Βασανίστε το μυαλό σας!
- κώστας
- Επικοινωνία:
Re: Βασανίστε το μυαλό σας!
Αυτό είναι σίγουρο, αλλά όπως βλέπεις αποφεύγω να βάζω μαθηματικούς γρίφους. Βάζω λογικής και παρατηρητικότητας.
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.
Ας βάλω και γω ένα γρίφο
Ρίζες έχει, μα δεν ξεριζώνεται
πιο ψηλά από τα δέντρα ορθώνεται
Ισα με τον ουρανό φτάνει
μα ποτέ δεν μεγαλώνει
Τι είναι;
Ρίζες έχει, μα δεν ξεριζώνεται
πιο ψηλά από τα δέντρα ορθώνεται
Ισα με τον ουρανό φτάνει
μα ποτέ δεν μεγαλώνει
Τι είναι;

Λοιπόν για τον γρίφο που έβαλε ο agathan:
Η προφανής απάντηση είναι το βουνό (αν και μεγαλώνει με σεισμούς, αλλά έχω διαβάσει το Χόμπιτ)
Αλλά να προτείνω και μία ακόμα απάντηση που μου ήρθε, ως σκληρυντική που είμαι; Το νευρικό σύστημα ενός ενήλικα ανθρώπου. Έχει ρίζες (κάθε νεύρο έχει ρίζα). Αν ήταν να πάρουμε όλα τα νεύρα και να τα βάλουμε σε μία ευθεία, θα έφταναν τα 72 χιλιόμετρα (το Έβερεστ είναι κάπου 8.8 χιλιόμετρα). Δεν νομίζω να είναι αυτό βέβαια, αλλά έτσι μου ταίριαξε.
Η προφανής απάντηση είναι το βουνό (αν και μεγαλώνει με σεισμούς, αλλά έχω διαβάσει το Χόμπιτ)
Αλλά να προτείνω και μία ακόμα απάντηση που μου ήρθε, ως σκληρυντική που είμαι; Το νευρικό σύστημα ενός ενήλικα ανθρώπου. Έχει ρίζες (κάθε νεύρο έχει ρίζα). Αν ήταν να πάρουμε όλα τα νεύρα και να τα βάλουμε σε μία ευθεία, θα έφταναν τα 72 χιλιόμετρα (το Έβερεστ είναι κάπου 8.8 χιλιόμετρα). Δεν νομίζω να είναι αυτό βέβαια, αλλά έτσι μου ταίριαξε.
- κώστας
- Επικοινωνία:
Γρίφος Θα μπορούσε να είναι κι΄ ένας ουρανοξύστης αλλά το προφανές είναι αυτό που είπε η Brazil
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.
Άμα είσαι διαβασμένη, έτσι είναι.. τα βρίσκεις αμέσως 
Σε τίποτα δεν σας φτάνω

- κώστας
- Επικοινωνία:
Μην υποτιμάς τον εαυτό σου. Η παρουσία σου στο forum, είναι καταλυτική!
Ναι Σοφία, όπως τα λέει ο Κώστας. Άσε που αν το προσπαθούσες ακόμα και σε ορισμένους γρίφους, πιστεύω το 'χεις. Αλλά είναι γεγονός πως όλοι είμαστε καλύτεροι σε διαφορετικά πράγματα 

Λοιπον. Σοφια.
Σιγα σιγα θα προσπαθήσουμε να παρεις κατι απο τα παρακάτω

Σιγα σιγα θα προσπαθήσουμε να παρεις κατι απο τα παρακάτω

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 6 επισκέπτες