ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟΣ

Έχοντας ένα πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής είναι σημαντικό για την διαχείρηση της ασθένειας. Ένα κομμάτι αυτής είναι και η διατροφή.
Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Re: ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟΣ

Δημοσίευση από κώστας » Κυρ Ιούλ 23, 2023 1:18 pm

Έχω την αίσθηση, πως ένα βραδινό μπιτσόμπαρο με την κοπέλα σου, ποτάκι και μουσική, είναι το γιατρικό! Γιατρός δεν είμαι βέβαια, αλλά το φάρμακο που προτείνω είναι εξαιρετικά αξιόπιστο, παντελώς ακίνδυνο και δοκιμασμένο!!!

beach-house Παξοί.jpg
beach-house Παξοί.jpg (64.65 KiB) Προβλήθηκε 1951 φορές
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Δευ Ιούλ 24, 2023 3:34 pm

Εκεί θέλω να πάω απεγνωσμένα :grin: αχ αχ αχ :dizzy: με μία ασίγαστη μανία θέλω ό,τι μου λείπει :grin:

Όσο για σένα αγαπητέ φίλε, συμφωνώ απόλυτα με τους προλαλήσαντες... Χαλάρωσε και απόλαυσε τη ζωή σου
:have_a_nice_day:
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Τρί Ιούλ 25, 2023 12:38 am

Τελευταία και καταϊδρωμένη να 'μαι και γω! Τι να προσθέσω; Σου τα είπαν άλλοι - τα καλύτερα παιδιά έβερρρρρρρρ! Άκουσέ μας!
Ντιάνα, πάμε παρέα @onion29@

Trae

Δημοσίευση από Trae » Τετ Ιούλ 26, 2023 6:54 pm

Καλησπέρα η μυική αδυναμία πχ στο ποδι φαίνεται στο ηλεκτρομυογραφημα; Γίνεται να οφείλεται σε ψυχοσωματικά γιατί από ότι ξέρω και έχω διαβάσει η αδυναμία οφείλεται εκεί πολλές φορές

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Τετ Ιούλ 26, 2023 7:41 pm

Αν νιώθεις μυϊκή αδυναμία, συζήτησε με τον γιατρό σου για το ενδεχόμενο να είναι παρενέργεια κάποιου φαρμάκου που ενδεχομένως παίρνεις. Υπάρχουν μερικά φάρμακα που αποδυναμώνουν τους μυς (πχ τα κορτικοστεροειδή και οι στατίνες). Το κρυολόγημα και η γρίπη, συνήθως προκαλούν κόπωση και αδυναμία για μερικές εβδομάδες. Συμπτώματα τα οποία όμως υποχωρούν με το που η ασθένεια εξασθενήσει. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι ιοί που μολύνουν τους ίδιους τους μυς, αλλά αυτό είναι απίθανο να συμβεί εάν γενικότερα είσαι υγιής. Άλλοι λόγοι μπορεί να είναι ο covid-19 ή και κάποιος μυϊκός τραυματισμός (βλέπε λακκούβα με το αυτοκίνητο).
Με το ηλεκτρομυογράφημα καταγράφεται η ηλεκτρική δραστηριότητα εντός των μυών. Με το ηλεκτρονευρογράφημα μελετάται η αγωγιμότητα των περιφερικών νεύρων, κυρίως εκείνων που βρίσκονται στα άνω και κάτω άκρα.
Περισσότερα και πιο υπεύθυνα, στο γιατρό σου!
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

Trae

Δημοσίευση από Trae » Τετ Ιούλ 26, 2023 7:43 pm

Όχι δεν παίρνω κάποιο φάρμακο μόνο βιταμίνες. Εγώ γι αυτό τρελαινομουν και έλεγα είναι σίγουρα ΣΚΠ αλλά τέλος πάντων. Ας το αφήσω στα ψυχοσωματικά τι να πω (Υγ. Μπορώ να αθληθω κανονικά να παίξω μπάλα όλα απκα νομίζω κουράζεται πιο εύκολα….)

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Τετ Ιούλ 26, 2023 7:47 pm

Πες του γιατρού σου, τι βιταμίνες παίρνεις.

Trae

Δημοσίευση από Trae » Τετ Ιούλ 26, 2023 7:49 pm

Μαγνήσιο , Β12 , βιταμίνη Δ

Trae

Δημοσίευση από Trae » Τετ Ιούλ 26, 2023 9:57 pm

Από τι άλλο μπορεί να είναι ; Είναι ύποπτο αυτό ;ξέρει κανείς ;

Trae

Δημοσίευση από Trae » Τετ Ιούλ 26, 2023 10:54 pm

Προσπάθησα έκανα τα πάντα για να ξεχαστώ αλλά να Μαι πάλι εδώ ….με αυτό το σύμπτωμα το οποίο με έχει τρελάνει δεν αντέχω άλλο ..Μυική αδυναμία στο αριστερό ποδι νιώθω όταν τρεχω κουράζεται πιο εύκολα σαν να καίγεται …😢😢😢😢😢

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διατροφή Και Συμπληρώματα Διατροφής”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης