Το καφέ της καρδιάς μας

Το κομμάτι του forum για να συζητήσετε ότι σας προβληματίζει ή απασχολεί στην καθημερινότητα σας, ή να κάνετε ένα διάλειμμα.
Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Re: Το καφέ της καρδιάς μας

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Τρί Ιουν 11, 2024 11:06 pm

@onion20@

Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από brazil » Τετ Ιουν 12, 2024 10:22 am

Χαίρομαι Agathan! Αχρείαστο να είναι φυσικά, αλλά πάντα σημαντικό όταν κινητοποιούμαστε και παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας !clapping2!

Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από brazil » Παρ Ιουν 21, 2024 8:35 pm

Καλησπέρα!
Πως είστε;

Έρχομαι με update. Παίρνω έλαιο κάνναβης περίπου 3 μήνες τώρα και δεν έχω δει καμία διαφορά στους πόνους ή στην σπαστικότητα. Ο ιατρός μου αυξάνει εβδομαδιαίως την δόση αλλά καμία προκοπή. Μέχρι κι εκείνον δεν τον ακούω αισιόδοξο πλέον. Στην αρχή ήταν όλο "ναι, φυσικά και τους βοηθάει όλους, είμαι σίγουρος πως θα δεις διαφορά". Που ναι, μου έχουν δώσει πολλοί ελπίδα στην σκληρυντική μου καριέρα, αλλά μια αισιοδοξία μου την μετέφερε. Τώρα πλέον του κάνει εντύπωση που κάθε εβδομάδα του λέω πως δεν έχω καμία βελτίωση. Αν μη τι άλλο βλέπω να χειροτερεύει το πράγμα @onion35@

Τελειώνει και το τελευταίο μπουκαλάκι που αγόρασα, οπότε θα σταματήσω πλέον, δεν θα αγοράσω άλλο. Δεν είναι και φθηνό. Μου λένε πως ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, πως ίσως χρειάζεται περισσότερο χρόνο ή μεγαλύτερη δόση αλλά αν είναι να παίρνω πάνω από 10 σταγόνες των 15% full spectrum, θα πληρώνω πολλά χρήματα και πάλι δεν υπάρχει εγγύηση πως θα με πιάσει.

Αυτά είχα να αναφέρω από το μέτωπο, έτσι για τα πρακτικά.

Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Παρ Ιουν 21, 2024 10:41 pm

Παρομοίως! Τίποτε δεν μου έκανε... Το 'κοψα και γω!

Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από brazil » Σάβ Ιουν 22, 2024 10:55 am

Ναι, μια απογοήτευση. Και το Miorel έκανε λίγες μέρες να "καθίσει" μέσα μου να ξεκινήσει να με πιάνει καλά να μην πονάω, αλλά θυμάμαι από την πρώτες ώρες που το ξεκίνησα ξανά, μπορούσα τουλάχιστον να περπατήσω ας πούμε. Υποθέτω αυτή είναι η διαφορά από ένα ιατρικό φάρμακο και κάτι πιο εναλλακτικό @onion31@

Δεν τα σνομπάρω φυσικά τα πιο φυσικά γιατί συχνά δουλεύουν. Απλώς όντως απογοητεύτηκα στην προκειμένη.

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Σάβ Ιουν 22, 2024 11:20 am

Παρομοίως! 6 μήνες τίποτε δεν μου έκανε. Το 'κοψα και γω!
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Σάβ Ιουν 22, 2024 2:38 pm

Το ίδιο και εγώ με το λάδι κάνναβης... Και εγώ το σταμάτησα
Όμως σας έχω νέα φρέσκα φρέσκα χθεσινά :emojis-9:
Είχα γράψει πριν λίγο καιρό για το μαροξιμ, τη συσκευή για ανθη κάνταβης που χορηγείται από τους γιατρούς όπως και το sativex όπως έχω μάθει
Ένας φίλος μου σκληρυντικός που τυχαίνει να είναι εδώ στο κέντρο προμηθεύτηκε από το γιατρό του τη συσκευή και παίρνει αυτά τα ξηρά άνθη κάνναβης
Έχει σπαστικότητα σε πολύ μεγάλο βαθμό .... Αυτή την εβδομάδα επειδή έλειπε ο δικός του φυσικοθεραπευτής τον αντικατέστησε ο δικός μου.. ο οποίος χθες μου είπε ότι είδε τεράστια διαφορά στη σπαστικότητα μετά από τη χρήση του προϊόντος
Οπότε ίσως πρέπει να μιλήσουμε στο γιατρό μας για τη συγκεκριμένη συσκευή

Σε άλλα νέα... Χθες είχαμε φωτιά ακριβώς απέναντι από το κέντρο που είμαι με φόβο να περάσει και σε μας... Ένας δρόμος μας χώριζε από τη φωτιά... Εβλεπα και άκουγα τα canader ακριβώς πάνω από το κεφάλι μου.... Απίστευτο θέαμα και ήχος
Μετά από έξι εφτά ρίψεις και την βοήθεια αρκετών πυροσβεστικών οχημάτων η φωτιά έσβησε αλλά ο καπνός μας ταλαιπώρησε πολύ. Περιττό να πω πόσο φοβήθηκα στη σκέψη να περάσει η φωτιά σε μας και τι θα γινόμουν τότε, στην περίπτωση που δεν θα μπορούσαν να με μετακινήσουν... Αλλά τέλος καλό όλα καλά :emojis-8:
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Σάβ Ιουν 22, 2024 4:28 pm

Τα άνθη που τα βρίσκει; Με συνταγογράφηση; Τα πουλάνε τα φαρμακεία; Τα άνθη, δεν είναι οι λεγόμενες "φούντες";
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από brazil » Σάβ Ιουν 22, 2024 7:53 pm

Ντιάνα σταμάτησες το έλαιο επειδή ήταν ακριβό ή επειδή δεν είδες καμία διαφορά;

Κώστα που το γκούγκλαρα είδα πως ναι, είναι η φούντα που λες. Ουσιαστικά αυτό το κομμάτι που ορισμένοι καπνίζουν και περιέχει το περισσότερο άρωμα και την μεγαλύτερη ποσότητα κανναβινοειδών. Στον Γαληνό είδα πως το Maroxim είναι ξηρά άνθη του φυτού προς εισπνοή.

Συγκεκριμένα:
Κάθε σάκκος, περιέχει 5 g ολόκληρων ξηρών ανθέων φυτού κάνναβης (Cannabis sativa L.) ποικιλίας Midnight που αντιστοιχεί σε 650 mg ολικής κανναβιδιόλης (total CBD) εκφρασμένης ως κανναβιδιόλη (CBD) επί ξηρού και 450 mg ολικής Δ9-τετραϋδροκανναβινόλης (total THC) εκφρασμένης ως Δ9-τετραϋδροκανναβινόλη (THC) επί ξηρού.
Πηγή: Γαληνός Οδηγός Φαρμάκων

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Σάβ Ιουν 22, 2024 9:00 pm

Brazil, δεν το σταμάτησα επειδή ήταν ακριβό (180€), αλλά επειδή δεν είδα κάποια ωφέλεια....
Η συσκευή του μαροξίμ χορηγείται δωρεάν αλλά τα άνθη στοιχίζουν 80€. Και περίπου 2 μήνες. Κόβονται σε πολύ πολύ μικρά κομματάκια και μπαίνουν σε κάψουλίτσες τις οποίες τις βάζεις στη συσκευή και τις εισπνέεις
image-76.png
image-76.png (120.75 KiB) Προβλήθηκε 789 φορές
cannabis.ellada.jpg
cannabis.ellada.jpg (113.48 KiB) Προβλήθηκε 789 φορές
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες