Το καφέ της καρδιάς μας

Το κομμάτι του forum για να συζητήσετε ότι σας προβληματίζει ή απασχολεί στην καθημερινότητα σας, ή να κάνετε ένα διάλειμμα.
Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Re: Το καφέ της καρδιάς μας

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Τετ Σεπ 18, 2024 11:54 pm

Ωωωωωω, σ' ευχαριστώ πολύ, Κώστα!!!
Σας το έσκασα για λίγο, αλλά επέστρεψα... δημήτριος :emojis-19:
Έφερα και κεράσματα!!!
images-9.jpeg
images-9.jpeg (11.58 KiB) Προβλήθηκε 712 φορές
images-10.jpeg
images-10.jpeg (10.78 KiB) Προβλήθηκε 712 φορές
images-11.jpeg
images-11.jpeg (9.42 KiB) Προβλήθηκε 712 φορές

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Σάβ Σεπ 21, 2024 10:37 am

Καλημέρα ομορφόπαιδα, καλό σαββατοκύριακο :have_a_nice_day:
Σοφάκι μου αγαπημένο χρόνια πολλά και καλά και από δω =mylove=
Πώς είστε βρε παιδιά; Εύχομαι να είστε όλοι καλά και καλύτερα :grin:
Εγώ προχθές έκανα μποτοξάκια στις γάμπες και στους προσαγωγούς και ελπίζω να μειωθεί λίγο η σπαστικότητα... Και λέω στο γιατρό ... Καλέ κράτα λίγο για το μεσόφρυδο :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12: αλλά δεν περίσσεψε :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12: next time :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12: δεν θα μου γλιτώσει :emojis-19: :emojis-11: . Το χειρότερό μου είναι οι χιλιάδες καρφίτσες που διαπερνούν τις γάμπες μου σε οποιοδήποτε άγγιγμα.... Έχει κανείς από σας αυτή την αίσθηση στα πόδια; Ειλικρινά είναι από τα χειρότερα συμπτώματα μου :dizzy: επίσης από χθες είμαι κουφή από το δεξί αυτί γιατί μπήκε νερό κατά τη διάρκεια του μπάνιου και έχω ένα εκνευριστικό βουητό που μου έχει σπάσει τα νεύρα :lll__: :oh_noes: =Real mad= αλλά με ξέρετε... δεν το βάζω κάτω.... :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12: Σοφία μου πολύ όμορφα τα έργα σου μπράβο =Kiss of love=
Λοιπόν αυτά τα νέα από τα κεντρικά της ελλάδος και περιμένω να μάθω και τα δικά σας :have_a_nice_day: γιατί το παραμελήσαμε το καφενείο της καρδιάς μας... Έπιασε αράχνες :emojis-11: :emojis-11: άντε να μαζευόμαστε τώρα που φθινοπώριασε να σκουπίσουμε να ξεσκονήσουμε και να φτιάξουμε κάνα καφεδάκι και να κάνουμε λίγο κους κους όπως παλιά για να περνάει ευχάριστα η μέρα μας...Ε;;; Τι λέτε;;; :emojis-3: :emojis-8:
Λοιπόν έφτιαξα καφεδάκι για όλους και χυμουδάκια και για κοπιάστε :grin:
-proinokafe- !cocktail2! !cupcake1! !cupcake1! !cupcake5! -proinokafe1- !cake2! !coffeecup3! !cupcake1!
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από brazil » Σάβ Σεπ 21, 2024 10:59 am

Α ναι αμέ, θα πάρω έναν μέτριο ελληνικό τώρα που είναι και ζεστός - ζεστός!

Την επόμενη φορά οπωσδήποτε κρατάμε και μια μικρή ενεσούλα μπότοξ για φρύδι και λίγο για το πόδι της χήνας θα πω εγώ. Τώρα εντάξει, αν είναι να φύγουν οι καρφίτσες χαλάλι, ας χαραμιστεί στη γάμπα :emojis-12:

Κουφή από το ένα αφτί; Το είχα φιλοσοφήσει όταν κουφάθηκα από το ένα ένα φεγγάρι μετά από χτύπημα στο κεφάλι και να σου πω, είχε και τα θετικά του. Αρχικά μπορούσα να βάζω το "καλό" αφτί στο μαξιλάρι και να κοιμάμαι στο πλάι χωρίς να με ενοχλούν οι ήχοι. Δεύτερον, ξέρεις πώς πάντα χαλάει το ένα από τα δύο ακουστικά; Ε τότε δεν με ένοιαζε. Ένα μόνο χρειαζόμουν, ας χαλούσε το ταίρι του. Η οικονομία συνεχίζεται και με τις ωτοασπίδες :lol:
Και το σημαντικότερο; Λέει κάποιος κάτι που δεν σε ενδιαφέρει ή σε εκνευρίζει αλλά θες να φανείς ευγενική; Κανένα πρόβλημα! "Στερεώνεις" το κεφάλι πάνω στο χέρι χαλαρά, το χέρι κλείνει το "καλό" αφτί και μπορείς να γνέφεις χωρίς να ακούς τις μ***κίες του καθενός :emojis-19:

ΥΓ. Διάβασα την είδηση που ανέβασε η Σοφία μας που θέλουν να διατηρήσουν το ανθρώπινο DNA σε περίπτωση αφανισμού μας. Και ερωτώ. ΜΑ ΓΙΑΤΙ;;;

ΥΓ2. Αφού ο ΩΡΛ μου έλεγε πως πάει αυτό ήταν, αιφνίδια κώφωση, άργησα να πάρω κορτιζόνη, τουλάχιστον έχετε και το άλλο οπότε μην στεναχωριέστε κυρία Μπραζίλ. Τελικά επανήλθε μόνη της η ακοή μου κάνα μήνα αργότερα. Εντάξει τραντάχτηκε λίγο κι έκανε μούτρα, το ξαναβρήκε μετά.

ΥΓ3. Έτσι και εσε εάς κυρία Ντιάνα μας, θα είναι το δεξί αφτί σαν τις γάτες φαίνεται που μισούν το νερό. Θύμωσε λίγο, κάνει τσαλιμάκια, αλλά θα έρθει σύντομα ξανά για χάδια :emojis-1:

Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Κυρ Σεπ 22, 2024 12:22 am

Να κι ένας βραδινός τύπος!!! Παρ' όλα αυτά, ένα εσπρεσάκι θα το χτυπήσω! Για τα γλυκά δεν εγγυώμαι πως θα σας αφήσω τίποτα :emojis-11: :emojis-11: :emojis-11:
Ντιάνα μου, για τ' αυτάκι (δεν το μπορώ με τίποτα το "φι", brazil μου, κι ας υπάρχει πλέον ως γραφή) για δοκίμασε βαμβακάκι με οινόπνευμα. Το παθαίνω πολύ συχνά έτσι όπως βασανίζομαι στο μπάνιο και κάπως με ανακουφίζει. Λέω πως εξατμίζεται το νερό με το οινόπνευμα...
Τα μποτοξάκια έγιναν όλα μαζί; Πονάνε;
Ο γιατρός μου επιμένει, αλλά εγώ δεν το αποφασίζω... Πάνω απ' όλα βαριέμαι τα πηγαιν' έλα... Αλλά δεν νομίζω πως θα το γλιτώσω, γιατί το αριστερό -εξ (όχι και ξερός :emojis-2: ) καλό- πόδι στράβωσε όσο δεν παίρνει! Και το δάχτυλο babinski, επειδή δεν μπορεί να σηκωθεί πιο ψηλα, έκανε κάλο!!! :emojis-14:
Καρφίτσες έχω και εγώ αλλά στις πατούσες και μερικές φορές νιώθω πως είναι έντομα που κυκλοφορούν μέσα μου...
Το πιο περίεργο απ' όλα, όμως, είναι οι μυοκλονίες -όπως λένε τα τινάγματα οι γιατροί- που με πιάνουν όταν κλείνω τα μάτια μου ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Όση ώρα είμαι ανασηκωμένη και χαζεύω στο κινητο ή στην τηλεόραση είμαι απολύτως χαλαρή. Με το που τα κλείνω, το τίναγμα πάει σύννεφο! Χέρια, πόδια, κορμός και κεφάλι... Ωραίος ύπνος!!! @onion16@
Τέλος πάντων, τι όμορφα που τα είπαμε, γλυκά μου παιδια!!!
Καληνύχτα!!!
@onion40@

Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Κυρ Σεπ 22, 2024 12:34 am

Όσο για το DNA και εγώ αναρωτιέμαι, brazil...

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Κυρ Σεπ 22, 2024 2:55 pm

Ρε παιδιά, αν δεν υπάρχει άνθρωπος ποιος θα καταστρέφει το σύμπαν;!
Αυτό σκέφτηκαν τα παλικάρια και είπαν "κάτσε μη τυχόν και στο μέλλον εκλείψει ο άνθρωπος και πάρει τα πάνω του ο πλανήτης!"
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Δευ Σεπ 23, 2024 11:57 am

2a1292f3faecca83a15a71d4f1447e37.jpg
2a1292f3faecca83a15a71d4f1447e37.jpg (253.01 KiB) Προβλήθηκε 666 φορές
Αχ, εδώ θα ήθελα να πιω τον καφέ μου :nose_pick:

Καλημέρα ομορφόπαιδα και καλή εβδομάδα :have_a_nice_day:

Λοιπόν, έχουμε και λέμε: brazil, δυστυχώς οι καρφίτσες δεν μειώνονται με botox :emojis-16: το βουητό στο αυτί ευτυχώς την επόμενη μέρα σταμάτησε, το νεράκι έφυγε :emojis-8: Σοφάκι τα μπότοξ γίνονται όλα μαζί και είναι τσιμπηματάκια που δεν πονάνε... Αυτά τα τιναγματα που λες τα έχω και εγώ και όταν ξεκινήσουν κρατούν ώρες... Ενεργοποιούνται με απλό ερέθισμα π.χ. φαγούρα σε κάποιο σημείο του σώματος... Εγώ τα λέω υπερέκταση και μπορούν να με αφήσουν άυπνη όλη τη νύχτα... Και όσο ξαφνικά ξεκινούν τόσο ξαφνικά και σταματούν... Αυτά και οι καρφίτσες είναι τα χειρότερα συμπτώματά μου :dizzy:
Λοιπόν εκεί που έπινα το καφεδάκι μου, κοιτάξτε ένα ωραίο πλασματάκι που πέρασε δίπλα μου και έκατσε να το φωτογραφήσω :emojis-4:

29f23a3ae69906a8732ddf23ddfeacf4.jpg
29f23a3ae69906a8732ddf23ddfeacf4.jpg (111.51 KiB) Προβλήθηκε 666 φορές
Σήμερα κερνάω καφεδάκι στη φύση... Κοπιάστε :have_a_nice_day:

20b2598f7e342356a9aa6551c0192bc5.jpg
20b2598f7e342356a9aa6551c0192bc5.jpg (72.93 KiB) Προβλήθηκε 666 φορές
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από brazil » Δευ Σεπ 23, 2024 12:08 pm

Πολύ καλή η ιδέα σου για καφεδάκι στη Φθινοπωρινή φύση με το σκατζοχοιράκι κι εσάς όλους παρέα! Σαν πικ νικ θα το κάνουμε! Ερχομαι και φέρνω βαρόμουρα, κολοκυθόπιτα, βουτήματα και φρέσκιες φλωρεντίνες που λατρεύω!
βουτήματα.jpg
βουτήματα.jpg (106.32 KiB) Προβλήθηκε 664 φορές
φλωρεντίνες.jpg
φλωρεντίνες.jpg (76.11 KiB) Προβλήθηκε 664 φορές

Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Δευ Σεπ 23, 2024 11:57 pm

Περιμένετε λίγο και μένα!!! Παίρνω κρουασάν κι έρχομαιιιιιιιιιι!!!
αρχείο λήψης-7.jpeg
αρχείο λήψης-7.jpeg (14.31 KiB) Προβλήθηκε 647 φορές

Άβαταρ μέλους
ΣοφίαΟ

Δημοσίευση από ΣοφίαΟ » Κυρ Σεπ 29, 2024 11:44 pm

Ντιάνα μου, ξέρεις ποια είναι η διαδικασία για τη συνταγογράφηση των botox; Σίγουρα μπορώ να ρωτήσω τον γιατρό μου, αλλά πιστεύω πως η εξήγησή σου θα είναι πιο απλή!
:emojis-4:

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες