Το καφέ της καρδιάς μας

Το κομμάτι του forum για να συζητήσετε ότι σας προβληματίζει ή απασχολεί στην καθημερινότητα σας, ή να κάνετε ένα διάλειμμα.
Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Re: Το καφέ της καρδιάς μας

Δημοσίευση από κώστας » Τρί Μαρ 19, 2024 12:56 pm

Δεν έχουν προταθεί άλλες, οπότε αναγκαστικά όλες. Εκτός βέβαια αν θέλεις να διαλέξεις κι΄ εσύ κάποιες.
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Πέμ Μαρ 21, 2024 12:50 am

Ας αφήκουμε μέχρι το σουκου τότε βάζουμε όποιες ειναι. Τι λες; :nose_pick:

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Πέμ Μαρ 21, 2024 1:24 pm

ok
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Τρί Μαρ 26, 2024 3:01 pm

Agathan, μην ξεχάσουμε τις φωτογραφίες!

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Τετ Μαρ 27, 2024 8:16 pm

Γεια και χαρά σας ομορφόπαιδα :grin:
Ωραίες φωτογραφίες Κώστα @onion20@
Αγκαθανάκι, ακριβώς έτσι είναι με τη ζέστη... Εγώ νιώθω φοβερή αδυναμία στα χέρια και στα πόδια και είμαι μόνιμα, 24 ώρες του 24ωρο με ανεμιστήρα και air condition, οταν αρχίζουν οι ζέστες...
Σε άλλα νέα, δεν περνάω και την καλύτερη φάση της ζωής μου... Νιώθω κουρασμένη ψυχικά και σωματικά... Αλλά ξέρω πώς θα επανέλθω τουλάχιστον ψυχικά, θα μου περάσει... Σωματικά, άστα να πάνε... :emojis-13:
Καθημερινά μου τηλεφωνία η μάνα μου... Τι κάνεις μου λέει... Μία χαρά απαντάω... Γιατί είσαι καλά; μου λέει... Γιατί έχω το μυαλό μου και την ψυχή μου καλά, της λέω και έχω αποδεχθεί το πως είμαι σωματικά... Και η πλάκα είναι ότι παίρνει κουράγιο από μένα αντί εγώ από αυτή... Και όχι μόνο η μάνα μου αλλά και η οικογένειά μου και αλλοι φίλοι και συμπάσχοντες... Αναρωτιούνται όλοι πώς νιώθω καλά ενώ είμαι κλεισμένη σε ένα δωμάτιο εδώ και 5 χρόνια.... Και πραγματικά και εγώ απορώ με τον εαυτό μου πού βρίσκω τη δύναμη και δεν έχω κατάθλιψη και έχω το μυαλό μου στη θέση του... Νομίζω το μυστικό είναι η αποδοχή της κατάστασης και το ξέσπασμα κατά διαστήματα π.χ μία φορά το μήνα αφήνω τον εαυτό μου να ξεσπάσει είτε με δάκρυα είτε με νεύρα.... Αν και έχω μήνες να ξεσπάσω, ίσως για αυτό νιώθω κουρασμένη... Μάλλον τα είπα εδώ και ξέσπασα για τώρα :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12:
Αυτά. Σας ζάλισα :emojis-12: σας φιλώ σταυρωτά ματς μουτς =Kiss of love= =Kiss of love=
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Τετ Μαρ 27, 2024 11:47 pm

Διαβάζοντάς σε, στο μυαλό μου έρχεται το τραγούδι "Η επιμονή σου"... Σε περιγράφει απόλυτα!!! Τα λόγια σου πάντα με ταρακουνάνε! Αυτή η απάντηση στη μαμά σου...
Η σελίδα μας είναι για να βγάζουμε τα σώψυχά μας στους συνοδοιπόρους μας! Μην ξαναπείς για... ζαλάδες!!!
=Heart fill with love=

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Πέμ Μαρ 28, 2024 2:13 pm

Ντιανα έγραψε:
Τετ Μαρ 27, 2024 8:16 pm
Γεια και χαρά σας ομορφόπαιδα :grin:
Ωραίες φωτογραφίες Κώστα @onion20@
Αγκαθανάκι, ακριβώς έτσι είναι με τη ζέστη... Εγώ νιώθω φοβερή αδυναμία στα χέρια και στα πόδια και είμαι μόνιμα, 24 ώρες του 24ωρο με ανεμιστήρα και air condition, οταν αρχίζουν οι ζέστες...
Σε άλλα νέα, δεν περνάω και την καλύτερη φάση της ζωής μου... Νιώθω κουρασμένη ψυχικά και σωματικά... Αλλά ξέρω πώς θα επανέλθω τουλάχιστον ψυχικά, θα μου περάσει... Σωματικά, άστα να πάνε... :emojis-13:
Καθημερινά μου τηλεφωνία η μάνα μου... Τι κάνεις μου λέει... Μία χαρά απαντάω... Γιατί είσαι καλά; μου λέει... Γιατί έχω το μυαλό μου και την ψυχή μου καλά, της λέω και έχω αποδεχθεί το πως είμαι σωματικά... Και η πλάκα είναι ότι παίρνει κουράγιο από μένα αντί εγώ από αυτή... Και όχι μόνο η μάνα μου αλλά και η οικογένειά μου και αλλοι φίλοι και συμπάσχοντες... Αναρωτιούνται όλοι πώς νιώθω καλά ενώ είμαι κλεισμένη σε ένα δωμάτιο εδώ και 5 χρόνια.... Και πραγματικά και εγώ απορώ με τον εαυτό μου πού βρίσκω τη δύναμη και δεν έχω κατάθλιψη και έχω το μυαλό μου στη θέση του... Νομίζω το μυστικό είναι η αποδοχή της κατάστασης και το ξέσπασμα κατά διαστήματα π.χ μία φορά το μήνα αφήνω τον εαυτό μου να ξεσπάσει είτε με δάκρυα είτε με νεύρα.... Αν και έχω μήνες να ξεσπάσω, ίσως για αυτό νιώθω κουρασμένη... Μάλλον τα είπα εδώ και ξέσπασα για τώρα :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12:
Αυτά. Σας ζάλισα :emojis-12: σας φιλώ σταυρωτά ματς μουτς =Kiss of love= =Kiss of love=
Δεν είσαι μόνη! Ψυχικά, σωματικά και συγγενικά, μια απ΄τα ίδια!

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Κυρ Μαρ 31, 2024 3:21 pm

greekinGermany, χρόνια σου πολλά και καλά! !cake3! :champagne3: :champagne-toast:

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Τετ Απρ 03, 2024 3:12 pm

Η άνοιξη μπήκε για τα καλά! Agathan, στη πρώτη ευκαιρία, άλλαξε τις φωτογραφίες.

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Τρί Απρ 09, 2024 9:59 pm

Φίλοι μου, γράψτε κάτι να λέμε καμιά κουβέντα μεταξύ μας. Θα μου πείτε, εσύ γράφεις;! Όχι! Αλλά προέρχομαι από μια δύσκολη οικογενειακή απώλεια. Θα επανέλθω συντομότατα!

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες