Το καφέ της καρδιάς μας
Re: Το καφέ της καρδιάς μας
Πώπω, Κώστα, τα λόγια σου!
- Ντιανα
- Site Admin
Κώστα, δεν έχω λόγια να περιγράψω το πόσο με συγκίνησαν τα λόγια σου.. πραγματικά νιώθω ακριβώς το ίδιο για όλους εσάς τους φίλους και συνοδοιπόρους σ' αυτό το δύσκολο ταξίδι.. ποιος άλλος εκτός από εμάς εδώ μπορεί να νιώσει στο πετσί του ακριβώς αυτό που περνάει ο άλλος; Είτε από βίωμα είτε από ενσυναίσθηση... Ναι συγγενείς, αδέρφια, μαζί στα δύσκολα αλλά και στις χαρές αν τυχουν, και στην ελπίδα για κάτι καλύτερο...κώστας έγραψε: ↑Παρ Οκτ 25, 2024 12:55 pm
Δεν είναι απλό ενδιαφέρον. Είσαι, όπως και όλοι όσοι μας έχουν δώσει την ευκαιρία να γνωριστούμε σ΄ αυτό το forum, κομμάτι του εαυτού μας ή αν σου φαίνεται υπερβολικό, πολύ καλός και εξαιρετικά αγαπητός, συγγενής πρώτου βαθμού! Μην μας ευχαριστείς λοιπόν για το ενδιαφέρον. Απλά πράττουμε όπως η καρδιά μας, ορίζει. Κι΄ εσύ, το ίδιο θα έκανες.
Brazil σε ευχαριστώ και στέλνω πολλά φιλιά
Σοφάκι σ' αγαπώ και το ξέρεις

Και μία μεγάλη αγκαλιά για την αγαπημένη kaiti που πάντα νοιάζεται και είναι εδώ στα δύσκολα .. kaiti φιλί

if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward
Αγαπημένη Ντιάνα τι ωραία που σε βλέπουμε εδώ στο καφέ της καρδιά μας ξανά!!!

- κώστας
- Επικοινωνία:
Όταν λείπει μέρος της ψυχής από ένα forum, αυτό απλά, πληγωμένο νοιώθει.
Υγ. Ισχύει για όλα ανεξαιρέτως τα ενεργά μέλη.
Υγ. Ισχύει για όλα ανεξαιρέτως τα ενεργά μέλη.
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.
Πόσο ταιριάζουμε, πόσο δεμένοι νιώθουμε...
Καλό μήνα είπαμε;;;; Δεν είπαμε...
Ας πούμε, λοιπόν, φίλοι μου!!!
Ας πούμε, λοιπόν, φίλοι μου!!!
Καλό μήνα ολούθε! Η αρχική μας εύχεται ακόμα "καλό Καλοκαίρι" εν τω μεταξύ, μας βλέπω να μπούμε κατευθείαν Χειμώνα

Στο μπαράκι μας πάντως την πρωτομηνιά έγινε αφιέρωμα που σας προσκαλώ Νέα Υόρκη αυτόν τον Νοέμβρη. Με γνωστά τραγούδια που αναφέρονται στο "Μεγάλο Μήλο". Το ακούτε ΕΔΩ
Στο μπαράκι μας πάντως την πρωτομηνιά έγινε αφιέρωμα που σας προσκαλώ Νέα Υόρκη αυτόν τον Νοέμβρη. Με γνωστά τραγούδια που αναφέρονται στο "Μεγάλο Μήλο". Το ακούτε ΕΔΩ
Φίλοι μου, το κορίτσι μας τρεις μέρες τώρα νιώθει έναν οξύ πόνο στα πλευρά που την αφήνει άυπνη... Όταν παίρνει ανάσα, αισθάνεται έναν σφάχτη σε εκείνο το σημείο. Έκανε αξονικές και την Πέμπτη θα πάρει τα αποτελέσματα...
Έχουμε την έννοια της...
Έχουμε την έννοια της...
- κώστας
- Επικοινωνία:
Λέτε να έσπασε κανένα πλευρό; Το έχω σπάσει και είχα ακριβώς το ίδιο σύμπτωμα. Πρέπει να προσέχουμε με τις λαβές του judo στη προπόνηση. Στο είχα πει.
Υγ. Πλάκα κάνω. Εύχομαι να είναι κάτι γρήγορα περαστικό και απλό. Πάντως καλού-κακού, πρόσεχε με το judo
Υγ. Πλάκα κάνω. Εύχομαι να είναι κάτι γρήγορα περαστικό και απλό. Πάντως καλού-κακού, πρόσεχε με το judo

Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες