Εγώ έτσι κι έτσι, χειροτερεύει η αριστερή πλευρά μου όσο πάει και με πήρε λίγο από κάτω το τελευταίο διάστημα. Είναι και περίοδος που τρέχω σε ιατρούς τώρα οι αρχές του Μάη, να ξεμπερδεύω από όλους μαζί γιατί όσο να 'ναι, ευχάριστο δεν το λες. Αλλά δεν έκανα τη δημοσίευση αυτή για να σας πω τα αρνητικά - μα για να ζητήσω ιδέες και γνώμες!
Μέσα σε όλα λοιπόν, επισκέψεις, εξετάσεις, αποτελέσματα κλπ, πήγα σήμερα πρώτη φορά στην προσωπικό μου ιατρό. Και αφού μου πήρε ιστορικό παθήσεις, χειρουργεία, συμπτώματα, φάρμακα που παίρνω κλπ - είχε πολλά να γράψει η γυναίκα, παιδιά γυρίζει και μου λέει αυτολεξεί:
- "πως και κρατιέσαι εσύ με όλα αυτά χωρίς να παίρνεις αντικαταθλιπτικά;"
Κρατήθηκα και δεν την ρώτησα -είστε σίγουρα ιατρός;
Πάλι καλά που δεν μου είπε το κλασσικό πλέον "έχεις 67% αναπηρία; αφού μια χαρά σε βλέπω!", γιατί το ακούω κι αυτό συχνά από ανθρώπους που με βλέπουν έτσι ωραία που είμαι όταν κάθομαι ειδικά! (Μου είπε βέβαια η ιατρός πως ίσως το περπάτημα να με βοηθήσει
Θέλω ιδέες και γνώμες λοιπόν! Αναζητώ ευφάνταστες ή αστείες απαντήσεις σε κάτι τέτοια, βοηθήστε παιδιά γιατί μου λένε διάφορα και κρίμα να ξεκινήσω να ειρωνεύομαι - γιατί εκεί με βλέπω να καταλήγω

Εσύ τι απαντάς στο "αφού μια χαρά είσαι!"; όταν δεν σε νοιάζει ειδικά καθόλου ο συγκεκριμένος άγνωστος που έτυχε να συναντήσεις σε μια δημόσια υπηρεσία ας πούμε.