Το καφέ της καρδιάς μας

Το κομμάτι του forum για να συζητήσετε ότι σας προβληματίζει ή απασχολεί στην καθημερινότητα σας, ή να κάνετε ένα διάλειμμα.
Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Re: Το καφέ της καρδιάς μας

Δημοσίευση από brazil » Παρ Φεβ 24, 2023 9:20 am

Ντιανα έγραψε:
Πέμ Φεβ 23, 2023 2:44 pm
!rofle! !rofle! !rofle!

Δεν νομίζω ότι θα βγάλεις άκρη και όλες οι απαντήσεις είναι σωστές :emojis-11: :emojis-11: :emojis-11:
Θέλω το 1% :emojis-11: :emojis-11: :emojis-11:
:emojis-20: :emojis-20: Δικό σου το 1%, τρελάθηκε το αφεντικό, μοιράζει ποσοστά :lol: :lol: :lol:

Και επειδή γελάω από χθες, σήμερα στο μπαράκι έχει... χιουμοριστικό πρόγραμμα :emojis-9:

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Παρ Φεβ 24, 2023 9:37 pm

Εισαι συ μια κουβαρντοοοουυυυυ :grin: :emojis-12:
Ρε αμα τρελαθει τελειως αυτη, θα μας δωκει και 2%!!!! Αν ειναι δυναμον! :emojis-12:

Οσο για τις λογοτεχνικες αναζητησεις.. θα ηθελα υπενθυμισω-ξεθαψω και την ιδεα του blog του κεντρικου site που εχει παραπεσει και παραμεληθει. Ισως σας δωσει αλλη οπτικη και να δουλεψετε σε αυτο, ισως να μην σας ενδιαφερει καθολου. εγω το πα και ας πεσει χαμε :nose_pick:

Το λοιπον... εχω πολλα και διαφορα να συμβαινουν εδω γυρω. :nose_pick:
Πρωτα πρωτα... ο φαρμακοποιος αποφασισε στην αρχη του χρονου οτι θα αλλαξει το κεντρικο λογισμικο του φαρμακειου και θα βαλει καινουριο, πιο καλο, πιο συγχρονο, κτλ. Ποιος θα την πληρωνε; Ο Αααααααγγγεεεεεελλλοοοοοοοοοοοος :nose_pick: :emojis-13:
Η αλλαγη εγινε στα μεσα φεβρουαριου. Φυσικα την πληρωσε ο Αγγελος. Ειχε να κανει ολη την αλλαγη, να προσεξει ολους τους φορολογικους μηχανισμους, να προσεξει την μεταφορα των εγγραφων προιοντων και πελατων απο το παλιο προγραμμα, την ορθη διεκπαιρεωση ηλεκτρονικων. αυλων και μη, συνταγων, την εκπαιδευση του προσωπικου ωστε να λειτουργησει στο καινουριο λογισμικο και να μπορει να κανει δουλεια, και πολλα αλλα. Μεσα σε ολο αυτο ειχε τον φαρμακοποιο να ειναι ετοιμος να παθει 4 εγκεφαλικα και 2 καρδιακα και επρεπε να τον διαχειριστει και αυτονανα :nose_pick: οπως και την καθε αηδια που του ρχοταν στο κεφαλι :nose_pick: μην ξεχασω, μεσα στην επομενη εβδομαδα ειναι να γινει η καταθεση των συνταγων του Φεβρουαριου, που ειναι μια χρονοβορα διαδικασια, και προφανως θα περασει απο πααανωωω μοοουυυ... :nose_pick:

Περαν τουτων, η καριολαιν μου κανει τζιριτζατζουλες :nose_pick: εχει γινει πιο "δυσκολο" το ποδι, με εχει δυσκολεψει η κυστη μου, το δεξι μου ματι, με φοβιζει το δεξι ποδι γιατι ή το κουρασε το αριστερο ή κατι του συμβαινει και αλλα τετοια ομορφα και λουλουδατα (μου εδωκε τα φωτα του και ο φιλτατος κωστας τηλεφωνικως, για καποια απο αυτα). Σημερις πηγα στην νευρολογο και της τα πα τα περισσοτερα, ειδε το ματι μου που χοροπηδαει λιγο και μου λεει θα κανεις τις μαγνητικες και θα δουμε.
Εκει μου επιβεβαιωσε κατι που σκεφτομουν, η ιντερφερονη μπορει να μην μου κανει πλεον δουλεια και να πρεπει να παρω κατι πιο δυνατο :dizzy: :nose_pick:
Μεσα σε αυτα εγω φοβαμαι να μην ακουστει μια λεξη μονο: προιουσα. :dizzy: :dizzy: :dizzy:

Σεις; καλα; ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ :grin:

Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από brazil » Σάβ Φεβ 25, 2023 12:20 am

Agathan ελπίζω όπως ήρθαν να φύγουν μόνα τους! Ξέρεις πως έρχονται άλλωστε όταν πιεζόμαστε συναισθηματικά ή και σωματικά, τα άτιμα!!
Το μάτι που παίζει εμένα, παίζει βέβαια ακόμα, αλλά με το κολλύριο τα φυσικά δάκρυα που βάζω, δεν με ενοχλεί σχεδόν καθόλου! Οφθαλμίατρος μου το είχε προτείνει δηλαδή γιατί και εγώ δεν θα το σκεφτόμουν μόνη μου.

Πάντως να ξέρεις πως και να σου περάσουν όλα, εγώ θα στο δώσω το +2% γιατί είμαι μερακλού!

MARINA

Δημοσίευση από MARINA » Κυρ Φεβ 26, 2023 8:23 pm

Αγγελε να ξερες πόσο ταυτίστηκα μαζί σου :dizzy: :emojis-22: ...με αυτή την πίεση στη δουλειά όπου θες αλλά επειδή δεν έχεις δυναμεις και αντοχές να την παλέψεις, πιέζεις τον εαυτό σου,αφού κανείς δεν καταλαβαίνει ότι έχεις πραγματικά ειδικές ανάγκες (ακόμα και αν φαίνεσαι κινητικος κλπ) και προσπαθείς συχνά να βγάλεις δουλειά σε χρόνους και υπό πίεση που κάνουν την καριολαιν να αγριεύει...Ευχομαι και ελπίζω να μην έχει υπάρξει καμία επιδείνωση και να είναι απλά ότι γρύλισε δείχνοντας σου τα δόντια της για να μην σε μαστιγώσεις άλλο....δυστυχώς το σύστημα δεν μας καλύπτει αρκετά όσους εργαζόμαστε έχοντας στην πλάτη μας την καριολαιν...Καμία ελάφρυνση, αντίθετα συχνά μπορεί να ισχύσει επιβάρυνση και αυτό λέγεται αδικία...Η ίση μεταχείριση των ανισων...ένας άνθρωπος με αναπηρία 40, 50% και άνω που εργάζεται,δεν θα έπρεπε να έχει μειωμένη εργασία?Μειωμενη επιβάρυνση?Δικαίωμα για περιοδική λήψη άδειας?Πώς θα γεμίσει μπαταρίες να μπορέσει να συνεχίσει?Επαπειλειται ετσι μια επιδείνωση της υγείας σου που μπορεί να είναι και πολύ άγρια και επώδυνη και ενώ δεν έχεις διέξοδο σε παραίτηση, γιατί είσαι και νέος και πώς θα ζήσεις, αν δεν έχεις άλλους πόρους κλπ ...Νομίζω ότι πάνω σε αυτές τις ανάγκες ανθρώπων με αναπηρία χωρίς παραπληγία (ακόμα τουλαχιστον) δεν έχει γίνει σοβαρή δουλειά και φοβάμαι ότι δεν πρόκειται να γίνει...Υπάρχει μια υποκρισία ότι όλα καλά,αλλά δεν είναι...Ετσι άλλοι εργάζονται κρύβοντας το θέμα της σκπ από εργοδότη,άλλοι το λένε αλλά περνάει λίγο στα ψιλά γράμματα αφού σε βλέπουν όρθιο και περιποιημένο πχ άρα σου λέει μια χαρά είσαι!Τι να εξηγήσεις και τι να πεις και ποιος να καταλάβει αν δεν το βιώνει?Νομίζουν κάποιοι μάλιστα ότι κοροϊδεύεις...Το σύστημα γενικά βολεύεται να υποκρίνεται ότι όλα καλά...μιλάνε για δικαιώματα Αμεα, και δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω....
C'est la vie!!!j'aime la vie!!!

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Τρί Φεβ 28, 2023 10:02 pm

Νομιζω σου ξυπνησα δυσκολα συναισθηματα... Δεν εχεις αδικο κανενα, καθε αλλο. Κανεις δεν καταλαβαινει τι περναμε και θα το αφησω εκει, ανοιχτο για να το μεταφερει κανεις στην περιπτωση του.
Τους αδικεις; Αν δεν βρισκομουν στην θεση μου και ημουν στην αντιπερα οχθη, δεν θα ειχα καταλαβει πολλα πραγματα. Ουτως ή αλλως το λεμε και μεταξυ μας "αν δεν το παθεις, δεν μπορεις να καταλαβεις". Θα εκανα ομως τον κοπο να ρωτησω, να μαθω και να δειξω εστω καποιον σεβασμο...
Ειδικα οι "αορατες" παθησεις εχουν τετοια προβληματα. Μιλας για σενα και ακους φρασεις του τυπου "ελα μωρε, τιποτα δεν εχεις!!! μια χαρα εισαι!!!" και συ με το ζορι στεκεσαι ορθιος. Ακομα και αν ησουν ανοιχτος για το τι γινεται με σενα, καταλαβαινεις οτι εχεις περασει στα ψιλα γραμματα (το οτι κοροιδευεις, ειναι λογος για να ξεκοψεις τελειως με τον αλλο, δεν υπαρχουν υποχωρησεις ή δευτερες σκεψεις), και σιγα σιγα βλεπεις οτι πρεπει δειχνεις δυνατος για να μην σου τρωνε την ψυχη τα πικροχολα σχολια. Οσο αντεξεις. Ουτως ή αλλως εχεις μαθει να ζεις για την επομενη μερα, γιατι απλα δεν ξερεις τι θα σου ξημερωσει.
Καποια στιγμη ελπιζω να φτιαξουν τα πραγματα, να δινουν παραπανω σημασια στο τι γινεται με μας... Μεχρι τοτε ομως πρεπει να παρουμε τα πραγματα στα χερια μας. :have_a_nice_day:

Σε αλλα νεα... απανταχου θαμωνες! πειτε μου! θα ντυθουμε ανοιξιατικοι ή μπα; :grin: :nose_pick:

Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από brazil » Τετ Μαρ 01, 2023 10:58 am

agathan έγραψε:
Τρί Φεβ 28, 2023 10:02 pm
...
Ειδικα οι "αορατες" παθησεις εχουν τετοια προβληματα. Μιλας για σενα και ακους φρασεις του τυπου "ελα μωρε, τιποτα δεν εχεις!!! μια χαρα εισαι!!!" και συ με το ζορι στεκεσαι ορθιος. Ακομα και αν ησουν ανοιχτος για το τι γινεται με σενα, καταλαβαινεις οτι εχεις περασει στα ψιλα γραμματα (το οτι κοροιδευεις, ειναι λογος για να ξεκοψεις τελειως με τον αλλο, δεν υπαρχουν υποχωρησεις ή δευτερες σκεψεις), και σιγα σιγα βλεπεις οτι πρεπει δειχνεις δυνατος για να μην σου τρωνε την ψυχη τα πικροχολα σχολια. Οσο αντεξεις. Ουτως ή αλλως εχεις μαθει να ζεις για την επομενη μερα, γιατι απλα δεν ξερεις τι θα σου ξημερωσει.
....
!clapping1! !clapping1!

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Τετ Μαρ 01, 2023 5:10 pm

Καλησπέρα παιδιά και καλό μήνα;;; Με ερωτηματικό... Δεν είναι και τόσο καλός από όλες τις απόψεις :emojis-18:

FB_IMG_1677664398552.jpg
FB_IMG_1677664398552.jpg (33.67 KiB) Προβλήθηκε 1882 φορές
Ταυτίστηκα και με τον Άγγελο και με τη Μαρίνα με όσα έγραψαν και νιώθω θλίψη και θυμό
Ειδικά με σας τους δύο άγγελε και Μαρίνα που ξεκινήσαμε μαζί εδώ στεναχωριέμαι για όσα σας συμβαίνουν.... Όταν γνώρισα τον Άγγελο ήταν ένα παλικάρι γεμάτο ζωή και δύναμη και χιούμορ και από τότε ευχόμουν να παραμείνει έτσι και να συνεχίζει νά τρέχει τα χιλιόμετρα που έτρεχε τότε... Πραγματικά Άγγελε εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά και η καριολάιν να σε αφήσει ήσυχο...
Μαρίνα μου έχουμε συζητήσει τόσες φορές για την κούραση που νιώθεις και για τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει στη δουλειά.... Και για την πίεση και για το ανάλγητο κράτος.... Ο σύλλογος για τη σκλήρυνση έχει καταφέρει αρκετά αλλά είναι πολλά ακόμα που πρέπει να κάνει... Και άντε να βγάλει άκρη κάνεις...
Στα δικά μου τώρα.... Δεν είμαι καθόλου καλά, πάω από το κακό στο χειρότερο... Αρχίζουν να με εγκαταλείπουν και τα χέρια (κάποτε ζωγράφιζα, τώρα ούτε να γράψω δεν μπορώ καλά-καλά, μόνο κάτι ορνιθοσκαλίσματα) τα πόδια ακίνητα και ελπίδα καμία... Το μόνο φως που βλέπω στην άκρη του τούνελ και αυτό πολύ αμυδρό είναι τα βλαστοκύτταρα, αν είμαι κατάλληλος λήπτης... Και σκέφτομαι να μπω στο ΑΧΕΠΑ για καμιά βδομάδα να με ξεσκονίσουν και να μιλήσω για πιθανές αγωγές και για τα βλαστοκύτταρα.... Εννοείται πως παραμένω στο spa τέσσερα χρόνια τώρα... Μακριά από την οικογένεια και τους φίλους.... Εδώ να πω ότι περισσότερο φίλοι είναι οι φίλοι του διαδικτύου παρά οι φίλοι που μεγάλωσα μαζί τους.... Πολύ εύκολα σε ξεχνούν οι άνθρωποι όταν λείπεις...
Θα αναρωτιέστε γιατί μένω ακόμα στο spa.... Στο σπίτι μου θα γυρίσω μόνο αν είμαι αυτόνομη... Αλλιώς ίσως ποτέ... Το μόνο που έχω είναι η αξιοπρέπειά μου και αυτή δεν θα την θυσιάσω για κανένα λόγο. Από την άλλη οι φυσικοθεραπείες που κάνω (τρεις με τέσσερις καθημερινά) με κρατούν σε μία σταθερή κατάσταση... Νομίζω...
Αυτά και από μένα... Πολλά φιλιά σε όλους =Kiss of love= =Kiss of love=

Υ.Γ. αλλαγή σκηνικού μπορούμε να κάνουμε και 21 Μάρτη (γνώμη μου)
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Πέμ Μαρ 02, 2023 8:53 pm

Δεν θα ελεγα οτι ξεκινησε καλα ο μηνας... επιεικως...

Δεν θα ηθελα να μπω σε λεπτομερειες, δεν γνωριζω αρκετα. Θα πω μονο ειχα παρει πριν μερικα χρονια το τρενο που κανει το Αθηνα-Θεσσαλονικη (η Ντιανα θα το θυμαται γιατι ετσι ειχα φτασει στα μερη της). Δεν θα το ελεγα και καποια απαραμιλλη εμπειρια... αλλα οπως ακουσα και καπου και συμφωνησα: "Απο τυχη ζουμε"

Στα δικα μας προβληματα... ταιριαζει η φραση που λεω απο παλια "η ζωη ειναι ωραια ... αλλα τα χει με αλλον"

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Παρ Μαρ 03, 2023 4:33 pm

Σήμερα έχει γενέθλια ο admin μας :grin:
Άγγελε, χρόνια πολλά και καλά με ευχή καρδιάς να σε αφήσει ήσυχο η καριολάιν... Μακάρι κάθε όνειρο σου να πραγματοποιηθεί !pinkrose! !pinkrose! !pinkrose! !pinkrose! !pinkrose!

if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από brazil » Παρ Μαρ 03, 2023 7:15 pm

ωωωωω Χρόνια πολλά και καλά Άγγελε!! Ό,τι επιθυμείς αγαπητέ! !hearteyes! :champagne3:

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες