Το καφέ της καρδιάς μας

Το κομμάτι του forum για να συζητήσετε ότι σας προβληματίζει ή απασχολεί στην καθημερινότητα σας, ή να κάνετε ένα διάλειμμα.
Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Re: Το καφέ της καρδιάς μας

Δημοσίευση από brazil » Τρί Οκτ 18, 2022 9:00 pm

Καλησπέρα!!! Πως είστε;;; Χάθηκα λίγο παιδιά, συμβαίνουν διάφορα. Καλά διάφορα όμως, δεν είναι να τα αφήνουμε να περνούν και να μη τα ζούμε όταν έχουμε την ευκαιρία @onion24@

Έχετε παρατηρήσει όταν περνάτε κρύωμα ή κάποια ιωσούλα, να ηρεμούν άλλα συμπτώματα;; Το παθαίνω με τις ημικρανίες και την ζαλάδα να υποχωρούν λίγο. Με τη σπαστικότητα και τα μουδιάσματα δεν νιώθω διαφορά. Το λέω γιατί πέρασα ένα κρύωμα, ήμουν απλά συναχωμένη 3-4 μέρες, τίποτα βαρύ, ένιωθα καλύτερα όμως!

Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Τρί Οκτ 18, 2022 9:50 pm

Όλοι χαθήκαμε, brazil... Πολλά περαστικά! Άλλο και τούτο! Δεν μπορώ να πω πως έχω καταλάβει κάτι παρόμοιο! Πάντως, καλό είναι κι αυτό :emojis-8:

Τα υπόλοιπα ομορφόπαιδα???? Όλα και όλοι καλά;
images.jpeg-7.jpg
images.jpeg-7.jpg (9.79 KiB) Προβλήθηκε 1029 φορές

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Τετ Οκτ 19, 2022 11:53 am

Καλημέρα σε όλες και όλους. Αυτές τις μέρες περνάω κι΄ εγώ μια ιοσούλα με βήχα. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι παρόμοιο μ΄αυτό που λες Brazil, αλλά εγώ, πέρα από τη σπαστικότητα που είναι κοινή σε όλους μας, δεν έχω τα συμπτώματά σου. Προφανώς θα έχεις δοκιμάσει τα διάφορα σκευάσματα που κυκλοφορούν για ημικρανίες. Δεν σου κάνουν τίποτα;
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από brazil » Τετ Οκτ 19, 2022 12:21 pm

κώστας έγραψε:
Τετ Οκτ 19, 2022 11:53 am
Καλημέρα σε όλες και όλους. Αυτές τις μέρες περνάω κι΄ εγώ μια ιοσούλα με βήχα. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι παρόμοιο μ΄αυτό που λες Brazil, αλλά εγώ, πέρα από τη σπαστικότητα που είναι κοινή σε όλους μας, δεν έχω τα συμπτώματά σου. Προφανώς θα έχεις δοκιμάσει τα διάφορα σκευάσματα που κυκλοφορούν για ημικρανίες. Δεν σου κάνουν τίποτα;
Καλημέρα! Ναι, ναι, έχω δοκιμάσει όλα αυτά τα χρόνια ό,τι μου προτείνουν + εναλλακτικές θεραπείες ακόμα. Υποβόσκει μόνιμα αυτό το πράγμα, έχω μάθει να το κρατάω σε μια ηρεμία (σκοτάδι, ποτέ αρώματα πουθενά, ησυχία κλπ). Παρόλα αυτά περνάω περιόδους που υποφέρω καθημερινά από τις ημικρανίες. Υπάρχει ένα χάπι που με βοηθά σε έναν βαθμό, απλά πρέπει να το πάρω νωρίς, με το που νιώσω την αύρα. Όμως είναι κι αυτό ακριβό (ακόμα και όταν μου το συνταγογραφούν), δεν γίνεται να το παίρνω καθημερινά.
Επεισόδια έχω συνήθως 2-3 φορές τον χρόνο και κρατάνε 1+ μήνα.

Όπως και να ΄χει, είμαι ακόμα ανοιχτή σε προτάσεις αν κάποιος άλλος ξέρει κάτι να δοκιμάσω.

Περαστικά Κώστα και σε εσένα :/emojis-5:

Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Τετ Οκτ 19, 2022 4:11 pm

Πολλά περαστικά κι από μένα, Κώστα! :emojis-8:

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Πέμ Οκτ 20, 2022 3:15 pm

Brazil, από πότε υποφέρεις από πονοκεφάλους και ημικρανίες;
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από brazil » Παρ Οκτ 21, 2022 11:33 am

Μετά από μία μεγάλη υποτροπή ιλίγγου πριν από 6-7 χρόνια. Την τελευταία υποτροπή που έκανα γενικά.

Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Τρί Νοέμ 08, 2022 12:53 pm

Agathan, χρόνια καλά, χρόνια γεμάτα αισιοδοξία! Να σε χαιρόμαστε! Το δώρο μου, μια αγκαλιά γεμάτη χρώματα κι αρώματα
images.jpeg-9.jpg
images.jpeg-9.jpg (8.47 KiB) Προβλήθηκε 928 φορές

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Τρί Νοέμ 08, 2022 1:58 pm

Πολύχρονος με υγεία και αγάπη και ό,τι άλλο επιθυμείς =mylove=
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Τρί Νοέμ 08, 2022 4:11 pm

Χρόνια πολλά! Σου εύχομαι να περνάς όπως σου αρέσει και η σκλήρυνση να σε ξεχάσει για πάντα. Εικόνα

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 13 επισκέπτες