emojis-12:
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Τρί Ιουν 28, 2022 11:27 pm

Μήπως κανένας από τους... άτρωτους κούκλους θα κάνει την τέταρτη δόση; Εγώ -δεν αποκαλύπτω, βεβαιότατα, την όψη μου :emojis-20: - σκέφτομαι να το κάνω. Θα συμβουλευτώ φυσικά τον γιατρό μου γιατί έχω κάνει και τη δεύτερη δόση του Ocrevus στο τέλος του Μάη.

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Τετ Ιουν 29, 2022 12:54 am

Ααααα... καλο μου παιδι, δεν γνωριζα. συμπαθα με! :dizzy: :nose_pick:
Ε τοτε αν ειναι θα πρεπει να προχωριξουμε σε zoom. Κοινως να ξεζουμιστουμε :emojis-12:

Επισης την τεταρτη δοση λεω να την κανω προς το τελος του καλοκαιριου, να εχουν φυγει και οι ζεστες... εχω την ενεση να με ταλαιπωρει καλοκαιριατικα, δεν θελω κι αλλα :nose_pick:
Γενικα οσοι ειναι σε ανοσοκαταστολη, καλο ειναι να κανουμε τα εμβολια μας για να μην μας βρουν χειροτερα :nose_pick:

φυσικα μιλα με τον γιατρο σου, αλλα δεν πιστευω να σε σταματησει για καποιο λογο... :nose_pick:

υ.γ. Πρωτον εδω μεσα που ρθες ισχυει ενας νομος: ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΟΡΦΟΙ :grin: Δευτερον, για σενα ξερουμε οτι εισαι μια κουκλιτσα ζωγραφιστη που ολο γραφει και δεν σταματαει με την καμια (αβαταρ ε) :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12:

Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Τετ Ιουν 29, 2022 3:49 pm

Κράτα μικρό καλάθι, σε παρακαλώ agathan :emojis-20: Μην ξεζουμιστείς απότομα με μένα... :emojis-23: Την καταβρήκα με το άβαταρ και θέλω να το βλέπετε συχνά γι' αυτό και γράφω συνέχεια :roll:
Την ανοσοκαταστολή φοβάμαι που με το Ocrevus λένε πως είναι πιο μεγάλη γι' αυτό και βιάζομαι! Εγώ δεν πάω βέβαια πουθενά αλλά η δουλειά του άντρα μου έχει να κάνει με πολύ κόσμο... Εκείνος θα την κάνει την Παρασκευή. Οψόμεθα :emojis-8:

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Πέμ Ιουν 30, 2022 1:18 am

αααα και ελεγα να παρου κανενα καροτσι απο το σουπερ μαρκετ εδω παρακατου... πφφφφ... :emojis-12: :nose_pick:

ρωτα τον γιατρο και πες μας :grin:

Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Πέμ Ιουν 30, 2022 4:02 pm

Λοιπόν, έχω νέα. Ο γιατρός είπε να το κάνω προς το τέλος του Ιούλη, επειδή το Ocrevus έγινε τέλος του Μάη. Όσο για τα ενισχυμένα εμβόλια που θα έρθουν τον Σεπτέμβρη, θα τα ξαναπούμε. Εσύ, ως άνθρωπος με... διασυνδέσεις λόγω φαρμακείου, τι μαθαίνεις; :dizzy:
Μα γιατί κάθε φορά που προσπαθώ να μπω στο φόρουμ απ' το κινητό μου, ζητάει κωδικό; Και δεν δέχεται αυτόν που χρησιμοποιώ στο τάμπλετ; Περίεργο είπε το φίδι @onion14@
Η πολυλογία μου πάει σύννεφο :emojis-15:

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Παρ Ιούλ 01, 2022 1:20 am

ααα ετσι ειπε ο ειδημων :nose_pick: ε καντο τον Αυγουστο που θα ναι και παχιες οι μυγες :grin:

προς το παρον εχουν πεσει τα πνευματα με τους εμβολιασμους κτλ, ειναι χλιαρα τα πραγματα. αν μαθω κατι θα σας πω :nose_pick:

αυτο με το κινητο, νομιζω μου το χεις ξαναπει :nose_pick: δοκιμασε απο ανωνυμη περιηγηση και μετα με διαφορετικο browser. Κατι εχει κολλησει εκει οσφραινομαι :nose_pick:

ποιο φιδι; @onion35@ με ζωσανε και σενα; :emojis-12: ειναι απο κεινα που κανουν ενα σαουντ κατσε καλα ναουμ; :emojis-12:

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Παρ Ιούλ 01, 2022 11:46 am

Εγώ, με το super ανοσοποιητικό (ελλείψει φαρμάκων γαρ), έχω κάνει ήδη την τρίτη για μένα δόση (η πρώτη ήταν μονοδοσική), χωρίς την παραμικρή παρενέργεια! Ούτε καν τον πόνο στο σημείο έκχυσης του υγρού. Βέβαια ο γιατρός που μου το έκανε μου είπε πως όσο πιο πολύ πονάει κάποιος, τόσο πιο πολύ ισχυρό ανοσοποιητικό έχει! Περίεργο μου φάνηκε. Δηλαδή οι συνοδοιπόροι που παίρνουν ένα κάρο φάρμακα και πονάνε στο σημείο της ένεσης, έχουν ισχυρό ανοσοποιητικό;!
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από brazil » Παρ Ιούλ 01, 2022 12:55 pm

Καλό μήνα σε όλη την παρέα! !sundrinks!

Σοφία όσο κοιτάζω το άβαταρ σου, τόσο περισσότερο μου αρέσει :emojis-8:

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης