Το καφέ της καρδιάς μας

Το κομμάτι του forum για να συζητήσετε ότι σας προβληματίζει ή απασχολεί στην καθημερινότητα σας, ή να κάνετε ένα διάλειμμα.
Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Re: Το καφέ της καρδιάς μας

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Κυρ Σεπ 04, 2022 2:24 pm

Είσαι το κάτι άλλο! Ευχαριστώ πολύ, brazil! Δεν φανταζόμουν πως είναι σύγχρονοι!

MARINA

Δημοσίευση από MARINA » Κυρ Σεπ 04, 2022 4:27 pm

Καλησπέρα,καλό μήνα, καλό φθινόπωρο με λίγη καθυστέρηση αλλά πάντα με αγάπη και αγωνιστικούς χαιρετισμούς!!!Αγγαθανακι τι σε βρήκε με τον στόμα σου και σένα καλοκαιριατικα !!Περαστικα και ευχομαι να εχεις ηδη πληρως αναρρωσει...Κι εγώ ένα καταγματακι και τραυματισμους ειχα πάλι, αφού ασταθεια και οστεοπόρωση προχωρημένη δεν είναι και ο καλύτερος συνδυασμός...Από φωτογραφίες Κώστα ψηφίζω 1,2,5,7 με βάση αριθμούς που βλέπω επάνω τους εννοείται.Φιλια σε όλους και ιδιαιτέρως στην αγαπημένη μου Ντιανα !!! =Kiss of love= =Kiss of love= =Kiss of love=
C'est la vie!!!j'aime la vie!!!

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Κυρ Σεπ 04, 2022 7:05 pm

ΣοφίαΟ έγραψε:
Κυρ Σεπ 04, 2022 2:24 pm
Είσαι το κάτι άλλο! Ευχαριστώ πολύ, brazil! Δεν φανταζόμουν πως είναι σύγχρονοι!
Αν παρατηρήσεις προσεκτικά τον πίνακα, θα διακρίνεις πολλές διάσημες προσωπικότητες κρυμμένες μέσα στο πλήθος όπως: Λίνκολν, Μάο Τσε Τουνγκ, Λένιν, Στάλιν, Τσε Γκεβάρα, Γκάντι, Αϊνστάιν, Σαρλό, Χίτλερ, Ναπολέοντα, Γαλιλαίο, Έλβις Πρίσλεϋ, Μάικλ Τάϊσον, Πελέ, Μάικλ Τζόρνταν, Μπρους Λι και αρκετές ακόμα που δεν μπορώ ν΄ αναγνωρίσω.
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Κυρ Σεπ 04, 2022 7:24 pm

Ναι, βρήκα αναφορές για τον πίνακα και τις διάβασα. Με την πρώτη ματιά, το μυαλό μου πήγε στον Ιερώνυμο Μπος...

Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Κυρ Σεπ 04, 2022 9:05 pm

"Τιτλοφορείται «Συζητώντας τη Θεία Κωμωδία με τον Δάντη» και ολοκληρώθηκε το 2006. Πρόκειται για έργο τριών ελάχιστα γνωστών ζωγράφων από την Ταϊβάν, του Ντάι Ντούντου, του Λι Τιέζι και του Ζανγκ Αν.
Οι τρεις καλλιτέχνες δεν άντεξαν στον πειρασμό: απεικόνισαν (και) τους εαυτούς τους στο περιθώριο του πίνακα, ακολουθώντας μια συνήθεια αρκετών ζωγράφων της Αναγέννησης."
Κάτι απ' αυτά που βρήκα.

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Δευ Σεπ 05, 2022 11:38 am

Η Brazil εξελίσσεται σε ψαχτήρι Νο 2. Τι εξελίσσεται δηλαδή, είναι! Το Νο 2 μπαίνει μόνο για τις ξεχωρίζουμε με την Ντιάνα. Δεν υποδηλώνει ιεραρχία. Τους ζωγράφους, με μία αναζήτηση τους βρήκε!
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από brazil » Δευ Σεπ 05, 2022 1:40 pm

ΣοφίαΟ έγραψε:
Κυρ Σεπ 04, 2022 7:24 pm
Με την πρώτη ματιά, το μυαλό μου πήγε στον Ιερώνυμο Μπος...
χαχαχαχα κι εμένα λόγω χρωμάτων και που είναι πολλή λεπτομέρεια μαζεμένη υποθέτω, γιατί ο συγκεκριμένος πίνακας δεν φαίνεται σαν να έγινε υπό την επήρεια πολλών ναρκωτικών :lol: :lol: :lol:
(να μην παρεξηγηθώ φυσικά, μιας που μου αρέσει το έργο του Ιερώνυμου Μπος, απλά έχει αυτόν τον τρομακτικό υπερρεαλισμό σε αντίθεση με το «Συζητώντας τη Θεία Κωμωδία με τον Δάντη»)

κώστας έγραψε:
Δευ Σεπ 05, 2022 11:38 am
Η Brazil εξελίσσεται σε ψαχτήρι Νο 2. Τι εξελίσσεται δηλαδή, είναι! Το Νο 2 μπαίνει μόνο για τις ξεχωρίζουμε με την Ντιάνα. Δεν υποδηλώνει ιεραρχία. Τους ζωγράφους, με μία αναζήτηση τους βρήκε!
έχω αδυναμία στην τέχνη γενικότερα :emojis-4:

Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Δευ Σεπ 05, 2022 3:09 pm

Και γω, brazil, αλλά το μυαλό μου... :emojis-16: Καλά σε λέει ψαχτήρι νο2 ο Κώστας! Με τη μία να τον βρεις! @onion20@

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Δευ Σεπ 05, 2022 7:47 pm

δυστυχως δεν μπορω να συμμετεχω στην συζητηση σας :nose_pick:

δεν γνωριζω απο αυτα τα πραματα διοτι ειμεθα οικονομικα ασθενεστεροι και εχουμε μια φλεγμονη ιστορικοτητος... με λενε αρτεμη και πολυ νοημα ρε παιδακι μου! χαρρυ κλυν. μεχρι εκει φτανω :grin: :nose_pick:

Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Δευ Σεπ 05, 2022 11:25 pm

Άσ' τα αυτά, σιγά μη φτάνεις μόνο μέχρι εκεί!!! Άλλα μας έχουν αποδείξει οι γνώσεις σου! Εσύ κοίτα να μας μαζώξεις για τη βιντεογνωριμία... Εντάξει; :dizzy:

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες